Търси

Портал 12 възобновява своите безплатни лекции във Велико Търново

Още по темата ...
Константин Златев

Константин Златев: Безкраят е навътре, защото там е притаено безсмъртното ядро на човека (ВИДЕО+ПЪЛЕН ТЕКСТ)

Виж повече
Константин Златев

Константин Златев: Най-важно в духовната работа е да бъде постигната напълно безкористна взаимопомощ (ВИДЕО)

Виж повече
трансформира земната любов в Божествен

Проф.Константин Златев: Задача на пробудения за Истината човек е да трансформира земната любов в Божествена! (ВИДЕО+ПЪЛЕН ТЕКСТ)

Виж повече

Константин Златев: Всички напреднали души са част от колективния Христов Дух

Виж повече
28.04.2022 г.
2989
Добавена от: Таня Борисова
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Портал 12 възобновява своите безплатни лекции във Велико Търново на 30 април /събота/ с темата посветена на Завета на Цветните лъчи на светлината, която ще изнесе един от любимите лектори на медията - проф. Константин Златев.

Много се радваме, че отново ще имаме възможност да се срещаме с нашите читатели и всеки месец ще се срещаме на живо. Докато все още тече подготовката и изграждането на обучителен център Соларис, лекциите ще се провеждат в гр. Велико Търново.

Първото за тази година събитие ще се проведе на 30 ти април от 11.00 ч. в хотел Алегро  с тема: “Духовно израстване чрез Завета на цветните лъчи на светлината.”

Започваме именно със Завета, понятие намерило място и в двете части на библията, което е точен превод на еврейската дума “берит” и означава буквално “договор” - договор между Бога и хората. 

С това разяснение започва своята книга с едноименно заглавие и проф. Константин Златев, която той ще представи пред нас на 30 ти април, събота. В текста са предложени подробни обяснения за смисъла и съдържанието на Завета като цяло, както и отделните лъчи и тяхната употреба.

След срещата гостите ще могат да получат книгата безвъзмездно и да оставят дарение при желание за разпространение на словото, които ще бъдат предоставени на фондация Слънчогледи, издател на книгата. 
Таня Борисова
Таня Борисова
Таня Борисова е създател на сайта Портал12. Има дългогодишна практика като журналист и мениджър на медийна група в периода 2007-2016. Работи активно по утвърждаването на Портал12 като алтернативна медия с изконни принципи, ценности и цели за себепознание и чисто духовно развитие.

За запитвания и предложения за заснемане на интервюта с личности, отразяване на семинари, лекции и събития в сферата на себепоизнанието, здравето и духовното развитие, можете да пишете на: tanya@bgmedia.bg 
Константин Златев
Проф. Константин Златев
Проф. Константин Златев е отдаден последовател и изследовател на делото на Учителя Беинса Дуно - Петър Дънов. Изнася множество лекции и беседи посветени на пътя в развитието на окултния ученик и неговите отговорности в службата на цялото.

Той е професор на философските науки, богослов, изследовател и писател. Има издадени над 20 книги и стотици публикации с християнско-просветителски, богословски, езотеричен, публицистичен и научно-популярен характер. От 1993 г. изнася лекции на духовна тематика в България и чужбина.

Роден на 11 май 1958 г. в София. През 1983 г. завършва Висшия Икономически институт, специалност “Международни икономически отношения”, а през 1993 г. завършва Богословския факултет към СУ “Климент Охридски”. От 2009 г. е доктор на богословските науки. В книгата си “Сакралните послания в житните кръгове” с Мария Везнева разкрива впечатляващи съвпадения между послания на символите и поученията на Свещеното Писание – Библията.
 

“Молитвите заемат водещо място в духовния живот на човека, търсещ Истината и контакт с напредналите Същества във Вселената и с Бога. Те изграждат незрими мостове, по които ние, хората, се пренасяме в извисени сфери на необятната космическа реалност, докосваме се до Любовта и Мъдростта на техните обитатели и с тяхна помощ продължаваме по-уверено своя вечен път към съвършенството.” 

Спонсори на Портал 12