Търси

Лъвският Портал се отваря днес на 08.08 и носи космическия огън на пречистването

Още по темата ...
пълнолуние в лъв

Д-р Светла Балтова: Пълнолунието в Лъв извежда на преден план битката за човешкото съзнание

Виж повече
Божествената Нова година

Божествената Нова година настъпва в мощно новолуние за проява на свободната ни воля

Виж повече
Сведенборг

Сведенборг: Ако човек се свърже с Бога, променя звездите, променя съдбата и влиянията

Виж повече
08.08.2021 г.
25006
Добавена от: Таня Борисова
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Лъвският портал днес ни посреща в 15.50 минути с най-мощното Новолуние за годината. Това събитие бележи пълният синхрон на Земята, Слънцето и духовното слънце Сириус.

Тази година Огненият портал на Лъва и двойният изгрев  на  Сириус - Слънце, започна на 22.7, минава днес през новолунието на  8.8 и ще достигне своята кулминация на 12.08. Това е много мощен духовен импулс на космически огън, който ще ни даде възможност за едно силно пречистване, не без помощта на силната Уранова енергия.

Д-р Светла Балтова каза днес:

Събудете Лъва у вас, освободете сърцето си от страхове, съмнения и всичко, което го стяга като железни дъги и оставете мощната създаваща сила на любовта да тече! Любовта не е емоция. "Любовта ражда слънцата" - Беинса Дуно. И тя прави да изгрее нашето вътрешно слънце. С него озаряваме живота си и ближните си. Сътворете от живота си това, за което душата ви копнее. Или най-малкото - направете решителна крачка към него! Давайте, както изворът дава. Да бъдем като вечния извор на живота, който непрестанно ни пои. Нека да се счупят веригите, с които сами сме се оковали.


Урановата енергия е способна да стимулира разкъсването на тези вериги. Уран - звездното небе - сега се спуща на помощ на земното човечество. Бъдете готови! Когато ние сме готови и Бог ще извърши нещо за нас.

При новолуние Месечината поема като съсъд градивната сила на Слънцето и я претворява в земни дела. Нека следващите 28 дни да сложат едно ново начало в живота на всеки от нас и да послужат за да се  повдигне съзнанието на все повече хора. 

Какво казва Учителя Петър Дънов - Беинса Дуно по повод минаването през огъня и времената пред които сме изправени:

"  Иде една нова вълна от космическото пространство - вълна на Божествената Любов. Наричат я още „огнена вълна”. Тази вълна има мощни трептения, които организмът на всеки човек не може да издържи. Затова се казва, че  -   Бог е огън всепояждащ.     

Тези, които са готови да издържат трептенията на тази вълна и я приемат, ще просветнат, а онези, които не могат да издържат трептенията й, за тях тази вълна ще бъде огън, който ще ги изгори, или ще стане причина да минат през най-големи страдания. И тези страдания ще ги приготвят да приемат Любовта, да се пробудят. Затова тази вълна на Любовта, която иде, се нарича още  -  Божествен Огън.-  В него ще изгори всичко старо, всичко нечисто. Когато хората минат през този Божествен Огън, ще дойде Царството Божие на Земята. Казвам: когато дойде Огънят на Любовта, едни ще просветнат, други ще изгорят, ще минат през разкаяние.


Вие се намирате днес в една велика фаза на Живота. Няма да се мине дълго и ще минете през Огъня. Във ваше време ще бъде. Скоро ще мине тази огнена вълна и ще очисти света. Всички човешки мисли и желания ще минат през този огън и ще се дезинфекцират по най-добрия начин.

Това, за което говоря, е идването на Деня Господен. Сега казвам: „Ние сме в Деня Господен.”

Днес отделете време и оставете огънят да ви пречисти, трансформира и обнови. Така той ще отвори Сърцето Ви и ще познаете себе си, като Съзидателни Творци.

И накрая една формула от Учителя Беинса Дуно, която може да приложите в днешния ден:

“Напред, в любовта безгранична!"

Препоръчани книги:

Таня Борисова
Таня Борисова
Таня Борисова е създател на сайта Портал12. Има дългогодишна практика като журналист и мениджър на медийна група в периода 2007-2016. Работи активно по утвърждаването на Портал12 като алтернативна медия с изконни принципи, ценности и цели за себепознание и чисто духовно развитие.

За запитвания и предложения за заснемане на интервюта с личности, отразяване на семинари, лекции и събития в сферата на себепоизнанието, здравето и духовното развитие, можете да пишете на: tanya@bgmedia.bg 
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12