Търси

Червеното небе на северното сияние показва, че Промяната ще бъде много силна

Още по темата ...
Червеното северно сияние в България

Червеното северно сияние - означава начало на Квантовия преход. Възможно е голямо земетресение

Виж повече
Шуманов резонанс

Феноменалният Шуманов резонанс над 72 часа е повлиян от вълни идващи от Слънцето и Дълбокия Космос

Виж повече
Нов свят -Шри Оробиндо

Шри Оробиндо: Внезапно предизвиканата криза може да разкрие нов път за едно ново одухотворено общество

Виж повече
06.11.2023 г.
8931
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Червеното небе на северното сияние показва, че Промяната ще бъде много силна. Червеното северно сияние не е просто символ или гео-физически феномен, особено толкова на юг..., а предвещава времена на изпитания и пречистване.

Червеното северно сияние в толкова южни географски ширини е знак не само за възможно предстоящо обръщане на магнитните полюси (което се случва циклично), но изглежда, че кървавият отблясък върху нощното небе е отражение за великата духовна битка между светлината и мрака, между доброто и злото, която вече е започнала да се разгръща в сърцата на хората. 

Червеното небе на северното сияние е сравнително рядко и се среща в редки случаи, обаче то се свързва с изключително силни и емоционални събития, които скоро ще засегнат света. Това съвпадение на небесните цветове със значими събития може да бъде тълкувано най-вече като предупреждение от разумната Природа.

Какво казва Учителя Беинса Дуно за червения цвят в своята беседа "Превръщане на цветовете":
"Червеният цвят е проявление на един висш свят. Той е емблема на Любовта. Той е толкова чист и деликатен, че ако се докоснете до него, ще внесе във вас висши вибрации, висш живот, но колкото повече слиза надолу от една гама в друга, той става все по-гъст, докато във физическия свят този цвят действа възбудително на хората. Червеният цвят не внася нещо благородно в човека, напротив, дразни го и го кара да воюва. Когато човек се зачерви, той има желание да се прояви. Червеният цвят не носи всякога мир за земята. Като се дигне червеното знаме, трябва да се знае, че кръв ще се пролива. Когато червеният цвят избива навън, не е опасно, но когато има вътрешно проявление на червения цвят, тогава е опасно."

Елеазар Хараш посочва:
Червеният цвят е свързан с Марс - цвят на кръвта, борбата и правдата. Връзката с правдата е връзка с висшите духове на Марс. Само Любовта може да те посвети по отношение на правдата.

Мъдростта на Древен Египет казва:
Тъмно червеното сияние е мястото на мъките и проклятията, на несдържания егоизъм и на неудовлетворените страсти. Убийци, хазартни играчи, пияници, лъжци, лакомници - всички те злоупотребяват с даруваната им жизнена сила и оскверняват всичко около себе си със своите развалени мисли. Онези, в които все още е останала похот, ще се окажат скоро в капан, подобно на железни стърготини, привлечени към магнит. 


още по темата:

Какво ще стане ако се обърнат магнитните полюси на Земята?

Лияна Фероли: Магнитните полюси на земята ще се сменят и ще започне същинският Квантов преход (2025 - 2035)
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12