Търси

Светът се унифицира по линия на изживяното и се изправя пред кармата на парите

Още по темата ...
Нумерологична прогноза

Числата на 2022 г. изискват силен духовен стремеж в индивидуалния път на всяка душа

Виж повече
Ѣ-вата гласна - снимка © 2016 Портал 12 - из книгата Нещастна фамилия, Васил Друмев

Снежана Стефанова: Всяка буква е код на съдбата! Защо бе премахната Ѣ-вата гласна?

Виж повече
нова епоха

Ана Креалди: Това е борба и война между две епохи - старата и Новата

Виж повече
Нумерология на съществуването

Нумерология на съществуването - как да променяме действителността?

Виж повече
23.01.2022 г.
3733
Добавена от: Таня Борисова
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Снежана Димитрова - Ана Креалди изучава в продължение на 30 години нумерология. Тя е един от най-опитните нумеролози в България, която в момента води онлайн обучения по нумерология в Център “Кодове на Съдбата”. В този разговор, говорим със Снежана за първите два месеца от годината януари и февруари и посланията на числата, които слагат на преден план темата за парите. Според нея последните години всичко се унифицира в света по линия на отрицателното, на изживяното и сме изправени пред кармата на парите. Всичко е свързано с духовното значение на парите, защото парите са обмен. Обменът трябва да бъде духовен, а не паричен, казва още Снежана и допълва, че водещото в обмена трябва да бъде Развитието, а не деградацията.


Снежана, какво ни казват числата за първите два месеца от 2022 г.?

Нумерологичният календар през януари е под числото 8, което е път на Живота, на 1-ви януари. Това определя акцента не само за месец януари, но също така и за цялата година. Така че, говорейки за януари, говорим по принцип за 2022-ра година. Докато числото 9 властва над февруари.

Въпросът е: Какво значат тези числа?

Числото 8 можем да го разгледаме като връзка с парите и натрупването на парите, докато 9 е работата и света, така да се каже. Тоест, двата месеца могат да бъдат разглеждани като сборен акцент: пари от работа и не от работа.

Ако погледнем средата около нас ще видим едно истинско огледало на това, което ни казват числата. Ние сега сме изправени пред доста кризи: вдигане на цени на газ, на електроенергия, на суровини. И всичко около нас говори за това, че наистина настъпва някаква криза свързана с парите.

Какво идва да ни каже тя?

Това, което наблюдаваме от две години насам и така да се каже се създава, за да се случи и за да го видим сега, през януари и февруари 2022-ра година - това е една световна криза, която е свързана с парите и за какво и как ги ползваме.


Това, което наблюдаваме е, че материалистите не могат да разрешат правилно въпроса за парите и затова: Дали трябва да има, или не трябва да има веществена валута?

И всъщност, паричният проблем на света е изцяло нумерологично разрешен, тъй като той е създаде по един нумерологичен начин. Ние сме живели стотици години, в които е имало голямо значение какви монети се секат, какви метални и книжни пари циркулират в обръщение. И ако се върнем сто години назад, например, ще видим, че в различните държави е имало различни парични единици.  В момента светът се унифицира и общо взето навсякъде валутите са свързани с числото 1, 2 и 5. Тоест, ние имаме монети, които са 1, 2 и 5 стотинки; 10, 20 и 50 стотинки. После имаме левчета, които са 1, 2, 5 лв; 10, 20, 50, 100 лв, вече сме стигнали в България. Същото е и в другите държави, защото процесите се обединяват.

Но, ние трябва да знаем, че когато едно нещо съществува 9 години, то става съдба, от гледна точка на индивидуалният човек. Когато съществува и продължава да се случва 45 години, то влияе на конкретна нация, на определен народ, на определено общество, ако това общество има толкова дълга съдба. Но, когато става въпрос за световен процес са нужни 81 години, тоест 9 пъти по 9, за да може да се получи така наречената “карма на парите”.


Много хора смятат, че “кармата на парите”, това е:  “Какво сме си купили и откъде сме спечелили парите?” Не, това не е така. Всъщност, кармата на парите е следствие на това: Какви видове монети се въртят?  И чак след това, тези видове монети ни карат: Какво да си купим и как да си го купим?

Така например, кармата на числото 1, като отрицателно явление е това, че хората в продължение на много векове са имали монета със стойност единица и се е развило следното отрицателно явление: “Да ме признаят, да ме видят, че съм пръв, ако ще да нямам качествата за това.”

Числото 2 развива следните отрицателни качества: Усилва манипулациите - “Да изместя някого от мястото му.” И също така желанието да взимам независимо откъде - от държавата, от програми, от друг човек.

Числото 5 развива отрицателните явления, свързани с това:
“Да купя и да продам закона, правилата, реда, обществото, честността, морала.”

Може да се каже, че сега в началото на 2022-ра година, тази карма на парите, свързана с числата: 1,2 ,5 е толкова силна, че икономистите в света не могат да разберат как да разрешат този проблем. И те смятат, че трябва да създадат електронна валута.

Правилното решение, всъщност, е да променят вида на стойностите на парите - числовата им стойност.

Освен промяната на числовата стойност, ти каза, че тези числа са генерирали едни модели - отрицателни модели на това да си пръв, да манипулираш и т.н. Това не е ли свързано и с едно морално и духовно израждане в обществото - С каква идея се въртят парите? Тоест, не сме ли изчерпали целият модел, по който ние ги употребяваме?

Точно така. Ние сме изчерпали положителният модел и е останал в момента да се върти, да циркулира само отрицателният модел.

Примерно, числото 2 означава удвояване, което предизвиква постоянно удвояване на тока, на водата, на консумативите, на всичко, което може да бъде купено. (Тоест, на продуктите, на услугите и т.н.) и потокът е безкраен. На практика това няма решение. Може да се каже, че идеята: стойността на парите да се смени във всички държави, примерно, би дала едно решение, което да ни помогне да тръгнем по линията на новата епоха и на положителните явления, на положителната карма на парите, за да може да се смени манталитета на хората, за да може да станат възможни положителните отношения между държавите, за да живеем един здравословен живот.

Защото всеки човек е следствие на това, което прави. 

Ние много години живяхме в идеята да получим пари по Европейски програми. Това имитираше работа десетки години и доведе до това да се свие икономиката. Тази практика ни научи да се съгласяваме с всичко, заради тях и това доведе до проблема Ковид и разрастна проблема до световен размер. 

И всичко е свързано с духовното значение на парите, защото парите са обмен. Обменът трябва да бъде духовен, а не паричен. Водещото в обмена трябва да бъде Развитието, а не деградацията.


Какво всъщност стои пред всички онези, които осъзнават този изчерпан модел? Означава ли това, че техният път в този преход е създаването на все по-малки общности, мрежа от общности, които да обърнат този модел, поне вътре в тези общности и така да влияят  на всички останали, дори невидимо, на едно друго по-енергийно ниво? 

Да, разбира се, но моделът на парите е въпрос свързан в момента с целият свят. Преди 10 - 20 години, все още имаше държави, където се срещаха монети. Примерно: 3-ри лева, 4-ри лева - такава,  различна монетна единица от общоприетото 1, 2 и 5. Последните години вече всичко се унифицира - света се унифицира и то по линия н отрицателното, на изживяното (по линия на най-отрицателната вече карма на парите.

Аз работя върху една идея, която е свързана с това:

Да се определи между числата от 1 до 9, колко най-малко вида монети могат да се разработят, така че в човечеството и взаимоотношенията нещата да се хармонизират. Въпросът е нумерологично разрешим и съм стигнала до някаква идея. По-скоро отговорът е само един възможен, но все още го експериментирам. 

Добре. Ако трябва да погледнем сега на оставащите дни от  месец януари и февруари, кои са критичните дни, в които трябва да бъдем внимателни през тези месеци и съответно, къде пък ни се дава най-голяма възможност за действие?

Остава един критичен ден през месец януари и това е 25-ти, който може да предизвика проблеми свързани със земята, пода, краката, отделителната и бъбречната система, аварии и пътнотранспортни произшествия. Също така, в такъв ден, на психично ниво, можем да срещнем някаква забрана, някой да ни се скара, или пък неволно да постъпим неправилно - да бъдем глобени. Както се казва, лошият ден ге кара да постъпиш по неправилен начин. И въпреки, че знаеш, че не трябва, ти го правиш и така си предизвикваш проблем за по-дълго време, отколкото трая лошият ден. 

Тоест, слуката на деня, това са бъдещите последици.

Иначе, януари е по-скоро слаб месец и положителен в останалите си дни, като фигурата на 1-ви януари, свързана с числото 8, представлява полупроводник. Тоест, нещо, което капе на практика малко капе, но натрупва много - нещо като Поток на парите, което определено потвърждава увеличаването на цените.

През февруари месец - месецът е свързан с усилване на работата, с развитие, кариера. Тук критичните дни са: 5-ти, 14-ти февруари и в края на месеца има една поредица от три критични дни: 23-ти, 24-ти и 25-ти, които с усилване влошават нещата. Когато имаме такава поредица от няколко дни - кармични кръстове - стават най-големите кризи, свързани със здравето, с работата, с бизнеса, така че трябва да се внимава да не напъваме ситуацията, за да не я разрушим, или пък съответно да се занимаваме с ремонти, с аварии, с проблеми, но да бъдем търпеливи към това.

Слаб месец е февруари, както и януари. Вече, през март, така да се каже, ще се засили и ще стартираме истинската нова 2022-ра година. Новите неща идват чак през март. Февруари месец приключва бакиите на 2021-ва година.


Тогава да си пожелаем да използваме остатъка от януари и февруари градивно, за да доизчистим всичко, което е нужно от 2021-ва година - това, което е останало. Да работим в тая насока, в личен и обществен план. И с идващата пролет да дадем едно обновление на съзнанията ни и всичко около нас, наистина да тръгне в една по-положителна и градивна посока.

Да бъде, да!


 

Препоръчани книги:

Таня Борисова
Таня Борисова
Таня Борисова е създател на сайта Портал12. Има дългогодишна практика като журналист и мениджър на медийна група в периода 2007-2016. Работи активно по утвърждаването на Портал12 като алтернативна медия с изконни принципи, ценности и цели за себепознание и чисто духовно развитие.

За запитвания и предложения за заснемане на интервюта с личности, отразяване на семинари, лекции и събития в сферата на себепоизнанието, здравето и духовното развитие, можете да пишете на: tanya@bgmedia.bg 
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12