Търси

Кирил Начев: Учителя е много по-близо до нас, отколкото си представяме (СНИМКИ)

Още по темата ...
Жена

Учителя: Новата култура изисква светещи жени със светли умове, широки сърца и диамантена воля

Виж повече
Учителя: Верен, истинен, чист и благ всякога бъди

Учителя: Верен, истинен, чист и благ всякога бъди

Виж повече
Омраам

Кое е съкровеното Слово, което Учителя Беинса Дуно споделя с Брат Михаил-Омраам преди външната раздяла?

Виж повече
Елеазар Хараш

Елеазар Хараш: Учителя, Брат Михаил Омраам и Старците (непубликувани ръкописи)

Виж повече
13.12.2021 г.
7426
Добавена от: Невена Йовчева
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
През последните години има много оцветени софтуерно снимки на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), но наскоро Кирил Начев показа ново ниво, може би най-доброто досега с професионално обработени снимки, които ни разгръщат нов хоризонт на усета за близостта с Учителя.

Представяме ви целия албум с цветни снимки на Учителя, които автора споделя с Портал 12. Можете да ги разгледате на този линк.

Ето какво споделя и авторът на оцветените и оживени снимки.

"Посланието на тези снимки е да ни подсетят, че Учителя е много по-близо до нас от колкото си представяме и винаги е бил. Истината е, че дори не знам как започна работата ми по снимките. В един момент забелязах, че съм пред компютъра и вече правя поредната снимка. В същото време съзнанието ми е в онова време, горе в планината.

Снимките са един портал във времето и пространството. Вдъхването на цвят на една черно бяка снимка за мен е процес подобен на медитация и дълбоко съзерцаване. Може да се направи едно упражнение за свързване със събитията в снимките.

Учителя за мен е Истината, Мъдростта и Любовта, която най-силно си говори с душата и ума ми." 

Препоръчани книги:

nevena
Невена Йовчева
Невена Йовчева е част от екипа на Портал12. Подпомага дейността в работата с книги, статии, партньорства, организирането на събития и видео заснемания. Учила е приложни изкуства в Националната Художествена Академия и учи педагогика във Великотърновския университет.

Работи с деца и младежи в сферата на неформалното образование и ученето чрез преживяване и творчество. Има фокус към холистичния подход - цялостно и  пълноценно развитие на личността разпознаващо и усъвършенстващо вродения потенциал. Вдъхновява се от принципите на Слънчевата педагогика, учението на Беинса Дуно - Петър Дънов и Елеазар Хараш.  
 

 

Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12