Търси

Марс е бил обитаем по време на Лемурианската епоха на Земята, малко преди Атлантида

Още по темата ...
Елеазар

Елеазар: Тези, които не са в Бога, винаги са във фалшивото развитие. Това е войната и разкола. Той се случва в ума (ИНТЕРВЮ)

Виж повече
Христо Нанев - Живот след смъртта, прераждане, нови души, воля в отвъдното, чужди форми на живот (ВИДЕО)

Христо Нанев - Живот след смъртта, прераждане, нови души, воля в отвъдното, чужди форми на живот (ВИДЕО)

Виж повече
Египет

Елеазар Хараш: Цялата Вселена е концентриран Огън и Дух, заключени в материята (ЛЕКЦИЯ за ЕГИПЕТ)

Виж повече
25.10.2023 г.
30238
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Това, което Окултната наука знае за Марс от много отдавна, бе частично потвърдено от земните учени чак сега. Най-нови данни от марсохода Curiosity разкриват, че голяма част от кратерите на Марс са били обитаеми реки (преди Водата да се оттегли, т.е, преди Бог да се оттегли). В проучване, публикувано в Geophysical Research Letters, изследователите са използвали числени модели, за да симулират ерозия на Марс в продължение на хилядолетия и са открили, че обикновените кратерни образувания - наречени релефни форми - най-вероятно са останки от древни речни корита.

Изследването е първото, което картографира ерозията на древна марсианска почва чрез обучение на компютърен модел върху комбинация от сателитни данни, изображения от Curiosity и 3D сканирания на стратиграфията. Използвайки данни, събрани от марсохода Curiosity в кратера Гейл, екипът открива признаци на речни наноси, които не са свързани с речни хребети, а по-скоро форми на пейка и нос, които никога не са били свързвани с древни речни наноси.

Това предполага, че може да има неоткрити речни залежи другаде на планетата и че дори по-голяма част от марсианските седиментни записи може да е била изградена от реки по време на обитаем период от историята на Марс. 

Какво казва Окултната наука за Марс?

Марс е бил обитаем по време на Лемурианската епоха на Земята. По него време, малко преди началото на Атлантида, когато на Марс е съществувала цивилизация, Луната се откъсва от Земята. (тогава плътността е била различна). По време на Лунния цикъл много души не са пожелали нито Луната, нито Земята и са се преселили на близките планети, където условията са били малко по-добри - Сатурн, Юпитер, Венера и т.н. По-късно, когато условията на Земята са станали по-благоприятни, тези души са започнали своето слизане. Оттам в астрологията е дошла идеята за така наречените планетни типове (Венерин тип, Юпитеров тип и т.н.). Марсов тип означава къде е мигрирал той в миналото време, по времето на големия Лемурийски период. Тогава той е избягал на Марс - а по-силните души са останали на Земята да се развиват в пътя на своята еволюция.

Чрез постепенно сгъстяване на астралната материя на Земята е започнала да се заражда Лемурия, третата коренна раса. Всяка коренна раса има седем подраси. При Лемурия някои са в другото състояние, отвъдни, а в четвърта, пета, шеста и седма започват да се сгъстяват. Същият закон е важал и за материка, наречен Лемурия, който по-късно се нарича континент. Постепенно този астрален материк започнал да се сгъстява, започнал да се оформя от астрала огромен земен материк, защото той е трябвало да посрещне лемурианците долу на земята, трябвало да има условия. И той от астрала се сгъстява под натиска на боговете. Слънчевите богове при голямо сгъстяване, въздействие на духовната структура сгъстяват, правят мощна проекция и създават златото. Духовете на Марс създават желязото и т.н. Така са създадени кристалите и толтеките са стигнали дотам, че са скрили в кристалите тайно знание, защото са били научени от боговете на Сириус. И досега в кристалите има тайно знание и който познава техния древен език, той може да отключи кристала.

В Атлантида, в първата подраса - рмоахали - марсианците искат да влязат да живеят в тях, но те им отказват. Влизат във втората подраса - тлаватли. Те ги приемат и започват огромни войни. Според толтеките, човечеството не може да разбере, че е станало храна за една прастара паднала цивилизация на паразити, която тръгва от втората подраса на Атлантида — тлаватли. Това е втората подраса, в която са влезли марсианците — те са в единство с марсианците. После тази раса се усилва още повече от четвъртата и най-опасна раса — пратуранците — и борбата с тази паразитна цивилизация още се води. Тя продължава от Атлантида и продължава и сега да се води.


Елеазар Хараш:

Сега човекът не е Първичният човек. Когато е бил в Бога, той е бил Първичен и цялостен. Тогава той е бил същество, а сега е човек в ограничение. Сега той живее разпръснато на Слънчевата система, за да разреши своите задачи:
 
  • Ако живее на Слънцето и не разреши въпроса за чисто светещия разум, той потъмнява и се изпраща на други места.
  • Ако живее на Юпитер и не проучи издълбоко тайните на благородството и щедростта, той се изпраща на други места.
  • Ако живее на Сатурн и не проучи издълбоко тайната на постоянството, той потъмнява и отива надолу.
  • Ако живее на Марс и не проучи как се воюва с разум, воля и разбиране, той става разрушител и се свлича надолу.
  • Ако живее на Венера и не проучи тайните на обичта, той не може да се завърне в Любовта.

И затова казвам: Не е достатъчно да обичаш, трябва да станеш Любов. Много задачи има човекът за разрешаване, докато се завърне в Тайнството на себепознанието.

 

Учените се питат има ли живот на Марс, а българите се питат има ли живот в България. 

Препоръчани книги:

Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12