Търси

Проф.Живко Желев: Бог, Господ и Вода са с едно и също име (ЛЕКЦИЯ-ПЪЛЕН ТЕКСТ)

Още по темата ...

Проф.Живко Желев: Само трудностите и изпитанията са възпитателно средство (ИНТЕРВЮ)

Виж повече

Проф.Живко Желев: Матрицата на ДНК може да бъде препрограмирана от Космоса (ЛЕКЦИЯ)

Виж повече

Проф.Живко Желев: Космически кодове в българската шевица (ИНТЕРВЮ)

Виж повече
21.10.2021 г.
5898
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече

 

 

Добър ден! Здравейте! Здравейте на всички!

Моята лекция днес е: Мисията на Българите и как да я реализираме - не само за това столетие, ами и в новото хилядолетие.
 

Имаме Учител Елохим, Мъдрец, Който още преди повече от 100 години предрече, че ще се мъчат да ни направят по-малко от 500 000, предрече, че ще се мъчат да разцепят България. И ние трябва, докато се обърнат трите шестици (666), тоест до 1999-та година, да я запазим цяла в този вид. Трябва и да запазим максимален брой от населението ѝ.

 

Както знаете, България беше подложена на небивали атаки през XX-ти век, в това число и в началото на XXI, но тя е запазена в тази си цялост - ограбена, но с огромни резерви, и далеч много повече е запазен от този половин милион, на който наистина планираха чужди сили да я направят.

 

Нека да започнем с нещо конкретно - Каква е тази Мисия на България?

 

Петър Дънов - Учителя, Който е мой Учител - някой от вас Го познават, четат Го, други Го практикуват, част от Учението Му. А други за първи път, може би, ще чуят някои от Неговите твърдения.

Той казва, че има Една Единствена Задача. Дошъл тук, като Елохим Господен - Дал ни над 7 хиляди беседи, над 250 музикални творби, стотици Формули, Мъдрост и Писма, рецепти, Пророчества....
 

Дефинирал една единствена собствена своя задача:
 

“Моята задача е да ви предам Божественото Учение. Вашата задача е да Го предадете на българският народ. Задачата на българският народ е да Го предаде на всички народи.”

 

И това Божествено Учение има три конкретни задачи, които вече трябва да се внедряват. С внедряването им вече започнахме и това е гордостта, която ми дава възможност да се изправя и да чета лекции в последните 2-3 години, а именно за Мисията на нашата България.

 

Първата задача: Да се заменят черните горива - нефт, въглища, газ и меки скали.

 

Преди сто години Учителят, Петър Дънов, говори за “меки скали”. Това е шистовия газ, който знаете. Наистина има меки скали, които се помпят с милиони литри химикали. Когато се разтварят, от част от тези скали се извлича газ. Никой още не е и помислял да ги изследва, а той предупреждава, че трябва да спрем и нефта, и въглищата и газа, които горят нашият кислород. За последните 50 години сме намалили от 18,5 на 17,5% кислорода - това, от което ние живеем.

Кислородът, знаете, посрещайки ултравиолетовите лъчи на Слънцето - три молекули Азот генерират две молекули Озон. И Озонът е този газ, който затваря Магнитното поле - бронята на Земята.

И той е намалял брутно с 5%, и с цял 1% е намалял кислорода до 17.5% Тоест, изтъняла е озоновата обвивка.

Така че жизнено важно е да намалим черните горива, още повече, че когато ги горим, те ни правят по-нервни, по-нещастни, по-стресирани. Защо? Защото в градовете е засилено увеличаването на емисията на въглероден двуокис, който заедно с водните пари образува засилена концентрация на въглена киселина. А тази въглената киселина, когато попадне върху нашите очи (вътре тя e със смазваща алкална среда), прави неутрализация и ние започваме да мигаме по-често отколкото е нормалният ни цикъл, който изисква нашата нервна система. Околомоторика се нарича това, което управлява това мигане. И ние получаваме дисхармония. Затова в градовете това е изключително опасно. Известно е на лекарите, но никой не говори на тая тема. Още повече, че този ефект на образуване на въглена киселина се подсилва и от високите че(и)стоти - 3G, 4G, 5G, които ползваме при комуникацията.

Да, заменянето на тези черни горива започна първо в България, с изобретението на един фотоелектричен ефект от Георги Наджаков. Той отвори пътя и за соларните панели - слънчевите панели. Последва това на професор Илия Вълков, който пък разложи водата и направи Браун газ. Той пък бе последван от Стефан Найденов, който направи каталитичен, специален метод, по който водата се разлага, и пак става гориво. Това беше дадено в България, за да бъде патентовано и научно обяснено.

 

Втората задача: Да почистим въздуха, водите и Земята.

 

Знаете, че без въздух, можем да живеем три минутки максимум.

Възможно е едновременно да се решават първата и втората задача. Ще ви обясня как вече сме започнали да го реализираме.

 

Почистването на водите:

Врите води, които съществуват навсякъде, бавно и постепенно в цял свят намират признание.

Дефиницията, която Учителят дава преди 100 години за “трите вида води”:

“Жива и мъртва”, която я има във всички култури, във всички легенди. Той дава и третата - Божествената вода.

Освен живата, мъртвата (или менталната), и Божествената, съществува и една четвърта, която в момента се нарича: *аномална вода - като специална субстанция се отделя на едно мъничко място тук…, вдясно от сърцето - това е много дълга тема...

Първи забеляза този ефект и така наречената паралелна нервна система, проф. Барнард, който присъди първото сърдце.

 

Почистване на земята - да почистим Земята:

Ние българите от векове, когато се допираме до земята, се допираме с Любов - говорим ѝ, пеем ѝ. Нашето земеделие е родило прекрасни песни. Не случайно цялостното земеделие, като дефиницията, която вече влезе в света, като холистично, цялостно земеделие, е също българска.

Холистичната Академия по земеделие у нас, в Стара Загора, беше първа. Започна първоначално с капковото напояване, и с други изследвания. Впоследствие първа по холистично земеделие стана Академията във Виена.

 

Цялостно земеделие означава, така да правиш земеделие, че да отчиташ всички други фактори, които то води след себе си.

Тоест, тази човешка дейност да бъде дълбоко осмислена и планирана, за да бъде предавана по най-национален начин на деца и внуци.

 

Трета задача: Внедряването на Паневритмията в училищата.

Когато прочетох посланието на този наш брат, който е дал преди една година Мотото на тазгодишния симпозиум: “Здравей,Здраве!”, моментално реших да присъствам. Защото точно такава лекция бях чел горе, на Рилските Езера, по беседа на Учителя:

“Различните Измерения на Здравето”

 

Ще се постарая да обясня частично, това което е дадено в Учението, поне това, което ние знаем за Различните Измерения на Здравето и как може да ги използваме и прилагаме.

 

Едно от тях е Паневритмията, като комплексно 4D влияние - четири размерно влияние.

Преди да стигнем до него ще минем едно по едно другите.

 

За да можем да внедряваме такива технологии, балансиращи ни като личност, семейство, като род и народ, ние трябва първо самите ние да хармонираме.

 

Тук съм сложил снимка от моята вила, от която посрещам сутрин слънцето. И изключително важно е…, изключително важно е да ставаме рано, да посрещаме слънцето и да започнем да мислим за тези няколко измерения, които дават нашето Здраве - вътре, вътре!

 

Първото това е Музиката.

Звуковите вълни се разпространяват само в едно измерение. Координатна ос - представете си “х”, от нула надясно “+” положително. Така се разпределят звуковите вълни, само по едно измерение.

Това е Първото Измерение. Това е Словото - тези звукови вибрации. Нищо, че тези звукови вибрации са само в едно измерение, те съдържат музиката. Съдържат толкова уплътнена информация. Една честота е само един тон, но в болшинството, Музиката е от много тонове, много честоти. Когато всички са от правилни синусоиди се разлагат по “Реда на Фурие” (*вид тригонометричен ред, чрез който периодична функция може да се представи като сума от (възможно и безкрайно много) прости периодични функции – синуси и косинуси или комплексни експоненти. Във физиката и практиката изследван сигнал може да се представи чрез реда на Фурие като множество прости сигнали, насложени един върху друг. Като пример тонът от един музикален инструмент може да се представи като сума от много прости чисти тонове, още наречени хармоници или обертонове).

 

Когато те са произволни шумове, тогава имат друга математика (описано преди два века от Френският математик Тейлър). Те се разлагат на множество периодични, пак идеални честоти.

Този звук, който ние издаваме, който изговаряме, било като музика, било като молитва (ние, когато се молим, когато изговаряме неща, съсредоточаваме нашето внимание). Тези звукови вибрации, които достигат - един ги чува от пет метра, друг ги чува от 50 метра, а други космически същества, или по-висши, ги чуват от пет светлинни години.

Науката вече призна, в последните месеци на тази година, три фундаментални отричани досега истини, казани още преди 100 години от Учителя. Ще се постарая в лекцията да ви обясня.

 

Вторият размер, това е Образа:

Образът, това е “X” и “Y” - това е една картина.

Тя има “X” и “Y” - координатната система, коята я знаете.

Вибрирането на този образ, или каквото той съдържа, като фигури, като знаци, като цветове (затова са ни дали знамето).

Имаме един прекрасен комплект от цветове, което прави българското знаме уникално. Уникално е с тези: бяло, зелено и червено, с тази триадност.

 

Второто измерение - за да хармонираме със здравето, е нужно да имаме около себе си верните образи. Когато са близки и до свещените, те се наричат “Янтри”. Това са специални определения на ония вибрации - едноразмерните, звуковите, когато са само звук.

В далечният Изток има нещо, което и ние вече приемаме, това са Мантрите. Тоест, Аумъ или Амин е едно и също значение. Това са така наречените Мантри.

 

В последно време, понеже правихме изследвания дълго време с нашият метод за влиянието на различните много и мултидименсионни влияния върху човешкото здраве, си направих един експеримент да питам различни майки: “Коя е първата дума, която произнася детето им?”

В повечето случаи, се оказва, че децата (и в цял свят) произнасят една и съща дума. Тя също е свещена мантра. Знаете ли я вие?

Не е “мама”. Първата дума е “Аг-г-гу” - детенцето от 3 до 10 месеца рита с крачетата и се мъчи, с една задръжка - “Аг-аг-гу”. Тази прекрасна мантра изпълва очите на баба, дядо, майка, баща, със сълзи, когато я чуят.

 

Така, че първото е звука и то Свещеният Звук. Второто измерение за Здравето е образа, или Свещения Образ. Когато е като картина, като образ се нарича “Янтра”.

 

Не случайно, когато Аспарух идва в нашите земи, колобрите, които виждат в бъдещето - духовниците на Тангризма, не му дават да направи Първата Столица около Търново.

Той застава - отгоре, вижда прекрасната картина, нарича реката Янтра. Това е Свещен Образ.

От горе, от Арбанаси, когато погледнете (ако не сте ходили, качете се, потърсете слънчев ден и помедитирайте половин, един час), ще видите цялата българска история.

Ако вие искате да я видите, тя ще ви се покаже. Значи, действат там някакви същества. Аз съм го виждал няколко пъти.

Това е Янтра, това е Свещен Образ!

 

Понеже са предстояли войни и падения, започват и правят нашата столица в северна България, Плиска и Преслав.

 

Тази Янтра може да бъде и три димисионна.

Когато погледна(еш) Изгрева напред, вече виждам(ш) не двуразмерната картина, а далече там, където очаквам(ш) да изгрее Изгрева. Виждам(ш) на далечно разстояние.

 

Тази триразмерност, когато е хармонична, тогава влияе още повече върху Здравето.

 

Къде и как е известна тази обществена нужда, тази необходимост - родова, лична - за триразмерна Хармония? - В Китай.

Един от ключовете на успеха на Китай, от преди 30-40 години, е не само смяната на общественият строй и съчетанието на частния и държавния интерес, но и Фън Шуй - Науката за триразмерността, която те обкръжава.

 

Дискутирал съм и с американски учени, които са съгласни с така наречената Епигенетика - триразмерният образ, който всъщност ни заобикаля.

Брус Липтън е техен прекрасен учен, който направи такова изследване и нарече науката си “Епигенетика”. За съжаление, китайците си внедриха тяхното, а американците не го внедриха и виждате каква е разликата.

Мое лично мнение е (дълбоко съм убеден), че за това е допринесло именно 3D Търсенето на Свещени Образи на Хармония около себе си.

 

Четвъртото измерение необходимо за Здравето е времето.

И до ден днешен науката дискутира, знаете Айнщайн, който първи дава математическите зависимости между време и тези пространства - другите три размери. Времето, в което ние ще излезем сутрин, ще имаме един план какво ще правим. И пример за един план: “Ще имам молитвен наряд, който е точно стриктен (Какво ще пея, какво ще кажа, какво ще видя, как ще изгрее Слънцето, какво ще правя първите 4-5 минути, когато то излиза, когато видя първия лъч...)

 

Това общуване с Природата, вкарано с времето, с циклите на Природата е 4D Здравеопазване.

 

Щем-не щем ние спазваме циклите на Природата. Никой не сее зимно време, а го прави на пролет или на есен. Това време го отчитаме като сезони. Никой не заспива в 12 ч. на обяд, а горе-долу в 12 ч. вечерта. Това е отчитането на този четвърти параметър, който се казва, че е нужно да спазваме. Когато човек изиграе една Паневритмия - виждал съм толкова прекрасни хора, очите на които светят. Само че не знаем кога светят очите и какво пък са другите излъчвания. Това са вече тия други излъчвания: 5-то, 6-то и 7-мо измерение.

 

Всички езотерици (сега вече и медицината потвърждава) споделят, че ние като тяло сме една матрьошка и вътре има различни тела.

Когато телата са хармонични, ние излъчваме много приятен спектър от чисти електромагнитни излъчвания.

 

Едните са ултравиолетовите лъчи, които са много къси, много по-високо честотни - от около 100 до 320 нанометра (дълбокия ултравиолет). В тези честоти комуникират нашите клетки.

Нашите клетки си комуникират, радват се.

 

Другите - от 300 до 750 - са видимите. Това са тези седемте цвята, които взети заедно образуват белият цвят.

Има и други, които са от 700 до 1300 нанометра. Това са инфрачервените и те са в цялото ни тяло.

 

Всички био същества излъчват инфрачервени лъчи. За съжаление тези излъчвания ние използваме доста отдавна (от около половин век, за да се убиваме), но с тези излъчвания може и да се лекуваме.

 

На всеки от вас ще раздам едно много простичко устройство, с което всеки сам може да структурира водата си и да се лекува. Освен да се лекува, може и да предизвиква имунната си система. Това устройство в продължение на година и половина го изпитваме, а преди това бе подложено на изпит за период от 7-8 години.

От самото започване на “Ковид истерията-мистерията”, или пък там манипулацията, ние сме раздали такива устройства на 8 хиляди души.

 

Този вид други излъчвания съществуват. Аз ви дадох само част от тези измерения. Има много повече..., много повече други, за което нито имам време, нито имам достатъчно научни факти, за да говорим така със сигурност.

 

Какво сме дали досега? Какви са нашите непреходни ценности и защо те са събрани в Една мисия?

 

Една мисия, която се потвърждава:

Спуща се Тук Един Учител, Който да я резюмира цялата и да ни я даде в едно Учение за следващите минимум 400 години, а и за след 2000 години.

 

Ще разкажа анекдот, който Учителя разказва, когато е идвал тук: Свършил си е мисията на Учител, някъде другаде във Всемира и избира къде да бъде следващият. Отива при Саваот, при най-Висшият Духовен Учител на Всемира и му казва:

“Готов съм да извърша следващата мисия. Къде ще ме пратите?” - Саваот му казва: “На Земята.” - Учителят се запознава, отива вторият път и казва: “Избрах си. Ще отида при индийският народ.” - Саваот Казва:

“Не, не при индийският народ, при българският народ. Исус го пратих при еврейският и го разпънаха, теб на още по-трудно място, при българския народ.”

 

Така че българският народ е много трудно нещо, но пък точно този твърд народ, това силно его може да приеме. И то не само е приел, може да разработи и да чуе...Всеки - уникални и индивидуални постижения. Аз тук съм извадил само част от тях, в тези картинки, които представям в цял свят - над 70 лекции в различни европейски държави, в това число от Европейският парламент.

 

Първа картина: Шевици от кукери на 3700 години върху “мумиите в Урумчи”.

За “Пътят на българите” - много сериозни изследвания на историка Съселов. Така се нарича и книгата му, потвърдена от много историци. Българите имат уникални древни погребения, където всички мумии са завити с родопски одеала, без никакво кормене за разлика от египетските. Имат върху ризите шевици.

И тогава водата не бърза да се изпарява. Това е уникално наше виждане - интуитивно, получавано преди толкова хиляди години.

Сега вече науката започва да го обяснява. Получава се един много специфичен биорезонанс, който ние използваме и използвахме, и потвърдихме в научни изследвания - на 7 години с 500 хиляди клиента - слагахме свещени фигури подобни на тези. Това нещо, което ви говоря е експериментирано.

Всичко, което ще кажа в лекцията е научно обосновано и експериментирано.

 

Втората картинка: кръгче - пет колела (четири малки и едно голямо) - най-старата криптомашина. Тя е някъде на около 3-4 хиляди години. Известна е и документирана преди хиляда години от певеца Йоан Кукузел.

С това колело едновременно се записва и звук и ноти.

Аз съм радостен, че в нашето “Единение ДЕН”, заместникът ми по музика - Таня Христова Доган (навремето създаде състава “Йоан Кукузел”), възстанови изцяло записването с невми и пеенето по невми.

И там, където 11 години обикаляше из цял свят, всички ставаха и започваха да плачат от радост и щастие...

 

При пеенето по невми въздействието е друго, много по-силно, защото се включва едновременно и въображението. Ти разчиташ и музиката и текста, и градиш образ.

 

Следващият квадрат на нашето познание, само върху 2D - това е “магическият квадрат от Лондонското четвероевангелие”, който изследвахме 10 години заедно с Кеймбридж Уорлик. Представихме го след 10 години изследвания в Европарламента.Той представлява една информационна пирамида.

Само с разместването и рисуването на скрити фигурки - кръгчета, квадратчета - вътре, на първо ниво е написано 10,7 милиона пъти заглавието на “Лондонското четвероевангелие” - Цар Иван Асен II. А след това ниво има няколко други нива. Това е така наречената “стеганография” - скрит образ в Образа.

Същата тази стеганография се ползва при шевиците - скрити послания, които бабите, дядовците...бабите по-скоро и прабабите, учат своите дъщери и внучки.

Те ни прибавят нещо свойствено и така се изгражда една фантазия и послания.

 

Първи, който се учи и внедрява това българско Познание, е Леонардо да Винчи. Леонардо да Винчи ползва копието от Търново, което се прави във Ватикана. Тогава сме били в добри отношения. Той рисува Джокондата, като в продължение на 17 години я дорисува и слага точици, точици - прави други скрити образи, които още не можем да изследваме докрай. Картината има скрито въздействие и той ползва точно тази стеганография, която ние имаме.

 

Другото квадратче: снежинка - заснимана е думата “България” от японският изследовател Масару Емото. Той беше тук в България многократно, за да сверява своите измервания заедно с нашите, в нашият център за изследване на биопсихофизичните феномени в Благоевград. Заедно, с професор Антон Антонов, ние му помагахме да сравним двете методики.

 

Нека сега, “да се разходим - да излезем малко от тук, от Ямбол”, да се върнем да мислим за това Здраве, което е в нас. Нека да си дадем сметка, че то зависи от много, от много други неща.

 

Следваща снимка: телескопа Хъбъл. Ръководител на проекта е българският астро гений Димитър Съселов, внука на проф. Съселов. Той изследва пътя на България от Китай, от Изток преселенията до Тракия и обратно, в продължение на хиляди години.

Хъбъл, е един такъв обектив, който има само 10 градуса ъгъл, изваден на 40 хиляди км от Земята, дълбоко в космоса. Той вижда 1.5 милиона галактики като нашата. Нека да погледнем - едната точица от нашата галактика нашият “Млечен Път” - е една от тези точици (всяка точка е цяла галактика).

Винаги давам тези размери, за да определим, това до което ще стигнем - до нанотехнологиите и това, което ние трябва да внедряваме. То не само, че чука на вратата, но и го ползваме (има най-малко 200 нанотехнологични процеса вътре в мобифона).

Разказват се какви ли не слухове, а и зловредни такива, от които някои с основание - “Какво имало във ваксините, какви наночастици…” - спекулации срещу “нано”.

А нанотехнологиите са един огромен резерв. С толкова по-малко материали, с толкова по-малко енергия може да постигнеш стотици и милиони пъти по-голям ефект.

Затова, това нещо е миров, световен, космически метод на строеж на нашата Вселена - Твореца го Прави!

Ние почваме вече да го разбираме и затова трябва поне да имаме верни понятия и да си даваме сметка, когато разсъждаваме за тези размери, за тези времена, за тези части от секундата, или за тези няколко наши прераждания.

Когато някои ни каже и ние викаме: “Ние не вярваме в прераждания, а той ни говори за няколко.”

Ето я нашата Галактика - три хиляди светлинни години. Знаете Светлината - за нас е 300 хил. км, а три хиляди светлинни години, вижте какъв размер е! Тази една мъничка точица от няколко десетки милиарди слънца - нашето слънчице е ето тука някъде, и то е от слабите.

Ето го това слънце. И вижте къде е нашата Земя - третата от Слънцето. Съотношението на диаметрите е вярно, защото ако ги сложим, те изобщо ще се изгубят и няма да се видят. Такива са разстоянията, дори в нашата Слънчева система.

 

И във Целият този Всемир, в целите тези галактики, в тази Слънчева система, навсякъде на Земята, имаме един и същи Ключ...на Живота - това е Водата!

И растения, животни, ние - всички, като една матрьошка зависим от тази Хармония, която водата ни дава.

 

Затова, преди да продължим да говорим за Здравето, с няколко думи само за Трите вида води, защото това, което ще ви дам за структуриране на водата в чаша и с вашите биофотони - вашите инфрачервени биофотони, които излъчват в страните, вие структурирате и може да структурирате чашата си вода, с правилно съотношение на живата, менталната (тя не е мъртва, а ментална и мъртва едновременно - ще ви кажа защо едновременно е ментална и мъртва), и божествена вода. Това е най-вярното структуриране!

 

Само през последните 25 години, над 30 милиарда долара са продажбите на различни съоръжение за структуриране на вода. То се почна от магнитна вода, от обратна осмоза, от незнам си каква…, торсионна вода - всякакъв вид води за структуриране на вода.

 

Но най-силното структуриране на вода, което може да стане, е вашето!

 

Първото е от Слънцето и второто е вашето структуриране!

 

И затова, когато човек се мобилизира, медицината казва “Плацебо ефект” - не могат да го обяснят:

“Човекът се мобилизирал, Слънцето ли му помогнало, не знам си какво ли станало, но няма го рака? - Оздравял!

А тази вътрешна, наша прекрасна матрьошка - тя има имунна система, която може да бъде мобилизирана чрез така наречения “положителен биорезонанс”.

Биорезонанса вече се измерва. Не са съвършени още съоръженията, но България първа третира преди 25 години, с първите биорезонансни анализатори внесени от космическата руска промишленост.

 

Единичната молекула - само като организация на вода, без значение колко е чиста или мръсна - това е Живата вода, която като магнитен дипол постоянно се движи вътре във водата.

Другата вода - тази менталната, тя е мъртва. Учителят я нарича “ментална”, защото тя върши добра работа, нищо че и умъртвява.

Когато една такава вода, която не се движи в магнитното поле на Земята, понеже няма електрически заряд, обиколи една ракова клетка или пък всички тия “мъртви води” наобиколят една ракова клетка, ще спре движението и раковата клетка няма да може да се храни.

 

Точно такива експерименти направихме, с най-добрият медиум в света - Христос Друсинакис от Германия. Той с биофотоните си можеше да огражда туморни образувания с ментална вода. Тази ментална вода, когато обгради туморното образувание, то започва да умира, защото не може да се храни. Същата тази вода - ментална, мъртва - ако тя започне да обикаля нашите кръвни телца, това нещо ще започне да сваля имунната ни система.

И затова, не само аз ами и други учени казват, че:

“Именно високата чистота..., лошите мисли, които са също излъчвания, за които ви казах с каква честота са, те могат да предизвикат повишено съдържание на ментална вода (мъртва вода), която да заобикаля нашите червени кръвни телца и имунната ни система да пада.”

Тоест, страха е един от най-големите фактори в момента и “раздуването на Ковид” дава повече Ковид. За мен един Ковид е един нормален грип, който се преекспонира. Страхът, който започва в цял свят, той бавно и сигурно увеличава вредите от този грип.

 

Знака на организацията на “Единение ДЕН”, в който председателствам вече повече от 30 години, това е Знака на богомилите, който се образува от 4-ри Сърца.

(Описание*: Ако си представим детелина с 4-те си листчета-сърца, които се съберат от четирите краища към центъра и се наслагват едно върху друго, то при слягането им, се образуват две кръстосани елипси - хоризонтална и вертикална.)

 

Тези две елипси, които посветените богомили слагат точно тука на точката, на ръката на китката си. (На тази точка, излиза една веничка, качва се чак до горе, за да видим този пулс и след това пак слиза, за да го измерваме - така Дядо Божи е направил нашето тяло.)

Тази точка я слагат на центъра на този вид “кръст”, който е от две елипси.

Едната елипса е този наш кръгозор (понеже ние гледаме с елипси). Имаме си тук два фокуса - двете очи и една елипса - 9 към 16 приблизително: числото на Фибоначи.

Когато легнем да спим (така на възглавничката) тази елипса, ей тази другата напречната… - това е Знака на богомилите.

Виждането, което имаме ние, с всички наши сетива, най-мощното от което очите през деня, и когато лежим...Та, тук е сложен “фън и шуй”.

 

Фън Шуй и тази китайска наука, която дава - 3D Хармония:

Как да подредим къщите си? Как да подредим околната среда, двора си…?

И затова ви обръщам внимание, какво ви говорят тези два йероглифа на Фън Шуй.

Първият “Фън” - това е раздвижване, смяна, промяна - постоянно търсете съвършенството!

Втората буква на “Шуй” - това е вода. Този знак за вода е уникално приличие на буквата “Ж” , на... българския Живот. А има и други религии и дефиниции, и езици, в които Бог, Господ и Вода са с Едно и Също Име.

 

Тук, в Ямбол, в непосредствена близост е роден един български гений, който не е изобретил само компютъра. Той има много по-значимо откритие, което в момента е по-актуално и точно за него искам да говоря. Джон Атанасов, до 39-та година, преди да бъде спрян да прави компютъра и да бъде вкаран вътре в подводниците, той е полковник, военен, конструктор. Разработва и внедрява, по негов патент, така нареченият “Сонар” - устройството за ориентиране на подводници, когато са под водата.

 

Само че, когато 39-та година започва войната, американските военни откриват, че неговият Сонар понякога бърка...Бърка, когато е под водата.

 

Той открива, че това сложно електромагнитно съоръжение бърка само тогава, когато на повърхността на океана вали сняг.

Когато пада снега - куп снежинки, при допира с вода, излъчват изключително широкоспектърен електромагнитен шум, което бърка Сонара и той прави огромни грешки.

 

Джон Атанасов дава засекретените си 50 години инструкции към подводничарите. Когато правят корекция, подводницата трябва да излезе близко до повърхността, да покаже перископа си, да види дали вали сняг и тогава да прави корекции.

 

Това откритие на Джон Атанасов доказва съвършенството на конструкцията на нашата Земя.

Всички вибрации - това, което в момента говоря...Сигурно говоря два пъти повече думи. Едноразмерните са такива излишни думи. Мога да го кажа по-кратко, ама не съм толкова съвършен.

Когато има(ме) лоши мисли, менталните ни излъчвания са страхотни.

Европейският Съюз, сега прие, моля ви се, метод за “хуманно умъртвяване на животните”. Защо? - То не може да има хуманно убийство. В момента, когато има лоши мисли, или когато има убийство, животните имитират страхотни електромагнитни замърсявания…, страхотни! Когато това, всичкото като вибрации, е тръгнало към Космоса, такава е конструкцията ни, че водните пари, които са във въздуха задържат тази информация, превръщат я в енергия. Тази енергия се задържа в тия микро-водни капчици. Когато те замръзнат и паднат - при прехода от кристал отново във вода - се освобождава енергия.

Точно това е откритието на българският професор Илия Вълков: “Как да се взема тази енергия.”

Първи я открива Джон Атанасов, с неговата си дефиниция: “Викът на снежинките”.

Има нещо много мистично в този “Вик на Снежинките”!

Без значение снежинки или хора, когато всички започнат да викат едновременно - почват да се чуват. И това е нещо, с което ние можем да почистваме въздуха си - да вземем тази енергия, защото ни е необходима (достатъчно хора сме).

Нашата Земя може да изхрани и 16 милиарда, само че ако използва правилно енергиите и ресурсите на Земята. Как?

 

От тук искам да започна втората част на лекцията си.

Това е една много древна картина: празникът се нарича Весак. Това е първото пълнолуние в май, горе на планината Кайлас.

Всички духовни учители, които в хилядите години са идвали на Земята да учат човеците, се събират на този ден. Общуват между себе си, общуват с тези посветени, които са сега живи, за да планират как да помогнат на човечеството за по-правилен път в развитието си. И точно тогава нашите древни управляващи в Тангризма ползват този ден за вземане на решения.

 

Триадността в Тангризма - общественият строй, който ще дойде след демокрацията. Представили сме тази картина по цял свят, в това число и в Европарламента.

Това е по пророците: Кейси, Уилям Делбърт Ган, леля Ванга, Учителя - не е един и двама.

Следващият обществен строй ще бъде изключително близко до старият Тангризъм: тримата управляващи, върховният Колобър - този, който танцува върху жарта, върховният духовник; върховният боил - този, който е отдясно, или министър председателят, отговарящ за всичко земно; и този Кхана (кана), който е отзад с кръстени ръце.

 

За да можем да приемем накакви по-елементарни истини, но по-невероятни, и много повече истини, и за да можем да сглобим една още по-Голяма, в която ние живеем, първо трябва да се научим да мислим.

 

Ще ви разкажа един случай, когато в България идва Рабиндранат Тагор, който е гуру номер едно в Индия. Среща един от учениците на Учителя Дънов - две лекции и си мисли, че е говорил с Учителя Дънов, а той един от учениците - Брат Борис.

Той, всеизвестният гуру в Индия, е възхитен от това, което научава само от един от начинаещите ученици на Учителя. По същото време идват и журналисти и искат да му направят интервюта и да присъстват на негова беседа. Той вече е изчел повече от 6 хиляди беседи и казва:

“Да, може, само че няма да ме прекъсвате.”

Питат го: “Какви са тия беседи? Уж ще беседваме, а вие ще си приказвате.”

А той казва:

Аз, когато беседвам, беседвам с мозъците на всички, които ме слушат - телепатично. Променям интонацията си, думите си, и темите си, притчите си, така щото всеки да запамети нещо и да го предаде на своите поколения след това.”

 

Те питат…, питат. Той пита само един въпрос - пита всеки: “Вие кажете, какъв е вашият Идеал? Вашият Идеал?” - 9 журналиста, никой не знае да има някакъв Идеал. Не може да дефинира идеала.

“Елате тогава утре сутринта.” - Идват сутринта. И той им дава уникално тежко изречение срещу всеки:

“Докато няма никакъв Идеал, човекът никога не може да се научи да мисли.”

Значи, не само, че не можеш да мислиш, а и не можеш да се научиш да мислиш, ако ти в живота си не формираш някакъв Идеал, Висша Цел, която да те движи. Тя да ти дава постъпки, грижи за най-близките ти, за рода ти, за…

Ако ти нямаш един такъв Идеал, един такъв вътрешен…, ти не може да се научиш да мислиш правилно.

“Изключително тежка диагноза” и аз припомням за нея. Защо?

Защото…, сега ще ви покажа на същата картина, още в началото на първият мандат на сегашният ни премиер, като шеф на нашата нано-програма, с българският инж. Ивайло Рангелов - професор в Германия и ръководител на нанотехнологични програми, ние обсъждахме какво може да направим. Какъв идеал? Нищо че той е три месеца. Сега останаха още три. Какъв идеал трябва да сложим за нашият български народ? Едно от нещата е това, за което ви говоря сега, тая вечер:

 

Каква мисия имаме? Как да започнем и да помагаме всеки да я реализира?

 

Трите задачи, които ги изброих, могат да станат като осмислим Единението, както всички снежинки със своя вик, и със своите действия.

 

Нека да започнем с малко сериозна наука в областта на нанотехнологиите и Космоса, едновременно.

“Светещите цветя на Пандора” - снимка, изображение на цветя, неземна красота на нанотехнологиите - цинков оксид получен от пара, без химическа реакция - физическо отлагане на парите. Образуват се красиви структури, подобни на фантастични цветя.

Ние ако имаме чисти мисли, ако имаме един такъв фонтан, който ни помага да мислим, можем да постигнем този ефект.

Не само снежинките на Масару Емото заемат различни форми, свързани с мислите ни, но и металите, стига достатъчно мисълта да е силна. Слоеве от няколко атома до няколко десетки атома реализират мисълта - формата, която мисълта има. Това са официални снимки от MRS (Materials Research Society) - най-голямото научно обединение по метали, материали и по нанотехнологии.

Второ изображение: картина:“Слънчогледово поле” - (Автор: S.K.Hark, китайски университет, Хонг-Конг.)

Слънчогледите представляват окисляване на тънък слой силиций. Като катализатори на реакцията са използвани разтопен галий и злато. В центъра на “цвета” са влакната от силициев оксид (с дебелина от порядъка на 10 нанометра), разположени плътно. По края влакната са по-рехаво разположени и изглеждат като на листенца.

 

Това е едно продължение на тези снежинки, на които много хора не вярваха за възможността на нашите мисли да завъртат кристалите във водата.

 

Уред, който ви показвам, това е българското постижение, с което Европейският Съюз предостави 520 милиона евро за финансиране на проекта. (Единственото 100% финансиране за наука. Направени са две изложби.)

Това не е нано, а съб-нанотехнология*. Показахме как се измерват мислите. Показахме как водата между две молекули запаметява енергоинформация.

 

Следващо изображение: графика, на която е показана свръхчувствителността на водата. Променя се ъгъла между двата водородни атома, променя се разстоянието между водните молекули, само в един много тесен интервал от вибрации: от 8 до 14 микрона.

Това е един тунел, пропускливост във въздуха, сякаш земята е изкуствена, и ако някой иска от някоя много далечна галактика да ни каже нещо, ако иска да ни препрограмира - това като крайност, или да нулира някой или някого, както иска, то по този канал, той може да запише енерго информация във всички връзки в молекулите на водата (в нашият организъм 80% близо и в нашия мозък 97% близо).

А допълнително ДНК, нашата ДНК е съставена само от 4-ри нуклеотида (четири различни биомолекули, които са еднакви, но различни като комбинации, които се докосват себе си пак с тази H връзка - водород и кислород на 0.17 нанометра), както се съединяват молекулите на водата. Обърнете внимание!

Както са съединени молекулите на водата в течността - вода, по същият начин са съединени молекулите вода с тази мистериозна връзка 0.17 нанометра. Видяхте, 3 пъти по 1 милион намалени какво означава. И това нещо може да бъде програмирано от Космоса без никакви проблеми.

Това е нещо, което показахме, като метод и като съоръжение.

Вижте в този сайт на “Единение ДЕН” (www.edinenieden.bg) - БОП10, има 20 страници прекрасна статия, заедно с филми, как може да се прави енергия от вода, как тази енергия между водните молекули може да бъде отнета и да бъде направено гориво.

В продължение на 70 години, на три пъти в различни места в света, започва това производство и се спира. Но най-продължително и най-сериозно, и до сега продължава, е в България. У нас има 9 обекта - 7 индустриални обекта и 2 - едно като училище, едно като кметство, които се отопляват с вода. Допълнително, предполагам в скоро време, ще бъде и първият обществен фонтан, където водата ще гори.

Първият проект, който беше проектиран така “да гори водата” беше огромният фонтан пред НДК, който трябваше да покаже единството на водата и огъня.

И леля Ванга, заедно с Людмила беше посочила къде да бъдат четирите точки:

Първо: лекуването с един размер със Звука - Камбаните в тая точка;

След това - кристалите: резонанса между кристал-човек. И биорезонанс - Музея на Земята и хората;

Следващото - четирите сили трябваше да бъде водата и огъня.

В този голям фонтан, вижте че той има знак на Тангра - знака на молекулата на Водата. И вътре, в тази огромна дупка трябваше да се върти една грамадна Земя, да се облива с вода и тя да се върти бавно (както на индийските сувенири, където се върти една такава топчица).

Този сувенир е изключително подходящ, който е много популярен в Индия. Именно Рабиндранат Тагор е един от тези, които го въвежда след пътуването си тук и показва вечният “Фън” и долу - Шуй. Постоянно се върти нещо, постоянно се променя водата.

 

Третата задача: Трябва да внедрим Паневритмията в училищата.

 

По заповед на Георги Димитров започва внедряване на Паневритмията. Знаете, че той е спасен от Учителя Петър Дънов. Когато го преследват, Учителя го скрива пред полицаите.

Казва: “Стой при мене.” - Влизат полицаите и те не го виждат. Той го прави невидим.

Живеят заедно на Опълченска..., в една и съща къща. Георги Димитров знае, че това е Съвършен човек, дълбоко убеден. И от Русия, още веднага 44-та година, прави опит с вече съществуващото Братство, да направят опит да внедрят част от Паневритмията с различни упражнения в училищата, което продължава 10 - 15 години.

 

Една от версиите е, че Георги Димитров изобщо не се е връщал в България, че той е... Точно тогава, когато се разработват методиките на “сините, на червените връзки, на уеднаквяването, на всичко да марширува като Хитлер, нищо че е победен преди това”, ние тръгваме да правим Паневритмия, да играем с шевици.

Първото внедряване е било да се играе с шевици, да се доказва индивидуалността. Това едновременно триразмерно, и четириразмерно с музиката, и текста, който върви по Паневритмията. Тази Мистерия, която се получава в момента на Играта, само който може да я...е играл доста време... Аз играя 25 години.

Преди 15 години, пред Нацианално радио на въпроса:

“Добре, ти като учен човек, инженер, как може такива истории, езотерика, как ще обясниш тази Паневритмия?”

И аз я обясних така както приемам и считам, но след това ми се караха и 5 години ми се сърдиха ортодоксалните братства:

“Паневритмията е една психо-физична пералня.”

Така го усещах още преди: “Влизаш вътре със своите си проблеми, нищо че е сутрин, играеш един час - прекрасна мелодия, прекрасни ритми - плавни. Бавно и постепенно, тези 28 упражнения, които са лунният цикъл - тези 11, тези 7 - всичките тези движения, музика и образ те правят да си друг и те изпират без никакъв прах, без много, много да те центруфугират, без да те нагряват.

Помислете, посъветвайте се, поинтересувайте се. Дайте път на децата и внуците, поне те да се научат.

 

Следваща снимка - изображение на буква Ж:

В Алжир има две провинции с 3.5 милиона население, които получиха право на автономност. Има държавен герб - това е техният герб. Това е съединението на тези два:

“Мъжкият и Женският Аз”

 

Как се получава буквата “Ж”? - Първата буква на глаголицата е Азът на българите, а другата - инвертна част е женската.

Съединени заедно дават Живот!

 

От двумесечният спор - свети Кирил обяснява на кардиналите, че:

“Ето такъв, човек-птица, може да политне само с духовно и материално крило, развити заедно.”

 

Вижте в сайта на “Единение ДЕН” филмът излъчен седем пъти по БНТ, преди 20 години, по писма на зрители. Точно там е обяснено това, което вие сами може чрез Слънцето да вградите във водата си, да усилите с вашите си биофотони и да пиете структурирана вода.

 

Какво е направено досега?

Първото нещо, което България е направила с изпълнението на мисията си от преди 100 години, това е информирането на обществото.

Това, което Джон Атанасов постигна тук.

По задача номер едно, по разпространение на информацията, на познанието, около 10% сме го разпространили.

Направили сме едно много специфично внедряване: Указание от Новата Азбука

Учителят в една беседа обяснява как ние трябва да започнем да бележим по друг начин всички стоки, защото човечеството ще се “изроди” заради фалшификати. Това е казано преди 102 години. И бавно и постепенно изобретихме метод, който е много по-съвършен от баркода и от QR-кода и може да спре фалшификатите. Продали сме 70 машини в 13 държави.

 

Втората задача: Да заменим черните горива - разказах ви за тях.

 

Третата задача: Тя е реализирана от българските музиканти и българските учени, които не са спрели да разнасят Учението и нашите ценности по цял свят.

Това ние сме го направили, но не сме обяснили още: “Колко е силно менталното почистване - ние да имаме добри мисли!

Добрите мисли са излъчване на позитивна енергия, която също се записва във “водната молекула”, но тя е с обратно значение. Тя чисти, тя неутрализира другата.

 

И единственото, което закъснява - закъснява образователната ни програма. В момента България, в последните 20 години, е в “небивала опасност”, защото кражбите - след като окрадоха основно предприятия…, кражбите ни в момента са насочени към най-ценният ни продукт.

 

Най-ценният ни продукт, това са нашите деца и внуци - с ангажирането им в чужбина за работа и изпълнението на много по-ниски цели, отколкото са техните възможности!

 

Затова аз ви моля, оставям си и координатите, който има хора, деца, които се занимават с високи технологии, с нанотехнологии, със софтуер, да почне да внедрява тези високи технологии, които вече са разработени и внедрени в България. Моментално “Единение ДЕН” дава контакти, помага, безвъзмездно.

 

Поне лекуване със знамето искам да си направите.

Ако отидете и разгледате Турция, в някои от градовете им, ще видите колко много знамена има.Те имат вярно знаме, но ние имаме още по-вярно знаме. Всеки от вас съветвам да имате поне едно знаме вкъщи. Когато то се спусне напред, вижадате как трябва да е.

Вярното е:

червено, зелено, бяло - положителното развитие - от нулата надясно.

(Така се окачва българското знаме. ⅔ от окачването в София е грешно.)

 

Последното, с което завършваме, е книжката с моята внучка:

“Дядо, разкажи ми приказка за шевиците”

Вътре сме описали как действат тези специални знаци, как да хармонираме и как можем да повишим имунната си система.

 

Благодаря ви за вниманието!

Препоръчани книги:

Проф.Живко Желев
Проф.Живко Желев
Проф.Живко Желев е световно известен учен, изобретател, езотерик и откривател, споделящ в подхода си симбиоза между иновативна наука и древни духовни знания. Носител е на 17 златни медала, включително 2 от ООН за работата си в нанотехнологиите.

Посвещава се на изследване свойствата на водата като носител на енергоинформация, на психофизичните и характеристики и на разгадаването на тайните на животворната течностт и тайните и елементи. Той е първият българин, носител на Азиатската Нобелова награда за мир, получена за приноса му в направление „Иновации“.
Работи по темите за метода на разлагане на водата при имплозия, закодираните послания в българските шевици,сакралните скрити кодове в глаголицата, древните пророчества, препрограмирането на нашата ДНК матрица.

Председател е на сдружение Еднинение Ден.

Екипа на НПО Еднинение носи за ценност, че един човек и народ не може да бъде щастлив и богат, ако не е такъв и съседа му т.е че трябва да търсим общото. Път, който дава етимолотията на думата Един, Е(и)Ние.

Целта на фондацията, е да ЕДИНИ ПРОБУДЕНИТЕ Хор,Ра, осмислили Своето и във всеки човек Богоподобие, ЗаЕдно да направим по-плавни предстоящите Преход на Земята и у нас самите, описани във Свещените книги, подавани ни от Пророци, рисувани ни по житните полета
Ние се гордеем от Учителите си, които ни показаха приживе с Дела, как ЕДИНЕНИ в действията си Учени, Политици, Посветени, Пазители в една ДържаАВВА, могат за 25 години (1961÷1986г.) да Я Възродят и Опазят.от. Направиха ни прохождащи техни съучастници и продължители.


 

Свързани публикации

Проф. Живко Желев: Мировият трус ще трае 40 дни. Силата му зависи от хората (ВИДЕО)
01.10.2018 г.
25095
1

Проф. Живко Желев: Мировият трус ще трае 40 дни. Силата му зависи от хората (ВИДЕО)

Днес ще засегнем с Вас някои глобални въпроси за човечеството, за това накъде вървим. Факт е, че през последните години, все повече се говори за това, че навлизаме в едни времена на изключително концентриране на събития и промени.
Виж повече
Eнергия
18.10.2021 г.
17533

Как да се свързваме с етера - въздухът на висшите духовни същества?

Етерното тяло на човека е пространството, в което “външния” и ”вътрешния” свят преминават един в друг и обменят енергия. То е ключът за преминаване на силите от висшите планове към физическото тяло и обратно.
Виж повече
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12