Търси

Учителя Беинса Дуно: Всичко, което става днес в света, е приготвяне за Идването на Бога на Земята

Още по темата ...
Всичко е Бог

Всичко е Бог, но само в дълбините, отвън са хората и тяхната свободна воля - Грехопадението

Виж повече
Жена

Учителя Беинса Дуно: Новата култура изисква жени не в обикновения смисъл на думата, но жени на Новото

Виж повече
смирението

Всеки, който превъзнася себе си, ще бъде унизен, а който се смирява, ще бъде възвисен

Виж повече
20.03.2024 г.
3284
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Мнозина се надяват сам Господ да слезе на Земята да ги спаси. И това е възможно, но трябва да чакат или 365 милиона години, или 100 милиона години, или 1500 години - Бог слиза на Земята през едно от тия три числа.

На 365 милиона години Бог слиза веднъж, за да уреди работите. Под думата „слизане“ се разбира „насочване на съзнанието“.

Този, Който е създал света, на 365 милиона години слиза един път на Земята да очисти хората от греховете им, да снеме кармата от гърба им, да ги освободи от противоречията им, да им даде Нов живот и да им каже: „Живейте сега според Новия закон на Любовта и не грешете повече!“. След това Той се оттегля.

Пръв път Бог е слязъл на Земята, когато е създал човека по образ и подобие Свое. Втори път предстои да слезе сега, когато хората са създали много грехове и престъпления на Земята. Понеже няма кой да ги избави, Той се е наел с тази грижа. А това е период от 365 милиона години. Щом слезе на Земята, Бог тъй ще огрее света, че всички грехове ще се стопят и ще изчезнат. Всички хора ще се стоплят и моментално ще се създаде Нов обществен строй, какъвто никога не е съществувал. Тогава между хората ще се създаде такава Любов, такава наука и хармония, каквито никога не са съществували.

Когато Божественото работи в света, всичко става моментално, а не както при закона на еволюцията. Всичко, което става днес в света, е приготвяне за Идването на Бога на Земята.

Препоръчани книги:

Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12