Търси

Пълнолуние в Телец и лунно затъмнение: Време за основите на Новото и изконните ценности

Още по темата ...

Лекция на д-р Светла Балтова за Същността на Древната астрология

Виж повече
Изгрев

Светла Балтова: Във времената на хаос и безредие, здравата котва е безусловната Вяра!

Виж повече
12-торен ключ

Билки и астрология: Защо розенкройцерите са имали специален 12-торен ключ за работа с 12 билки?

Виж повече
25.10.2023 г.
2814
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Последните години са интензивно време за пробуждане на всеки от нас - всички страдания и ограничения, в които бяхме поставени не от някакви външни фактори, а реално от скритите вътрешни прични, бяха реално подадена ръка за Промяна и възвръщане към изконните и фундаментални Ценности, за които съвременната цивилизация почти напълно забрави. Доколко проявихме будност, воля и осъзнатост, дотолкова определихме и онова, което ще се случва през следващите години.

Многократно сме казвали, че астрологията и звездите не влияят на хората, които са преодолели 4-тото тяло, т.е. 4-ден в астрологията или както именитият астролог Михаил Левин каза пред Портал12: "Чистите действия нямат съдба, защото там астрологията вече е преодоляна."

припомняме:
  • Първото тяло - физическото
  • Второто тяло - етерното
  • Третото тяло - астралното
  • Четвъртото тяло - менталното
  • Петото тяло - висшата Душа

За съжаление обаче, масово планетите оказват своето влияние, защото повечето земни хора, когато разглеждаме финните тела са на ниво 1-о, 2-о и 3-о тяло. В този контекст, какво е влиянието на пълнолунието в Телец и лунното затъмнение, които ще се случат на 28-и Октомври?

На фона на толкова много смърт и сърдечна болка през последните 3 години, ясно се открои Истината от лъжата, и трябва да сме честни пред себе си, че без тази болка, нямаше да се види фалшивото, лъжовното и прокобното, от което всеки от нас трябва да се откаже. Без значение какво и как сме чувствали, във въздуха витае енергия на промяна и огромна трансформация. И понякога това външно се представя чрез хаос, разрушение и смърт. Ние почитаме живота на всички тези души, които вече не са с нас, и можем да се преместим в пространство на разбиране, че този цикъл на изчистване на отровата и насилствената енергия на тази планета вече е в ход. Вече преминаваме през него. Поради манипулациите на конвенционалните медии и най-вече телевизиите, за повечето хора може да изглежда като че ли нещата се влошават, но всъщност не е така - Истината излиза на бял свят, за да бъдат видени всички нечистоти.

Тази енергия е с нас от известно време и особено през последните две години, докато преминавахме през тези дълбоки енергии на Южен възел на Скорпион и още по-дълбоко в северния възел на Телец, изграждайки основите на Новото. Ние вече не работим активно с тези енергии, но те са останали с нас за по-дълбока интеграция и асимилация в колективното поле. Резултатът вече се проектира, но ще бъде видим в следващите 3 години, след като преминем през най-трудната част и изгреем отново в 2027-а, и разцъфнем в 2033-а. Но да се върнем на сегашната 2023:

След 3 дни ще имаме последното лунно затъмнение в Телец по оста Скорпион/Телец. Енергията на Телец е управлявана от Венера, фиксирана и фокусирана върху изграждането на стойностен живот, за осигуряване на основите под краката ни , нужни за стабилният преход в следващите 10 години ( до 2033). В този период сега, следва да се ​​върнем към основните ценности на живота, да се уверим, че имаме ресурсите, от които се нуждаем, за да се грижим за себе си и един за друг. За всички хора в т.нар. духовен път е време за заземяване и прилагане на познанията на практика - в тази реалност. Сега е силно време за свързване обратно с живите същества, растенията, съществата природни-учители, храната и водата, които получаваме и се чувстваме подкрепени от тях. Енергията на Телец е желана енергия сред променлив, променящ се, често емоционално интензивен сезон на затъмнения.

Вече излязохме от сезона на Везните и навлязохме в сезона на Скорпионите на 23 октомври, в който ще останем през следващите няколко седмици. Енергията на Скорпиона е дълбока, сложна, емоционална, психическа и в хармония с подсъзнателните сфери. Нищо над повърхността няма да свърши работа. Тази енергия ни кара да отидем по-дълбоко навътре в себе си и да усетим Пътя си - за превръщането на калта от вътрешните ни сенки в златото на вътрешния ни потенциал. Да се ​​отдадем напълно на дълбините на нашата интуиция и да гледаме с дълбок промисъл на всичко, което се случва, не забравяйки законът, че - всичко е за добро (дори първоначално да не изглежда така).

Влиянието на Скорпион може да предизвика увеличение на страховете и да ни се иска да избягаме и да се скрием. Но бягането и криенето вече не работят. Можем да избягваме Истината само донякъде, преди да ни "удари в главата" и да ни наложи така нужната Промяна.


 

Препоръчани книги:

Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12