Търси

Христо Нанев: Аурата на Ваклуш Толев беше бяла (ВИДЕО)

Още по темата ...
Рождество Христово

Учителя Беинса Дуно: Желая ви сега Христос да се роди във вас. Това наричам Рождество Христово

Виж повече
История на религиите

Ваклуш Толев: Книгата История на религиите представлява отворените Двери на Храма (ИНТЕРВЮ)

Виж повече
Ваклуш Толев

Ваклуш Толев: Има една реалност, по-реална от всички реалности – това е реалността на Духа

Виж повече
24.12.2023 г.
4081
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Христо Нанев по време на представянето на книгата "Седемте Лъча на Еволюцията"

За Ваклуш има много спомени. Той никога не е говорил за мъртвите като мъртви, мъртвите - те са от другата страна на живота, оттатък скалата на едно друго съществувание, така че от тая гледна точка смърт не съществува. Бих искал да започна от това как се запознах с този голям ерудит, мислител, философ, чиито послания са ни събрали и днес. Някога работех върху една от моите книги изследвания за прераждането и еволюцията, така бях я озаглавил и ми беше изключително трудно да намеря човек с който да събеседваме по тази тема. Имайте предвид, че това е непосредствено след 10 ноември, материалите бяха събрани, споделях от този, онзи, и веднъж при една среща с обща позната на Ваклуш тя ми каза така: "Знаеш ли, най-добре е да се срещнеш с господин Ваклуш Толев, той ще ти даде насоки и никой не би могъл да направи това, което той ще направи."  И ако щете вярвайте първата ми среща с Ваклуш Толев беше в неговия дом в Поповица.Беше есенен ден, срещата трябваше да бъде от 10.00 часа, да още по-раничко бяхме там, не бях го виждал до тогава, бях чувал за него. И от този дом в Поповица излезе. Очаквах обикновен човек..., не, той беше облечен в бяло, дори в дома си. Висок, слаб, с една така особена осанка с дълги до коси, на прав път с брадата. Всичко това респектираше... и ме покани в къщи. Домът му беше една почти картинна галерия, защото имаше много картини подредени и няколко портрета на самия Ваклуш Толев, но той не даде възможност да се наследя на красотата, на естетиката на художественото изображение.

В момента, в който седнахме на масата той започна да излива огромна информация към мен, неподготвения за това. Аз самия го попитах: "Работя върху прераждането и еволюцията." От тоя момент нататък словото на Ваклуш бликна като един фонтан. Половин час..., един час... не успях да му задам, а бях си подготвил 10 въпроса, не успях нито един въпрос да задам, защото той рецитираше своите поеми, стихове тогава разбрах че е и великолепен поет. Той споделяше в търсенията в тази област и когато търсехме елемента на духовното развитие и това, какво представлява човекът, душата, чакрите, енергийните полета..., тук Ваклуш ми даде една изключително полезна информация. Да, човек се състои от десет, не от седем основни енергийни полета. Всяко едно поле е захранено с чакри. И когато ги изброявах Ваклуш каза така: "Да, ти ще пишеш за тях, но не забравяй най-важното поле – това е Божественото. То стои над последната, над седмата чакра и обхваща всички останали." Първата среща продължи около два часа....

Свържете Божията човечност с човешката Божественост
Ваклуш Толев

Препоръчани книги:

Христо Нанев
Христо Нанев
Христо Нанев  е автор, езотерик, изследовател и специалист в областта на регресията вече над 15 години. Роден в Пловдив. Писател на книги посветени на българските феномени и пророци. Той е от малкото допуснати в близкия кръг на пророчицата Слава Севрюкова и впоследствие създал серия от книги за нея.

Христо Нанев изследва феноменалните способности на човека - ролята на енергийното поле и влиянието му върху здравословното състояние на човека, енергийните атаки, разкодиране на информация по фотография, човешка ръка, лице и други. Изследва хиромантията, френологията, енергоинформационния обмен и скритите програми в човека - минало, настояще, бъдеще. С регресии възстановява спомени от предходни животи за преодоляване на трудно решими проблеми в настоящето. С прогресии разпечатва програмата на бъдещето. 

Като езотерик и изследовател на паранормалното Христо Нанев е автор на книгите:  "Прераждане и еволюция", "Хроники на подсъзнанието". Има две книги посветени на пророка Дядо Влайчо. 
 

Хора, надарени свише, като Слава, дядо Влайчо, Ванга, Дънов са говорили със символи и са повтаряли, че предопределеното може да се измени за добро, чрез свободната ни воля.Както и Дънов казва:"Щете, не щете ще ставате по-добри!
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12