Търси

Кану: Всичко става в астрала - войната се захранва от там

Още по темата ...
мечти

В астралния план чрез съня, менталния човек превръща духовните неща в мечти и халюцинации

Виж повече
Омраам

Омраам: Съмнението, ревността и злословието, натрупват нечистотии в астрален план. Какво е истинската Чистота?

Виж повече
Перица Георгиев - Кану:

Перица Георгиев - Кану: Единството между хората е в Трансцеденталното, Божественото (ИНТЕРВЮ - видео+пълен текст)

Виж повече
20.10.2022 г.
11100
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Много хора днес са заинтригувани от астрала, усещанията и виденията, които той може да им покаже. За високо посветените обаче, астралът не е безопасно място. Той има своите нива и степени, където живят различни същности, които не винаги са добронамерени и помагащи, а напротив. Колкото до по-ниски нива на астрала сме се докоснали, толкова с по-ниско развити същества сме били в съприкосновение. В днешно време, хората е добре да имат познания за асрала, неговите нива, съществата, с които е населяван, но е нужно да търси връзка с него. Преди отново да имаме достъп до тези нива, много духовна работа ни чака тук на земята, която да подготви възможността да имаме правилна връзка с тези свери, без те да бъдат опасни за нас. В тази връзка публикуваме статия от мислителя Кану за негативните влияния и внушения, които са пряко свързани с астрала:

Във времето на Рама демоните били видими, можели да убиват. Буквално физически се сражавали с ришите и другите същества, да вземат всякакви форми, докато сега те действат от астрала, влизат в аурата на човека и почват да му внушават най-различни отрицателни неща. Заробват му ума. Вкарват ну отрицателни идеи, вкарват му отрицателни емоции към хората. “Виж го този колко е гаден, гледай го, виж го този, виж го този, не заслужава да живее, трябва да го утрепеш.

Те се лепят и ти дават различни внушения и ако се отдадеш на техните влияния, ставаш техен инструмент.
Почваш да вярваш, че това са твои мисли, че ти мислиш това, че ти усещеш това. А това е всъщност намеса от нееволюирали същества.

Щом нещо ви дава отричателни внушения, кара ви да мразите, да искате да наказвате, да се показвате велики, това са влияния на демонските сили. Чрез суетата много успешно действат. Затова се казва, че суетата е любим грях.

Мислиш: Аз съм напреднал духовен човек, много съм развит…” и хоп - хванъл те демонът, а ти даже не знаеш това. Не знаеш, че те е сграбчил и те държи и ти влияе. После ще ти даде други идеи: Виж го тоя какви уши има, тоя тъпанар”
Тези сили си работят. Много хора са под тяхно влияние и работят къто техни инструменти. Имат такова закотвяне.

Работят при демоните. Слуга на демоните, а не на Бог. Ако служим на негативни мисли и внушения, ако се отдаваме - ясно е на кого служим.

Може да се пишем християни и не знам какви си, но ако се отдаваме на негативни емоции, ако се осъждаме, ако се мразим, съдим, ясно е на кого служим. На княза на този свят! Той те е обсебил и ти влияе! Негов слуга си станалл Вместо да си слуга на светлината, любовта, доброто, Божественото, ти си станал слуга на разни внушения от по низшите светове. Това си е окултизъм. Можете да ги видите, ако ви се отвори зрението в някой момент. По милостта на Бог можете буквално да видите в аурата на човека да стои един черен. 

Но има и светли същества, които също работят. И те присъстват в астрала. Някои хора са под тяхно влияниее. Те им дават сила, те ги защитават, пазят ги от влиянието на другите. Всичко става в астрала - войната започва в астала. Първо е астрална война и после се материализира във външния свят. После взема материална форма. Но първо става един вътрешен сблъсък. Тук стават битки, тук се завихрят сражения!

из книгата Мокша, беседи на Кану - Перица Георгиев

Препоръчани книги:

Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12