Търси

Пророчеството на Ванга се сбъдна: България извърши национално предателство!

Още по темата ...
Пророчества

Пророчества и принципи: Защо годините от 2021 до 2040 са толкова важни в духовен план? (СПИСЪК)

Виж повече
Христо Нанев

Христо Нанев: Настъпват промените. Събужда се Духа на българина! (ВИДЕО+ПЪЛЕН ТЕКСТ)

Виж повече
Френски псевдо-културен институт

Учителя: На съвременната европейска цивилизация й трябва сол, защото навсякъде царува разврат (ПРОРОЧЕСТВОТО)

Виж повече
30.06.2022 г.
58324
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Пророчеството на Ванга се сбъдна: България извърши национално предателство! 

Днес думите на Ванга се превърнаха в болезнена реалност, която поражда нов много тежък кармичен възел за страната ни, породен от абсолютната пасивност и бездействие на обществото, независимо дали изречената дума е отхвърлена или не - предателството си е предателство! То вече се е случило като погазване на Принципи и е записано като идея в Невидимия свят. Там понятия като "политика", "влияния", "икономически лагер", "стратегии", "русофобство", "русофилство", "нацизъм" и т.н. - няма. Там действат Всемирни Закони, ръководени от Божествената Истина и именно Тя раздава Правдата на физическия план.

Точните думи на Ванга, казани от нея през 1990-а година са: „Ще има национално предателство, което ще осакати българския народ.“

Това предателство стана факт, защото хората се самозабравиха в своето невежество и илюзии. Те поругаха пролятата кръв и на руснаци и на българи - на изконно свързаното Славянство, за да продадат душите си на едно чуждо, но умело привнесено зло. 

През последните дни бе посегнато на Духа, който обединява Славянството. Резултатите от това ще са катастрофални, защото са нарушени Божествени закони, Принципи и Завет на Всемировия Учител!

И днес се отваря въпросът дали след сбъдването на това пророчество, ще се сбъдне и следващото, а именно: България да загуби част от територията си (излазът на Черно море), което е посочено от други пророци освен Ванга, а именно Слава Сервюкова, Дядо Влайчо, и най-вече потвърдено през 2017-а година в интервю с Елеазар Хараш, който казва: "Само с Учителя можем да спрем бъдещо турско нашествие, но...ще го направим ли? Защото - именно то ще раздвижи застоят в политиката, църквите и хората..."

Друго важно за Ванга:

Когато ни предупреждаваше за националното предателство, думите й бяха: „И Русия пак ще ви помогне!“. Вече говореше, че „на нас” ще помогне, т.е. – нея няма да я има на земята тогава. И казва тогава Ванга: "„Никога няма българинът да умре от глад - казваше тя - защото той отново ще се върне към земята и българската земя никого няма да остави гладен, ако той не е мързелив.“

Изостаналата част от българския народ вече привлича едно голямо зло, което няма да ни подмине. И трябва да се помни: Глупостта, жестокостта, лицемерието всякога се запечатват със застой. Тези, които побеждават с насилие и жестокост, се продънват и пропадат в себе си, в собствените си дълбини – пропадат навътре, защото това е духовен провал.

Да се помни: Последните думи на Всемировия Учител Беинса Дуно са на руски език. Случайно ли е това?
Да се помни:  "Призвание към народа ми" е един изключителен текст - директно послание от най-висшите духовни йерархии - слязъл чрез Духа, и насочен към Ролята на Славянството: "Послушай думите на Небето: Братя и сестри от дом славянски, род на страдание, племе на раздори, душа и сърце на бъдещето, Живот и Спасение на настоящето, носители и застъпници на мира, синове на Царството Божие, слушайте Словото"
Да се помни: Всички онези българи, които са запазили разумност и ценят светостта на Словото - ние обичаме Русия! Обичаме и Украйна, която е проляла също кръв в Освободителната ни война, и е славянски народ като нас, но да се знае - днес там се е промъкнало едно външно Зло...заради злоупотребата със Свободата. 

Понякога едно твърдо и разумно решение може да освобождава от много ненужни духове и влияния. Такова решение обаче се взима само от Духа, когато Духът не се е оттеглил. Там, където няма Дух - там са неразумните решения. Когато Духът се намеси, идва освобождението, но когато умът се меси в работите на Духа, идва робството. Робството ще даде опит, така че рано или късно ще се постигне освобождението. Едно твърдо и разумно решение дава сила.

Проф.Константин Златев: "Призвание към народа ми" на Учителя Беинса Дуно посочва мисията на българите и славяните (ВИДЕО)

Спонсори на Портал 12