Търси

Там, където има много лъжа, има много валежи - водата чисти тъмното в хората и етерното замърсяване

Още по темата ...
Какво ще стане ако се обърнат магнитните полюси на Земята?

Какво ще стане ако се обърнат магнитните полюси на Земята?

Виж повече
Свободата

Ученикът трябва да победи четирите елемента: вода, земя, въздух, огън (акценти за Свободата)

Виж повече
Великите Учители

Великите Учители са единствените, които са способни да възстановят мира на Земята

Виж повече
природните бедствия

Греховността на хората и нежеланието за промяна са причините за природните бедствия

Виж повече
18.06.2023 г.
9475
Добавена от: Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Там, където има много лъжа, има много валежи - водата чисти тъмното в хората и етерното замърсяване. Не случайно най-големите и необичайни валежи през последните 3 месеца са в големите градове, както в България, така и в Европа. Наводненията са само последствия.

Нужно е да имаме повече проникновение по отношение на външните явления на Природата. Необичайно многото дъждове, които се изливат над България, а през последните дни и над Гърция не са случайни. Проливните дъждове в Европа през Април, Май и началото на Юни - също. Те говорят за прекомерно мисловно и енергийно замърсяване, злоупотреба с Истината и натрупване на егрегориална лъжа - обща лъжа, в която големи маси хора - вярват.

Многото и необичайни дъждове са знак за чезнещата жизнена енергия на човека (поради злоупотреба с Истината). Най-мъчното Учение е хората да повярват, че всичко, което става, е за добро. Защо е за добро? Защото Бог го ръководи и там няма грешка: нито в земетресение, нито в наводнение.

Именно това водата трябва да отмие и максимално да смекчи. Говорим за Божията Милост, която се проявява навсякъде и във всичко. Бог може в няколко дни да изпрати опустушителна водна стихия, но неговата милост продължава да е великотърпелива и така водата очиства по един мек начин хората, а Бог очиства самата вода.

Знаем, че водата има памет, но това, което се случва чрез кръговрата на водата и големите водни резервоари е сегментирането на тази памет и очистването от всичко ненужно, неистинно и фалшиво, което хората излъчват в пространството. Водата е един от помагачите за правилното съхранение на информацията в Акаша. Водата има дълга и продължителна памет.

Повечето вода през последните седмици говори, че там където тя се излива има особена злоупотреба с божествени закони, принципи и прекомерно разпространение на лъжи и илюзии, което е довело до етерно замърсяване в критични нива. Водата ни очиства, за да вземем правилни решения

Европа не само има тежко кармично минало от всички войни, колонизации и геноциди, най-вече през последните 1000 години, но за съжаление днес виждаме по всичко, че съвременна Европа е построена върху пясъчни основи. За такива основи, Христос казва, че не може да устоят на бурите и дъждовете. А те тепърва предстоят. Не случайно водата гаси огъня...

Водата очиства, а демоните не обичат Чистотата - те се страхуват от нея. В нечистата вода е вложено падението, разрушението. Нечистата вода увеличава заблужденията. Лъжата, която се шири из цяла Европа днес, е най-нечистата вода на живота; това е мъртвата вода в Духовен смисъл. Жабите не случайно не са допуснати в чистата вода, а блатото, това е застоят. Съществата на земята, които са влезли в застой, имат нужда от очистващата сила на водата (скритата Божия Милост). 

"Колкото по-бързо се движи водата, толкова по-голяма е енергията в нея. Водата е етерното тяло (всепроникващата Сила) на Земята. Чистата Вода е като чисти мисли - Жива Вода. Който няма в себе си Чиста Вода, пие илюзии.", казва Елеазар Хараш.


СВОЙСТВА НА ВОДАТА:
  1. Водата не е основана на познатите химични закони: Вместо да се свива при замръзване, когато образува лед, тя се разширява (разширението е свойство на Любовта). Ето защо ледът не потъва, а остава на повърхността.
  2. Ако един истински ученик започне да наблюдава кислорода, ще види, че там няма вода. Ако наблюдава водорода – също няма вода. Обаче ако те се съединят, се явява водата. Това означава, че само при съединение някои скрити елементи се проявяват, иначе остават скрити. Има закони, които се явяват само при съединение.
  3. Където водата е най-чиста, имаме явлението извор. Това означава, че ако ученикът придобие чистотата, тя ще му донесе истинското съкровище, което е Духът на Живота.
  4. Вечер водата никога не трябва да се остава отключена - открита, защото много низши същества проникват в нея. Ето защо е хубаво винаги да се заключва - покрива.
  5. Дестилираната вода е освободена от всичко нечисто. Ароматът на дестилираната вода е скрит, вътрешен.
  6. Това, което тече във водата, не е енергията, не е дори и Прасветлина, тече Божията Любов към нас

Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи новинарски онлайн платформи в България, сега собственост на водещи медийни групи.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса, медиите и сигурността ( анализатор в B2 Security - продоволствена сигурност, противодействие трафика на хора, регионално развитие и политики на Балканите, антитероризъм), основател на Асоциация на българските села.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12