Търси

Нова псевдо-ценност срещу майчинството и децата, произведе Запада. Бдете! Злото се разгръща! (ВИДЕО)

Още по темата ...
Академик Дмитрий Лихачов

Академик Дмитрий Лихачов: Българската Държава на Духа се простира навред! (ВИДЕО)

Виж повече
дядо Влайчо

12 точни пророчества за България, Европа, Русия и Света, дадени от Дядо Влайчо (+ВИДЕО)

Виж повече
Толстой

Лев Толстой: Всички външни изменения във формата на живота, нямащи в основата си изменение на съзнанието, само го влошават

Виж повече
23.06.2022 г.
5441
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Знаете ли, че т.нар. западна(ла) "култура", вече произведе нещо съвсем ново и арогантно в областта на сриване на човешките ценности? Ако през последните години усилията бяха насочени към създаване на зависимости от всякакъв вид..., към объркване на самосъзнанието..., към неориентираност в половете..., към демонични моди, които опетняват изкуство, литература, музика и всичко, което е градено с Дух през годините....то сега можем да кажем, че западналата култура на иначе самоопределящите себе си като "демократи" стигна своя апогей чрез новата стратегия скрита във фразата "Childfree woman", която се разпространява вече масово и много добре координирано от всички глобални корпорации и медии. В западните мегаполиси все по-често се случва млади жени да бутат колички, в които няма бебета, а кучета или други животни, а изборът на бездетност се приближава до изборът на безполовост, за който Европейския парламент обяви, че е един от основните му приоритети и "ценност", а Унгария трябвало да бъде наказана, защото не подкрепяла тези велики и светли идеи на демонкратичния Брюксел. Трябва ли ни такава Европа? Трябват ли ни такива "ценности"?

В тези 2 съчетания на думи, всъщност проличава една нова западна стратегия, която дори да приемем, че има за скрита цел решаването на проблема с пренаселването на Земята, то преди всичко тя уронва изконни ценности и закони на живота. 

Масовото разпространение чрез медии, публикации, музика, лозунги и т.н. на фразата "Childfree woman", което тепърва ще се разгръща, води до следните целенасочени внушения:

1. Децата са ненужна тежест, затова на жените им трябва "свобода"
2. За жените има други "по-важни" приоритети от децата.

Да, една жена може да реши да няма деца, но само ако посвети живота си на по-дълбоки ценности от майчинството и родителството; ако се посвети с Дух и Истина на чисто духовно развитие и безкористна работа за Цялото. 

Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов) споменава думата "майка" в своите лекции 17 242 пъти, а думата "ражда" 11 445 пъти! Случайно ли е това? И казва:

Има смърт, дето няма майчинство. Има смърт, дето няма бащинство. Има смърт навсякъде, дето няма Любов.


ОЩЕ ПО ТЕМАТА, ВИЖТЕ ВИДЕОТО: 

Спонсори на Портал 12