Търси

Организират Световно посрещане на Слънцето. Как да се включите?

Още по темата ...
Спас Мавров

Спас Мавров: Енергетиката на нашето сърце ще се слее с енергетиката на Слънцето (ИНТЕРВЮ)

Виж повече
Посрещане на слънцетоно носи магнетична енергия

Най-силните летни енергийни дни започват от 21 юни - деня на Слънцестоенето

Виж повече
20.06.2021 г.
3916
Добавена от: Таня Борисова
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
"Четирите празници на Природата не са измислени от спекулативния човешки ум, не са изцапани от поквареното човешко сърце и не са сътворени от несигурните човешки ръце. Под мантии на сезонна мода в Природата, те носят специфични енергии за Живота и крият своя таен смисъл и предназначение.

В ритъма на Космичната Симфония вечно повтарящи се Цикли се разгъват в безкрайни Спирали в бездните от Време и Пространство на най-голямата магия - Вселената.

По тези непрестанно пулсиращи Спирали се изявява експанзивно най-голямата загадка на Всемира - Животът. Празниците на Природата притежават пъстър колорит, дълбоко съдържание и Космичен смисъл. В тези дни Учениците от Школите на Бялото Братство от цялата планета се зареждат с лъчите на Космичните Енергии. Тогава душата има възможност да контактува с висши светове."

Това споделя в своята книга “Свещеният огън” езотерикът Христо Маджаров.

Утре на 21 юни отново ще посрещнем слънцестоенето, което ще ни даде своя най-силен импулс. То ни дава възможност да черпим от неговите сили, да го преоткриваме вътре в нас, в нашия Център. Така влизаме в ритъма на Всемирния Живот - и това, което преживяваме като чувства, усещания и състояния на съзнанието изпълва цялото ни състояние и ни обновява ежегодно.

По време на слънцестоенето, може да се включите в реализирането на идеята за една слънчева прегръдка и 24 часов изгрев в понеделник. Часът на  лятното слънцестоене е в 6.32 ч. сутринта за България.

Призивът е “Да бъдем заедно, да бъдем Едно, да бъдем светлина.” 


Идеята е проста. Нека по желание всеки да се включи в целодневно бдение/наряд, като бъдем будни на пост 24 часа, за да поддържаме идеята и всеки, който ще участва. Нарядът е по ДУХ, не е задължителен, няма определение по буква. Може да го изпълните, така както го чувствате - с медитация, молитва, мелодия, формули, сами или в хармонична група.

Който желае, да заповяда и да се включи в съставянето на един 24-часов наряд по повода със светли предложения на този линк:

В 3-те листа на документа са описани съответно:

1) Изгревни данни за основни точки по света
2) таблица за попълване на наряд по часови диапазони в София
3) обяснителна информация и превод на идеята накратко на български, английски, испански, руски, която всеки може да копира за свои нужди

Обобщено: 

24-часов изгрев по цялата земя
Какво: Световно посрещане на слънцето
Кога: 21 юни 2021 г, понеделник, ~ 5.40 ч.
Къде: по желание, свободна гледка към хоризонта
Как: с благодарност, песен, вдъхновение
Молба: да ни изпратиш снимка и/или видео на този адрес
eternal1sunrise@gmail.com
Защо: да усетим благодатта на утринното слънце за цял един ден, обединени в обща идея за докосване до вечно будещата ни виделина"
Таня Борисова
Таня Борисова
Таня Борисова е създател на сайта Портал12. Има дългогодишна практика като журналист и мениджър на медийна група в периода 2007-2016. Работи активно по утвърждаването на Портал12 като алтернативна медия с изконни принципи, ценности и цели за себепознание и чисто духовно развитие.

За запитвания и предложения за заснемане на интервюта с личности, отразяване на семинари, лекции и събития в сферата на себепоизнанието, здравето и духовното развитие, можете да пишете на: tanya@bgmedia.bg 
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12