Търси

Цветът на рожденната вибрация показва избрания път на душата

Още по темата ...
числото 11

Числото 11 представя борбата между доброто и злото в Света

Виж повече
духовни нива - йерархии

Структура на еволюцията и духовните йерархии според антропософската наука

Виж повече
29.07.2021 г.
22677
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Цветовете имат различна сила и интензитет. Най-важни от всички са цветовете на рожденната вибрация. Те обагрят цялата среда през която минаваме в пътя на живота си. Когато пътуването е към своя край, всички победи носят рождения цвят. Когато душата отново се върне, спечелените битки от миналия живот остават запазени и ще се проявят в числата на името, които вибрират с този цвят. Различните числа носят характеристиките на определени минерали. 

Изобилието на живота се преценява според броя на трептенията, които човек изпраща и приема. Всеки човек независимо от обстоятелствата, трепти поне с един цвят, който е в хармония с останалите около него.

Името носи силата на цвета на аурата на човека. Рожденната вибрация е цветът, чрез който избирате да преминете през това раждане. Носенето в съзнанието на идеята за нашата рожденна вибрация е важно и всяко ображдане с нейния цвят ни помага да я поддържаме светла и жива. Дори, ако цветът помръкне, сърцевината остава ярка и сияеща.

Според Питагор светът, небесните тела и всичко около тях има свое съответствие, което може да се сведе до цифрите от 1 до 9. Всеки цвят притежава своя вибрация и трепти със своя чистота. Затова и казваме, че всеки човек има своя рожденна вибрация и има собствен тон. Светът е подчинен на Закона на ритъма - всичко на Земята вибрира със свой ритъм. Следователно, месецът, денят и годината на нашето раждане определят цветовете и основния тон на нащшия живот, който позволява на душата да се превърне в отворена врата за единение с Всемира.    

Христос ни е позволил да хвърлим поглед върху това какво представлява тялото, когато е преодолял физическите закони. Ако изчислим вибрацията На Христос, отркриваме числото 5 5 трепти с розов цвят с бяла светлина.

1 е начало, основополагащ принцип. 1 вибрира с цвета на пламъка. 2- с цвета на златото, 3 е комбинация от 1 и 2, затова образува златист пламък.

4 е числовата комбинация на синия  и зеления цвят.

5 е числото на вибрацията на розовия цвят.

6  е числото на оранжевия цвят

7 е числото на на вибрацията на сивото / стоманата/ и на пурпурния цвят

8 е числото на вибрацията на жълтия цвят

9 е числото на вибрация на червения цвят

11 е числото на вибрацията на белия цвят.

Ние пречупваме нещата от живота през нашата числова вибрация - духовната сила. Всяко число има съответстващ цвят, който въздества на сетивата ни. Цветовете имат способност да звучат, като свързват всичко около нас в една симфония, в която звучи гласът на Вселената.  Аурата на човека е съвкупност от съзнателна връзка със света окоро нас, закодирана в нашето име и вибрация. Затова когато променим съзнаниетоси, обикновенно се променя и вибрацията на името ни. Когато променим съзнанието, аурата също се променя, защото тя е отражение на нивото на съзнание на отделния човек.

Повече за значението на вибрацията на числата и как да се свържем в нашето вибрационно число може да прочетете в Философия на числата - Техните цветове и нюанси.
 
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12