Търси

Учителя: Желая ви да имате в сърцата си по един лъч от Божията Любов

Още по темата ...
изново

Учителя: Вие трябва да започнете живота си изново

Виж повече
Учителя: Верен, истинен, чист и благ всякога бъди

Учителя: Верен, истинен, чист и благ всякога бъди

Виж повече
будители

Събуди Бог в себе си. Събуди древния си опит за да заживееш в Духа си

Виж повече
02.01.2022 г.
8755
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Във втория ден от новата 2022 г. ви споделяме пожелания от Учителя, които да ви водят през цялата година и дае бъдат основа и мерило на вашите мисли, действия и постъпки!

Желая ви да имате в сърцата си по един лъч от Божията Любов, за да израснат всички хубави неща.
Желая на всички да вървите напред, без никакво отклонение наляво или надясно; да се върнете у дома си - в Отечеството на вашата Душа.

Желая ви да придобиете онова знание, което носи светлина за ума; желая ви да придобиете онази Любов, която изключва всички противоречия и недоразумения; желая ви да придобиете онази Свобода, при която сами да се връзвате и развръзвате, сами да излизате и да се връщате; желая ви да се координирате със силите на Разумната природа, с всички добри хора на Земята. Постигнете ли това, към вас ще потекат енергии от всички посоки и вие ще бъдете готови за работа и служене на Бога в Дух и Истина.

Днешния ден е ден за работа - първият ден на вашето съзнание, първият ден за Божествена работа. Досега вие не сте работили. Днешната работа определя бъдещето за цялата Вечност. Той е един от най-красивите дни в живота на Вечността.

Аз искам всички вие сега да сте на работа, понеже сте в деня на работата. Не отлагайте работата си за вечерта. Не, този ден няма вечер. Той е вечен Ден, без вечер, в който слънцето не залязва. Той е ден на Вечно Зазоряване и изгряване на слънцето - ден, в който нещата имат Начало, а нямат край. Той е най-хубавият вечен ден на радостта и веселието.

Поздравявам ви с великия ден на работата! Бъдете герои и съработници на Божията работа! Дошъл е вече този ден. Започнете Божествената работа, защото тя определя бъдещия ви живот.

Аз бих желал всички хора да се любят така, че Господ да е между тях. И тогава ще кажа:Блажени сте, че Господ е между вас! И като се обичат по този начин, Любовта ще тече в техните умове и сърца като извор. Това означава безсмъртие.

Казвам: За онзи човек и аз бих желал един ден Господ да бъде глава. Да бъде Господ глава на вашия Дух, глава на вашата Душа, глава на вашия ум, глава на вашето сърце. Туй е човекът, туй е Божият човек.

Аз ви показвам Нов Път.


Искам две неща от вас: Да бъдете чисти Синове по мисъл, по чувство и по постъпка. Чисти Синове на Бога. Всички да бъдете и дъщери на Бога с чисти мисли, чисти желания, чисти постъпки. Такива дъщери на Бог искам. И туй ви желая на всинца - и млади и стари, всички да бъдете Братя с чисти мисли и желания. И сестрите с чисти мисли, с чисти желания и чисти постъпки.

Съставител: Пресияна Маркова
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12