Търси

Слънчевото затъмнение в САЩ на 8-и Април ще доведе до разкриване на скрити истини

Още по темата ...

Д-р Светла Балтова - Астрологична прогноза и символи за 2024 и частично за 2025 (ИНТЕРВЮ)

Виж повече
1

Михаил Левин за ролята на славянството след 2030-а година (ИНТЕРВЮ)

Виж повече
06.02.2024 г.
13775
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Слънчевото затъмнение през 2024 година ще се случи на 8 април. Това затъмнение ще бъде тотално и ще премине през различни части на Северна Америка, включително Съединените Щати. Продължителността на затъмнението ще надмине тази от 2017 година. Седем години по-рано, най-дългият период на затъмнение беше близо до Carbondale, Illinois, продължавайки 2 минути и 42 секунди. За предстоящото затъмнение, тоталитетът ще продължи до 4 минути и 28 секунди в район, разположен на около 25 минути северозападно от Torreón, Мексико. При навлизането си в Тексас, продължителността на затъмнението ще достигне около 4 минути и 26 секунди. Продължителности, надхвърлящи 4 минути, ще се простират до щата Индиана. Дори когато затъмнението напуска САЩ и влиза в Канада, то ще продължи до 3 минути и 21 секунди.

Слънчевите затъмнения се считат за мощни астрологични събития, които носят промяна и ново начало. Според астрологията слънчевите затъмнения активират значими събития в живота на хората, като имат специално влияние върху тези, чиито рождени хороскопи са пряко засегнати от позициите на Слънцето и Луната по време на затъмнението.

Слънчевите затъмнения обикновено представляват време за важни промени. Те могат да доведат до неочаквани събития, които ни изтласкват извън зоната на комфорт и ни насочват към нови пътища. В астрологията, затъмнението активира определени домове в наталната карта, което може да покаже областта от живота, където ще видите най-голяма активност или промяна.

Слънчевото затъмнение в САЩ ще съвпадне с 11 годишния цикъл на обръщане на магнитното поле на Слънцето, което ще покаже съчетание на зтъмнение+свръх активност на Слънцето. Такъв период на слънчев максимум може да се тълкува като време на интензивни промени и разкриване на скрити истини.

Слънчевото затъмнение на 8 април 2024 година съвпада в интересен период, предшестващ американските президентски избори, които обикновено се провеждат през ноември на всяка четвърта година. В този контекст, затъмнението може да се разглежда като символичен момент, който сигнализира за потенциални промени, преходи и неочаквани обрати в политическата арена на САЩ. 

Повече по темата вижте във видеото:


 
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12