Търси

Проф.Живко Желев: Магнитното поле на Земята пада заради засегнатата верига кислород - озон (ВИДЕО)

Още по темата ...
Живко Желев, © Портал12

Проф. Живко Желев: Укриваното последно пророчество на Фатима е за България!

Виж повече
Живко Желев

Проф.Живко Желев: Освен чрез 5G, имунната система се срива и от менталните излъчвания на убиваните животни

Виж повече
02.02.2020 - датата на Питагор

Проф. Живко Желев: Питагор дава датата 02.02.2020 за важен избор

Виж повече
Проф. Живко Желев: Мировият трус ще трае 40 дни. Силата му зависи от хората (ВИДЕО)

Проф. Живко Желев: Мировият трус ще трае 40 дни. Силата му зависи от хората (ВИДЕО)

Виж повече
09.01.2021 г.
14002
1
Добавена от: Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Преди 24 часа западното полукълбо на Земята регистрира 3 остри спада в магнитното си поле, което беше последвано от пълно изчезване на Резонанса на Шуман, както и мащабно спиране на електричеството в почти цяла Европа, включително и в България, където много предприятия преминаха в авариен режим.

Пред Портал12, проф.Живко Желев уточни: "Магнитното поле на Земята отслабва защото отслабва съдържанието на озон. Озона е основния газ, който е проводник на магнитното поле - той затваря магнитното поле. Две молекули озон се образуват от 3 молекули кислород + ултравиолетови лъчи.  И когато съвременната цивилизация намали кислородното съдържание в атмосферата само за около 40 години от 21 на 20%, ние така съответно намалихме и озона.

Когато в атомсферата намалява кислорода, значи намаля и озона, т.е. оттам намалява и магнитното поле на планетата.

Т.е. в магнитната верига - в затварянето на магнитното поле - магнитното съпротивление се повишава, защото има по-малко озон. А има по-малко озон, защото има по-малко кислород. В рамките на 40 години човечеството е изразходило 5% от кислорода ( спадащ на общо ниво в атмосферата с 1%)  - основно чрез животновъдството (индустриалното отглеждане и убийството на животните за храна и суровини), автомобилите, самолетите и индустрията, за сметка на загубата при дърветата, растенията и водораслите ( докато напълнихме океана с пластмаси). Наскоро регистрираното затваряне на озоновите дупки пък е съвсем друга тема, която е свързана с помощ, която получихме "отгоре".

Организираната преди 12 години обща колективна молитва от Единение Ден на проф.Живко Желев и сдружението на японския учен Мисару Емото в 11ч.11 мин., на Рилските езера, доведе до това, че след молитвата се вдигна с над 4% интензитета на магнитното поле на Земята (регистрирано от научна апаратура в Европа и Япония). Колективната молитва е продължила 2 часа на японски, английски и български език.

Очаквайте скоро нова инициатива на сдружението Единение Ден на проф.Живко Желев, за организиране н аколективни молитви и квантово влияние върху водата и магнитното поле на Земята.
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи новинарски онлайн платформи в България, сега собственост на водещи медийни групи.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса, медиите и сигурността ( анализатор в B2 Security - продоволствена сигурност, противодействие трафика на хора, регионално развитие и политики на Балканите, антитероризъм), основател на Асоциация на българските села.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Коментари 1
  • 24.01.2021 г. 13:09
    Благодаря на професор Живко Желев - компетентен и с ясен изказ както винаги.Да е здрав и Бог да го запази за България!

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12