Търси

Музикално събитие в София на 3-и Юли отбелязва рождението на Учителя с вход свободен (ВИДЕО)

Още по темата ...
Слънцето излъчи мощна енергия за духовна защита

Д-р Светла Балтова: Слънцето излъчи мощна енергия за духовна защита на Земята

Виж повече
Любовта стои над всяка религия

Проф. д-р Константин Златев: Любовта стои над всяка религия

Виж повече
Музиката

Музиката е израз на вътрешния свят и състоянието на Сърцето. Музиката е духовно оръжие (ВИДЕО)

Виж повече
Учителя Беинса Дуно

Учителя Беинса Дуно: Всички грехове могат да ви се простят, но лъжата - никога!

Виж повече
02.07.2024 г.
1435
Добавена от: Таня Борисова
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
"Мнозина ме питат къде съм роден. – Никъде не съм се раждал."
Учителя Беинса Дуно, 25.01.1933

"Мъдрият се ражда, но не е роден, защото Безкрайността сама по себе си е неродена."
Елеазар Хараш

На 3 юли, в Централния военен клуб в София, Общество "Бяло братство" ще отбележи 160-ата годишнина от рождението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов) с тържествен концерт. Събитието ще започне в 18:00 часа и ще събере на едно място изявени музиканти, които от години следват и популяризират Учението.

Концертът ще предложи на публиката уникално съчетание от традиция и млад импулс, следвайки принципите, оставени от Учителя. На сцената ще се изявят музиканти, известни със своето дългогодишно следване на Учението, които ще изпълнят произведения, вдъхновени от неговите идеи и философия.

Мястото на провеждане на концерта - Централният военен клуб, е избрано символично, за да подчертае значимостта на годишнината. Входът за събитието е свободен, както е традицията оставена като завет от Учителя, което дава възможност на всеки желаещ да стане част от тази значима проява и да се докосне до импулса в Учението на Учителя.

Събитието се очаква да привлече много почитатели и последователи, както и всички, които се интересуват от неизменните духовни и културни ценности. Организаторите от Общество "Бяло братство" отправят покана към всички, които искат да споделят тази важна годишнина и да се насладят на вдъхновяваща музикална програма. 

 

Препоръчани книги:

Таня Борисова
Таня Борисова
Таня Борисова е създател на сайта Портал12. Има дългогодишна практика като журналист и мениджър на медийна група в периода 2007-2016. Работи активно по утвърждаването на Портал12 като алтернативна медия с изконни принципи, ценности и цели за себепознание и чисто духовно развитие.

За запитвания и предложения за заснемане на интервюта с личности, отразяване на семинари, лекции и събития в сферата на себепоизнанието, здравето и духовното развитие, можете да пишете на: tanya@bgmedia.bg 
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12