Търси

Ще има ли Пробуждане след всички призиви за Промяна? Каква е връзката между 2000, 2012 и 2024г.?

Още по темата ...
астрални корекции от Слънцето

Всички бедствия, които връхлитат Земята са астрални корекции от Слънцето

Виж повече
Елеазар Хараш за Христос

Елеазар Хараш: Христос е лъч от най-съкровената Същност на Абсолютния Дух

Виж повече
Лили Димкова

Лили Димкова: В момента няма среден път. Има Път на доброто, на Любовта и Път на омразата (ИНТЕРВЮ)

Виж повече
18.07.2021 г.
24329
Добавена от: Таня Борисова
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Още в края на миналия век, окултната наука ясно посочи, че годината на Преход - 2000-та, ще бъде началото на цял един дълъг еволюционен цикъл. Този цикъл започна с начален 12 годишен период, а през 2012-а година навлязохме в нов 12 годишен цикъл, чиито край ще бъде през 2024-а година. Тогава ще навлезем в трети 12 годишен цикъл, който ще протече под знака на числото 9 - с призив към съществена Промяна в посока на чистото духовно развитие. Това ще бъде самото начало на Новото.

Тези, които не приемат Новото ще се сблъскат с проявата на Суровата Истина и ще отпаднат от развитието за много дълъг период. В тази връзка Елеазар Хараш казва: "Знае се, че лемурийската раса загина от огън, а атлантската - от вода, от водната стихия. Нашата пета раса ще загине от своята специална болест, а това е егоизмът. При егоизма войната е срещу всичко, защото егоизмът не позволява да се мисли духовно. Петата раса се разпада и развитието продължава, след като есенцията на тази раса ще има право да влезе в новата раса" (Шестата раса). "Пътят на тази раса и нейното развитие са описани в Откровението на Йоан.

След петата раса, която е петия период, ще има шести и седми период и всички те трябва да изживеят своята еволюция. Има един красив момент в Шестата раса - това е основата, това е моментът,  в който ще има основа, фундамент, а това е братската любов..., но това не е достатъчно...; Атлантската раса е била потопена, защото е изгубила тази основа, а без тази основа тя не е могла да се развива, защото прогресът е изисквал основа, за да се навлезе в новите условия. Само една малка есенциална част от тази раса е оцеляла поради това, че е имала основата.

Има един величествен и зловещ закон в развитието на човечеството и на всяка една общност - това е законът на полярност. Във всяка раса едни напредват, а други изостават. Тези, които напредват, образуват ядрото на Новата култура. "
 

Предупреждавайте младите хора, които са зад граница, някъде от 2022 до към 2025 година всеки да се е прибрал в България. Да си идват тука, защото започват едни световни катаклизми и там, където е земя – няма да бъде повече земя.

Българското племе никога, ама никога не ще бъде заличено от лицето на земята. Други народи, както ми се „разкрива“, ще изчезнат, ние – не. Помнете – НИКОГА! Събудената мощ на духа на българина е голяма. Родината ни ще се превърне в райска градина. Тези, които сега я напускат един ден горчиво ще съжаляват. Не мислете, че земята, по която ходите, ще е все земя... Оцелелите ще са горе, по високото. Затова България - преобладаващо планинска страна: по-слабо ще пострада при бедствията.

предсказание, дадено в края на 70-те от Слава Севрюкова

Само преди месец Портал12 направихме интервю с Христо Нанев за ключовия период 2022 - 2025 г., в което говорихме, за това как е време за действия и ЕдинеНие на българите, разсъждавайки върху пророчествата оставени от Слава Севрюкова, Дядо Влайчо, Ванга, Мировия Учител Петър Дънов - Беинса Дуно. Вътрешно знаехме, че е важно да го направим и излъчим точно в този момент.

под видеото статията продължава Седмица след това проф. Дамян Попхристов изнесе своята ключова лекция за това, което ни очаква. Тогава той каза:

Промените ще бъдат мащабни и всеобхватни и ще станат изведнъж!


под видеото статията продължава Днес виждаме как пророчествата започват да се прожектират пред нас с наводненията в Германия, Австрия, Нидерландия, Белгия и то с невиждан в съвременната история мащаб. На фона на случващите се природни стихии - поредна форма на Призив за Промяна, то политическите драми, споровете за джендър идеологиите, Covid19 пандемията, ваксините и надуването на новите балони с идеи за един нов икономически растеж, в който едни произвеждат, а други купуват безброй ненужни продукти...само и само да не мислят за немислимото....всичко това - загубва своя смисъл. Между впрочем нидерландският премиер Марк Рюте само преди седмица влагаше енергия и емоции да брани “свободата” на гей обществото, чийто представител е и самият той, а Германия искаше да оцвети стадиона си в цветовете на дъгата, присвоени лицемерно от ЛГБТ движението като знак на “свободната любов”. Сега обществата на тези държави ще трябва да вложат цялата си енергия и умове в това да възстановят модерния си стар свят. Свят на една остаряла раса - пълна с излюзорни усилия на хора, които всъщност са мъртви.

През изминалите дни почти никой не разбра как и откъде дойде водата и всички държавни лидери заговориха изведнъж за климатичното затопляне, екстремните температури и вдигането на водните нива. Истината е, че това е само външната, видимата страна на случващото се. И това е само увертюра преди Началото.

Ако погледнем около нас в последните две години ще видим, че това е резултатът и плодовете на желанието на хората да бъдат господари на себе си, без Бога и без да следват действащите Вселенски принципи и закони, които са константни, неизменни във времената и епохите и не се интересуват от икономически показатели, растеж, екскурзии, биткойни, социален статус, политически вълнения и т.н. Тези принципи и закони следва да бъдат съблюдавани и спазвани независимо от фазата на развитието на дадената епоха.

Днес хората имат най-благоприятни условия за живот. Те обаче действат и живеят най-неразумно, както никога досега. Затова все повече човечеството се доближава до необратимото - Прочистването, което ще бъде на всички нива! Само така може да дойде Новото, след като при всички сигнали и знаци от последните години, светът или т.нар. “развита” и “успешна” част от него не само, че не се опомня и не върви към така нужната Промяна, но и става все по-настървена да задържи старият модерен, удобен, нихилистичен и лицемерен начин на живот.

Луксът и комфортът, които елитите на света моделираха като стандарт у масите, днес отслабва волята и държи хората под постоянна хипноза и пълно робство. Така те не искат да променят начина си на живот, навиците си, въпреки всички знаци на хоризонта даващи сигнали, че Катастрофата е неизбежна и дават съгласието си да бъдат контролирани, ограничавани, тровени, облъчвани само и само да задържат охолството, богатствата или просто удобствата, за които са се привързали.

Тъй като обаче светът функционира върху Вселенските закони, а те се основават на Херметическите принципи, свалени и дадени на човечеството от великия посветен Хермес Трисмегист (Древния Тот), днес наблюдаваме в пълна сила действието на херметичния принцип на Причината и следствието:

„Всяка Причина има свое Следствие; всяко Следствие има своя Причина; всяко нещо се случва в съответствие със Закона; Случайност не е нищо друго, освен името на Закона, който не е познат; съществуват много нива на причиняване, но нищо не се изплъзва от Закона.“


Мащабните наводнения в Европа са само следствие на направените избори на днешната цивилизация и предвещаването на нейния крах. 

Едно е ясно, тези които искат да приложат херметичният принцип на Причината и Следствието, като го използват, вместо да са негови инструменти, следва да поемат в една нова посока. В нова посока - не утре, а днес, сега.

За да го направят са им нужни няколко неща:
  • Да няма страх, затова кое как се случи. То ще дойде изведнъж и ще даде условия да се прояви новия живот. Как това ще  стане не зависи от нас, ние не може да го контролираме и следва да сме само готови.
  • Да започнат подготовка  - физическа, волева и духовна, като работят за своето пробуждане, осъзнаване и укрепване в Духа.
  • Да си осигурят основните и важни дадености за независим живот: земя, източник на вода, къща в планината или в селски район.
  • Да намерят съмишленици и работят на малки хармонични групи по места, като създадат собствена система за взаимопомощ
  • Да започнат да учат наново и динамично - Да изпразнят главите си от целия натрупан багаж под формата на "знания" и изучат функционирането на света според неговите духовни и природни закони, които да станат основа на новия им живот.
  • Да опростят живота си и да се освободят от зависимостите и оковите на сегашната матрица. Новата работа, новите лечители, новото образование ще се роди само тогава, когато се освободим от старото. В преходът, възможностите са много и трябва да бъдат използвани за подготовка.
  • Да обърнат поглед към корена и рода си и да вземат есенцията от него за раждане на новото .
  • Всеки да работи към изграждането на силна връзка със Създателя и Майката Земя като си създаде своя духовна програма - молитви, формули, практики, които да увеличат и повдигнат съзнанието му. Ако това се случва на ниво семейство, група, общност ефектът би бил още по-голям както за отделния човек, така и за останалите.

Отново говорим за свободен избор, който Създателят е оставил на всеки. Да се вкопчим в стария свят или да работим да дойде новия? Време е да излезем от модела на консуматори и господари на света и на себе си и да влезем в съзнанието на сътворци чрез истинското Познание за силата на Любовта! 

И така - Христовата Любов, която представя Христовата сила, ще отвори Тайната на живота за тези, които са приели неговия импулс, а това е новият и могъщ еволюционен импулс, това е новото "вино"..сиреч новото разбиране, което се разгръща сега в окултната школа на Бялото братство. (Всемирното Бяло Братство). Новото разбиране ще обхване една голяма част от Бялото братство, тук, в България, но само една малка част ще може да го осъществи.
 

Препоръчани книги:

Таня Борисова
Таня Борисова
Таня Борисова е създател на сайта Портал12. Има дългогодишна практика като журналист и мениджър на медийна група в периода 2007-2016. Работи активно по утвърждаването на Портал12 като алтернативна медия с изконни принципи, ценности и цели за себепознание и чисто духовно развитие.

За запитвания и предложения за заснемане на интервюта с личности, отразяване на семинари, лекции и събития в сферата на себепоизнанието, здравето и духовното развитие, можете да пишете на: tanya@bgmedia.bg 

Спонсори на Портал 12