Търси

Портал12 отбелязваме своя 6-и рожден ден. Благодарим на всички в Пътя на Словото!

Още по темата ...
соларис

Портал 12 стартира изграждането на обучителен център Соларис - място за лекции, вдъхновение и развитие (ВИДЕО)

Виж повече
12.12.2021 г.
2258
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Днес Портал12 става на 6 години. От сърце и душа благодарим на всички, които споделят, подкрепят и правят осъзнатият и отговорен избор да са в Пътят на Словото!

На 12-и Декември 2015-а година натинсхаме бутонът "enter" точно в 12ч.12мин.12 секунди. Сървърът върна първата заявка в 12.12.12.33-и стотни. Това са числата свързани с раждането на Портал12...

В началото Портал12 бе "Път към познание и добри дела...". Днес Портал12 е "Път към съзнателен живот...". Вярваме, че всичко в световете и извън тях се обновява непрестанно...Ние също трябва да се обновяваме в своя стремеж по Пътя, който да ни завърне в чистото съзнание. Да бъдем в обновление, което е съпътствано от Принципи - принципи, които са били преди историята на света, преди сътворението. Принципите даряват Вечност и Безпределност, даряват Мъдра Свобода. Принципите са пазители на Духа, а Духът е техен Хранител.

Всички ние, можем да вървим в Пътя само по един начин: с постоянно молитвено отношение. Това ще ни донесе смиряване, одухотворяване и очищение, защото молитвата е древно, извънкосмично деяние.

Има една тайна цел, която е скрита в живота на ученика. И всеки ученик е длъжен да се стреми към тази тайна и скрита цел. Тя се състои в това ученикът да види скритото Лице на своя Учител. Това Лице е отвъд сътворението и отвъд световете. Ето защо ученикът се моли, работи, учи и страда. Към своя Учител можеш да имаш само два подхода: Велика Любов и Велика Неизменност. Велика Любов при всички положения и Велика Неизменност при всички състояния - всичко това се ръководи от Любовта и става постепенно...

Ще дойде ден, от тази Любов ще изгрее себепознанието, а от тази Неизменност ще изгрее сливането.

Благодарим ви! Бъдете Благословени...

Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12