Търси

Беглика 2021 започва днес и ще продължи до 29-и Август (ПРОГРАМА)

Още по темата ...
съзерцание и духовно развитие

Днешния човек трябва да се устреми към духовното познание напълно съзнателно

Виж повече
 слънчевата енергия

Д-р Светла Балтова: Земята е обвита с 12 обръча - особен род трансформатори на слънчевата енергия (ЛЕКЦИЯ)

Виж повече
22.08.2021 г.
6697
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Събор Беглика 2021 започва от днес 22-и Август край язовир Голям беглик в Родопите. Събитието ще продължи до 29-и Август, като организаторите са подготвили много богата програма.

Освен многобройните музикални участия, в Беглика 2021 ще има и редица лекции, малка част от които Портал12 ще запише. Затова - присъствайте на място!

Някои от акцентите: Пермакултурен дизайн ; Живот извън системата; Лечебни свойства на билковите масла; “Асамблея за образованието” разговор за мнението на младите хора за това - от какви промени се нуждае днешното образование; Градините Мандали - Сакралните Пространства на Живота; Пранаяма и медитация; Ин йога + Айенгар; Акро йога; Ащанга йога и Шанти мантри; Майндфулнес медитация и осъзнато пиене на чай; Таро и Психодрама; Хюмън дизайн - Перспективи върху партньорските взаимоотношенията; Ген Ключове; Звуколечебница; Кунг фу техники за дишане, поддържане на тялото и бойни стилове; Работилница - Пробуждане на фината енергия "Deep inside" Yoga&Art.; Работилница по емпатия; Ателие за емоционално рисуване и много други.

Срокът за покупка на билети в системата на EpayGo е удължен до 14 ч., 22.08 (неделя).
>>> https://epaygo.bg/6933130525

>>>ПЪЛНА ПРОГРАМА на СЪБОР БЕГЛИКА 2021 ВИЖТЕ ТУК<<<

Спонсори на Портал 12