Търси

Фестивалите Здравей Здраве 2024 започват със събитие в Габрово (ПРОГРАМА за 27 и 28-и Януари)

Още по темата ...
Лао Дзъ

100 вида лекарства според Лао Дзъ (+ВИДЕО за Дао)

Виж повече
три вида тайни

В света съществуват три вида тайни: Тайни на физическия, на Духовния и на Божествения свят

Виж повече

Здравей Здраве Бургас 2023 - Лекция на д-р Светла Балтова

Виж повече
25.01.2024 г.
2226
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Габрово ще бъде домакин на първото събитие от поредицата фестивали "Здравей Здраве 2024". Фестивалът ще се състои на 27 и 28 януари в зала "Възраждане" Началото е в събота от 10:00 часа. Тази година темата на събитието е "За мира извън матрицата", което обещава интересни дискусии и различни перспективи за душевното и физическото здраве.

Фестивалите "Здравей Здраве" са известни със своята мисия да разпространяват идеи и практики за холистичен подход към здравето. И тази година Портал12 ще продължи да бъде медиен партньор на събитието.

Програмата на фестивала включва лекции, работилници и интерактивни сесии, водени от водещи експерти в областта на психологията, медитацията, йога и алтернативната медицина. Особено внимание ще бъде обърнато на техники и практики, които помагат на индивидите да намерят спокойствие и баланс в забързаното ежедневие.

Посетителите ще могат да се насладят на здравословна храна, арт инсталации, както и на разнообразни щандове с продукти за здраве и благополучие.

Събитието в Габрово слага началото на серия от фестивали "Здравей Здраве" 2024, които ще се проведат в различни градове през цялата година. Целта е да се създаде общност от хора, които споделят интерес към здравословния начин на живот и да се предостави платформа за обмен на идеи и опит.

ПРОГРАМА - ЗДРАВЕЙ ЗДРАВЕ 2024 - Габрово:

 
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12