Търси

Учителя за Египет е най-новата книга от Портал12, която открехва вратите на Древната Слънчева цивилизация

Още по темата ...
Елеазар

Елеазар: Думата Път означава Дълбини, а очистването е позволение след време да влезнеш в тези Дълбини (ВИДЕО+пълен текст)

Виж повече
Тимен Тимев

Д-р Тимен Тимев: Математиката е едно от най-удобните качества на Боговете да представят пред нас нещата като игра

Виж повече
Методът на пирамидата

Методът на пирамидата - Най-великото упражнение, давано някога от жреците в Египет

Виж повече
05.10.2022 г.
3880
Добавена от: Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Излезе от печат новата книга от Портал12 - Учителя за Египет. В книгата са събрани ключови теми из Словото на Учителя Беинса Дуно, които засягат Древен Египет и възходът на слънчевата култура по времето на фараоните, жреците и Боговете сред хората.

В словата си за Египет, Учителя загатва с притчи и многопластови послания за тайните, които пазят пирамидите и Сфинкса. Говори за Хермес, Тот, Изида, Амон-Ра и Рамзес, както и за проявлението на Бялото Братство в принципите на египетската цивилизация. В книгата ще се докоснете и до това какво е казал Учителя за Христос - в годините, когато е бил в Египет.

Учителя Беинса Дуно е свързан с Древен Египет, навярно повече отколкото можем да си представим. Сияйното Слово, озаряващо душите, независимо от време и пространство, е споделена част от онази неземна Слънчева култура, която непрестанно работи за въздигането на душите към Божествените принципи и Истина.

Учителя е говорил за Египет, но тайните е съхранил. Оставил е някои Ключове - като особен род Слово - за да бъдат все пак достъпни за онези, които са тръгнали в Пътя на чистото духовно развитие. 

Именно темата за Египет из Словото на Учителя, засега остава някак недооценена и недостатъчно дълбоко разглеждана, а в нея са скрити многопластови отговори на едни от най-важните земни и небесни въпроси. 

Книгата можете да разгледате тук:
 

Препоръчани книги:

Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи новинарски онлайн платформи в България, сега собственост на водещи медийни групи.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса, медиите и сигурността ( анализатор в B2 Security - продоволствена сигурност, противодействие трафика на хора, регионално развитие и политики на Балканите, антитероризъм), основател на Асоциация на българските села.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12