Търси

Мощно слънчево изригване праща към Земята разумна енергия чрез нови изпитания (ВИДЕО)

Още по темата ...
Беинса Дуно

Учителя Беинса Дуно: Физическият свят не съществува извън духовния и Божествения

Виж повече
тихия глас у човека

Учителя: Бог не е в бурята, съмнението, отмъщението, осъждането... Бог е в Тихия глас у човека. Той е в Тишината

Виж повече
03.10.2022 г.
33220
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Мощно слънчево изригване праща към Земята светла, разумна енергия. Когато слънцето изпраща своето благословение, когато Бог изпраща своето благословение чрез слънчевите лъчи, всичките те идат съединени като Бяла светлина. "Вие трябва да разбирате Бога не тъй, както Го разбират ограничените умове, но трябва да Го разбирате като Разумна Причина, която прониква навсякъде и във всичко.", казва Учителя. 

Утре и на 5-и Октомври над Земята ще се изяви по-силно и мистичното влияние на Северното Сияние

Най-засегнатите райони от сегашното изригване ще са Северна и Южна Америка, а също Япония.

Важно и съвсем отговорно е да отбележим, че сегашното мощно слънчево изригване е възможно да доведе до мощно земетресение / земетресения.  Припомняме, че последното голямо слънчево изригване беше на 13-и Март 2022г., когато бе регистриран трус от 6.9 по Рихтер във Филипините (туристическата дестинация на разврата).Учителя казва: "Слънчевите петна, наистина, имат някаква връзка със земетресенията, но те не са дълбоката, същинската причина за земетресенията. Истинската причина за земетресенията се крие другаде някъде." ( бел.ред.: в изкривеното мислене на хората).

Учителя Беинса Дуно посочва още: "Слънчевите петна започнаха да се явяват на земята, след като хората започнаха да грешат. Тия петна предупреждават хората, да изправят живота си. По-тях може да се познае, кои народи грешат най-много."

* всеки от вас може да наложи пропорционално позициите на слънчевите петна спрямо Земята, за да види на кои държави отговарят:Учителя добавя: "За разумния човек, слънчевите петна са някакви сигнали, съобщения. За обикновения човек, обаче, слънчевите петна са някакви природни явления, без особен вътрешен смисъл. Ето защо, докато хората не разбират проявите на живота и явленията в природата в техния външен и вътрешен смисъл, дотогава крайната цел на живота ще остане за тях скрита. Казвам: ако съвременните хора знаеха, какво означават слънчевите петна, главите им преждевременно биха побелели от ужас.

Астролозите са дошли до заключение, че между слънчевата система и човешкото око има известна аналогия. И в човешкото око понякога се явяват петна, както в слънцето. Окото на човека може да се раздели на 12 кръга, които представят 12-те зодиака в движение. Както слънчевите петна са причина за катастрофи и страдания на земята, така и петната в окото на човека са причина за ред болезнени състояния."

Слънцето генерира през последните 24 часа общо четри изригвания със средна мощност M1.2, M1.0, M2.6 и M4.2, като бяха наблюдавани и радиоизбухвания на различни честоти в мегахерцовия диапазон, свързани с тези изригвания.

В момента астрофизиците анализират движението на  изхвърлените от Слънцето облаци слънчева коронална маса. За съжаление някои от данните за техните начални параметри на някои от тях не са много сигурни. Това създава неопределеност в прогнозите за това дали и кога те ще достигнат до Земята. От друга страна обаче се очаква, че някои от изхвърлените през предните два дни слънчеви плазмени облаци ще достигнат до Земята утре. Постепенно успокояване ще започне на 5-и Октомври.

Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12