Търси

Числата на 2022 г. изискват силен духовен стремеж в индивидуалния път на всяка душа

01.01.2022 г.
11970
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Снежана Димитрова - Ана Креалди изучава в продължение на 30 години нумерология. Тя е един от най-опитните нумеролози в България, която в момента води онлайн обучения по нумерология в Център “Кодове на Съдбата”. Снежана казва за себе си и своето призвание: “Кодовете на съдбата, които ми разкриват от 25 години насам ми помагат да разбера и излекувам себе си, да уча другите на същото - да разбират рамката на своя живот, да не пропускат възможностите си, да вземат правилно решения, да не обиждат любовта, да не извършват напразни усилия и да са щастливи с това, което сега е за тях.

В началото на 2022 г. разговаряме със Снежана за отминалата 2021 г, нейните уроци и това, което чертаят числата за 2022 г. Според нея, 2022 г е година на индивидуалният избор в духовния път на израстване. Духовният стремеж ще е изключително важен през стартиращата 2022 г., което ще определи и колективната съдба на човечеството.Нумерологична книга за 2022 г. от Ана Креалди

Снежана, какво се сбъдна от предвиденото през 2021 г. от това, което бяха дали числата? Какво успяхме да реализираме и кое не според вас? 

Винаги има една трета от случващото се, което на 100% се сбъдва. Нумерологията точно го диагностицира, така че ако трябва да зададем въпроса какво се е сбъднало от тази една трета, то се е сбъднало 100%. От там нататък остават възможностите на свободната воля. През 2021-ва година ние наблюдавахме едно изключително рядко явление, което в досегашния ни живот не е присъствало. От 2020-та година и още повече през 2021-ва това, което забелязвам е че човечеството чрез свободната си воля се опитва да изопачи това, което трябва да стане. Тоест, случват се насила неща. Неща, които не са предвидени да стават като процеси в човечеството се активират. 

Означава ли това, че ние сега в съвремието проявяваме по-скоро своеволие отколкото свободна воля и, че висшите сили ни тласкат дори и с по-силови методи да се завърнем там, където ни е предначертан пътя на еволюцията? 

Силовите методи не са от страна на висшите сили, а от страна на нашето бедно човешко съзнание, което не иска да разбере по-какъв начин изведнъж се промени схемата на случване на съдбата и на разплащане на кармата след 2012-та година. Ние не искаме да разберем, че вятъра духа в друга посока, че вече древните учения не ни вършат работа, защото има нова парадигма. Новата парадигма е по линия на новата епоха, на новото съзнание, на духовността и на светлото бъдеще, така да се каже. 

Ние сме живяли хиляди години под една нумерологична зависимост, която изисква падане в материята и заспиване на съзнанието, а сега започваме да живеем и това са първите ни стъпки в друга посока, която не може да бъде спряна, защото ще продължи също хиляди години. Старият строй, старият начин на управление на хората от хора не иска да бъде подменена зависимистта, обаче това не зависи от тях. От там нататък много хора стават жертва в съзнанието си, че нищо не се е променило, и че нищо няма да се промени и живеят под страха и заплахата, че нещо е така, както всъщност изобщо не е. 

Грешката на съвременна човек е, че той живее в ума си. Той не вижда реалността. Той живее натикан в действителността, а действителността, която е физическия свят всъщност винаги е едно противоречие, едно ограничение, винаги има нещо невъзможно. Докато в духовния свят, там където е основана реалността или Божествения свят, Истината, там всичко е възможно. 


Така че, човечеството е достигнало в еволюцията до този етап да бъде годно най-сетне за духовната еволюция. И всичко е прекрасно. 


Казахте, че кармата се случва в момента по друг начин. Това свързано ли е и с всичко, което преживяваме и през тази година?

Разбира се, че е свързано. Повечето от нещата, които преживяваме, те всъщност се трансформират от един духовен изпит. Всяка душа е дошла в материята за да заспи за Духа индивидуално и да се събуди за духовното си развитие индивидуално. Тоест, това, което не съществува в духовния и Божествения свят е индивидуализацията, личното. Рождената дата е индивидуална и уникална и никой няма като нашата. Никой няма като нашето съчетание от три имена и дата, от три имена, дата и родители с три имена и дата. Тоест, съдбата се е помъчила да индивидуализира всяко човешко същество като съдба. Обаче ние живеейки в общество разсъждаваме по обратния начин, което води до грешки. Ние се опитваме да уеднаквим нещата, да натикаме човека в някаква схема, да го преравним под общ знаменател. Примерно - това трябва всички да направят.

Съдбата не признава такова обобщаване на данните. За съдбата всеки човек е строго индивидуален и е роден с индивидуалната си норма. Това, което идваме да спечелим във физическия свят е сами да преживеем нещата. Но все пак да сме в полза и на цялото.. 


Ние не можем да сме от полза на цялото, ако ние първо не бъдем себе си, защото обществото ни принуждава многократно, по всякакъв начин в много отношения ние да станем като другите. Загубвайки себе си по този начин, загубвайки смисъла на живота си, който може да бъде осигурен само ако бъдеш себе си,както съдбата ти е заложена, ти всъщност не можеш да постигнеш общата полезност. 

Къде е границата от това да приемем съдбата и от това са работим, за това ние да трансформираме и подобрим определени неща, които са ни заложени? 

Съвременния човек прекарва много малко време със себе си. Всъщност това, което ни пречи да бъдем нормални е, че ние сме прекалено социализирани. От 24-те часа на деня, ние прекарваме по-голямата част от времето си в социалното съзнание. Нямаме достатъчно прекарано време на ниво индивидуално съзнание, тоест самосъзнание. Да останем на само със себе си. Да направим нещо, което искаме. Ние имаме 10 минути да си испием кафето, през което време говорим по телефона. Вместо да го използваме за отдушник или отдъхване за да дойда на себе си, аз продължавам да съм натикан в социалното съзнание и да говоря с някого. Тоест, нашата психика не издържа на начина ни на живот. Ние се прибираме вкъщи и вместо да направим нещо сами и да отдъхнем, избираме да пуснем телевизора и умората ни от социалното съзнание продължава да се натрупва на ниво социално съзнание. 

Казахте, че числата за 2021-ва година не са предвидили определени ситуации и неща, които се случиха, а наблюдаваме че се случват други. Те предизвикани от хората ли са и какво се случи, което не беше предначертано? 

Всичко, което е свързано с вируса Ковид, ние ще го прочетем през следващия декември. Това ще бъде една съпротива от страна на всички държави, на целият Свят на всички континенти, против този шантаж свързан с вируса и ще се натрупат повече протести. Това е ключова точка към отхвърляне на план за живеене, който не е истина. Да спазваме правила, които не са предначертани Свише, които не са за доброто на човечеството, които ни забраняват да имаме бъдеще, които обезмислят духовността, духовното развитие и истинската еволюция на Духа. 

Ако трябва да преминем към 2022-ра, тя съдържа много двойки. Какво ни чертаят числата? 

Интересното е, че през 2022-ра пирамидалния анализ на годината, всъщност накрая се стига до числото 1. Тоест, ефекта на многото двойки ще бъде единицата. Индивидуалният човек ще се измъкне от собствената си ситуация.


Всички решения през 2022-ра година са индивидуални. Тук вече работим по пътя на натрупването само на четни числа. Всички начини, по които могат да се реализират материалните отношения и начина, по който може да се усвои действителността, всичко това кара човека да израстне духовно. Тъй като през 2021-ва година пирамидата даваше социален ефект, тоест нумерологичния анализ на 2021-ва година накрая имаше връх 5. Докато 2022-ра година има връх 1. Когато върхът е 5, обществото се променя, когато върхът е 1, личността се променя. 

Това означава ли, че сме в ключов момент,в който всеки индивидуално трябва да направи своя избор? 

Да. Това ще предстои през 2022-ра година. Всеки човек ще се вземе в ръце, ще използва колкото се може материалните условия сам да се осигури, сам да си реши въпросите. Не се разчита толкова на обществото. На практика, обществото се разпада. Съвременната криза идва от това, че хората, които са владеели обществото до сега, не намират начини да продължават да го владеят по същия начин със същите средства. Но всъщност новата Епоха е закодирала това, защо трябва да се разпадне обществото и защо това е положително явление. Защото обществото като начин на управление на хората се е изродило до вредна за човека степен. Тоест, обществото е готово да ни убие, да ни разболее за да ни владее. И затова самото основание на съдбата на ниво Божествен и духовен Свят, вече не позволява обществото да може да бъде фактор и да продължава такъв процес на израждане. Но тук става на въпрос, че индивидуалния човек трябва да добие самочувствието, да има увереността, да има духовното съзнание, че той е фактор за себе си. Не са му нужни други фактори. Не са му нужни хора, които да го управляват, така че да го защитават от други хора. Той сам може да се защити разбирайки правилно нещата. 

Тоест основите в живота ни следва да бъдат Божествените принципи и закони…

Да, на база космичния мора и това, което ни е на нас по силите да направим. Също така на базата на осъзнаването, на нас какво ни е достатъчно. Например, много хора казват, че ще забранят неща. Какво ще забранят? Може да ти забранят да работя, защото не искам да си направя тест. А тази работа харесва ли ти? Не.. ето в това е въпроса. Може да си намериш друга работа, където няма да ти изискват тест, която всъщност ще бъде по-подходяща за теб. Решенията не винаги са там където си мислим. Живеейки под социален страх, ние не можем да развием активно силите и качествата си, които са ни дарени за да реализираме себе си като съдба и самочувствие. 

От всичко, което казахте, в мен изниква възприятието, че сме на старта на края на една цивилизация, на един обществен ред, който започва да се разпада. Ако се върнем назад и погледнем исторически, разпадайки се една цивилизация, този процес винаги е свързан с много сътресения и борба на новото и старото. Числата какво казват за 2022-ра година, къде ще са предизвикателствата пред, които ще са изправени хората, тръгвайки в този път на промяна? 

Краят на старата цивилизация свърши в края на 2012-та година. Ние сме в началото на новата цивилизация но и това начало все още не е започнало. Ние живеем в момент на прехода между две цивилизации, който е 200-та годишен преход. Прехода започва през 1912 г. и до 2012 г. е първата половинка на умиране на старото. А от 2012 г. до 2112 г. е вторият етап на пораждане на новото. Така че, ние в момента сме хем в прехода, хем в по-хубавата част. Но точно, когато старото не иска да приеме, че си е заминало, това е най-тънкия момент, в който борбата на невидимите светове за човечеството може да не издържи, ако ние не подкрепим отдолу. От нас зависи да имаме изключителен силен духовен стремеж. Да се занимаваме с духовна работа съзнателно и целенасочено за да подпомагаме процесите. 

Означава ли това, че силният духовен стремеж е много важно през 2022г. ?
 

Това е най-важното през тази година, да. Индивидуалният духовен път, който аз ежедневно спазвам или, който редовно практикувам, за да мога да подпомогна чрез издигането на своето съзнание, духовното повдигане на човечеството. 


Ако трябва да минем съвсем накратко през всеки един месец, къде са закодираните ключови моменти, показващи ни числата? Кои са месеците, в които най-много трябва да бъдем внимателни, за да преминем през тях и съответно, кои пък са най-благоприятните моменти според числата, в които ние можем да разгърнем потенциала си с тяхната подкрепа?
 
Първо искам да кажа, че всяка година е структурирана като кармична рамка. Това означава, че първите три месеца и последните три месеца от годината се повтарят. Чрез този процес се заостря човешкото съзнание, каквото е започнало да прави, да бъде проверено дали е направено през годината. Месеците Януари и Октомври са характерни с това, че човек трябва да оправи своите отношения, своите роднински отношения. Да даде и да вземе. Това е периода на подаръците. Да оценим, да сме доволни и да уважаваме хората, с които контактуваме, хората които ни дават. Да им вярваме повече, да бъдем по позитивни и да преживяваме повече Любов с близките си хора. Тук акцента е изключително концентриран върху отношенията, заздравяването на семейството, рода и по този начин на историята. През Февруари и Ноември месец имаме пълен напред. Тоест, месец за работата, за дома, за децата, за образованието. Той е фективен месец, в който всеки се грижи за работата, всичко се нарежда както трябва. През Март месец имаме стартиране на нови проекти, нов офис, нов магазин, нова работа, нови методи за работа над себе си. Тук имаме за задача да балансираме духовното, идеалното и материалното. Април месец е месец за търговията,бизнеса и за намирането на нови съдружници за местене, който има да се премества в нов дом, нова квартира. Това е месец за взаимопомощта. Кой може да ми помогне, на кого мога  да помогна. През Май месец имаме преживяване на развитието за годината. Тук имаме духовно благословение за рестарт на много дейности, за успех в нов дом, в лични отношения, международни пътувания. Тук са най-активни и най-прогресивни международните отношения. Внос и износ. Духовното повдигане и културното повдигане на Света. Юни месец е месец на психоанализ, психосоматика, ремонтни дейности, за подпомагане на болни хора, за работа над себе си, за почивка. Юли месец е месец за спазване на закона, съдебни дела, за установяване на нарушения и за оправяне на работите. Тоест, всичко което не е спазено по правила в работата, в бизнеса да се поправи както трябва. Да се преживеят някои глоби, проверки. 

Тоест, тук кармата се задейства, така ли? 

Да, месец Юли е кармичният месец за 2022-ра година. Един единствен кармичен месец и той е по отношение на това, кой не си е вършил работата както трябва. Юли месец е прекрасен месец за международни пътешествия, за приключения, за Любов, за споделени моменти с приятели, за море, за културно развитие и за разходки. Септември месец е духовен месец. Може да се каже, потъване навътре. Контактуваме само с хора, които ни трябват, но сме дистанцирани и от работа и от близките. Септември е месец на изолацията. Това е така, защото тук човек има за задача да прецизира своите принципи, вярвания и цели. Да осмисли живота си. Дори и да не иска да го направи, се налага да бъде направено и само ако го направи, живота му ще изглежда по-хубав. Август месец, който прескочихме е красивият месец за приключения и далечни пътешествия с кораб, самолет, срещи и разходки. През този месец числата ни дават да си отдъхнем. Но всъщност има един негативен месец и това е Юли, всички останали са добри. Най-добри социални отношения може да има през Април, Май и Август. Останалите месеци съгласно характера на годината по пирамидалния анализ, те са индивидуални. Това означава, че което може да се оправи, това би се оправило между един, двама или трима души. Не е нужно да е по социален начин. 

И ако трябва да завършим с посланието на 2022г., какво би било то? 

Записът на годината 2022-ра е съставен от три двойки и една нула. Сбора от трите двойки прави шестица. Шест е числото на Любовта. А пирамидалния връх, тоест края на развитието на тези числа е 1. Това е Аз-а, човека, което означава че, когото обичам и ако избера да обичам някого, това осмисля живота ми през тази година. Моето решение, с кого да бъда. 
 

Препоръчани книги:

Свързани публикации

Сватбеният обет образува семейния егрегор
21.08.2017 г.
4151
3

Ана Креалди: Там където е любовта, кармата не съществува

Изкуствено дишане на любовта не може да се направи, ако тя е изчерпана. По-важна е любовта. Където е любовта, карма няма. Кармата не оставя време и място за любов в душата.
Виж повече
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12