Търси

Какво е значението на Вълчата луна, изгряваща на 07 януари 2023?

Още по темата ...
Водици

Силата на Водици се слива с мощната енергия на първото пълнолуние за 2023 г.

Виж повече
Богоявление

Чрез силата на водата на Богоявление се свързваме с Христовия Дух

Виж повече
Елеазар Хараш

Елеазар Хараш: Индианската мъдрост докосва Великата Тайна (ВИДЕО)

Виж повече
06.01.2023 г.
10195
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Вълчата луна ни дава възможност за дълбоко свързване с интуицията и сочи пътя на братската преданост

През зимните нощи пълната луна осветява огромни пространства от дълбок сняг. Тогава воят на вълци пронизва тишината и добавя усещане за зловеща пустота. Когато изгрява първото пълнолуние за новата година, научете повече за духовното значение на Вълчата луна като защита, самовглъбяване и по-дълбоката връзка с иницията, с която може да се свържем по това време.

Духовното значение на Вълча луна

Пълната луна е наречена Вълча луна от индианските племена заради вълците, които вият през зимните нощи, но и не само. Древните шамани са познавали символът на вълка в духовния свят. Неговият тотем учи на мъдрост. Въпреки че луната изгрява всяка вечер, вълкът винаги намира да научи нещо ново от нея. Ние също, изследвайки скритите пътища на съзнанието, можем да открием нови истини, които да споделим с останалите. Вълкът учи и на братска преданост към останалите в групата. 

Докато тази пълна луна се издига в нощното небе, тя предлага възможност да отидете на място за дълбоко самовглъбяване. Духовното значение на Вълчата луна е напомняне, че има невидима връзка с вашата собствена „глутница“, която трябва да бъде почетена.

Връзката с вашата общност

Докато се задълбочавате в това значение на Вълчата луна, помислете за начините, по които сте свързани с общността , която ви интересува и какво допринасяте за нейния живот и развитие. 

Дългите нощи на зимата ни дават възможност да навлезем навътре и потърсим вътрешната светлина. 

За да почетете тази Вълча луна, помислете за отделяне на известно време за самовглъбяване.

Запалете свещ и извадете дневника си. Напишете какво означава общността за вас и запишете начините, по които сте благодарни за хората, с които се проявявате, с които минавате през предизвикателства и с които израствате заедно. Представете си вълка, опитайте се да се свържете с неговия духовен тотем, неговата сила и мъдрост.

Практика на вълча луна за връщане в центъра

Всички ние носим в себе си вродено знание, основно усещане за това кое е истинско и правилно. Вълчата луна носи възможност за задълбочаване на връзката с нашата интуиция или за някои да я събудят отново. В света се случват толкова много неща, които разсейват. Огромният набор от мнения, указания и противоречиви съвети може лесно да ви изведе от центъра. Използвайте това време, за да изключите тази външна информация и да се върнете към собственото си вътрешно познание и вътрешен глас на душата.

Седнете в удобна позиция, затворете очи с изправен гръбнак и отпуснато тяло. Успокойте дишането, позволявайки на вдишването и издишването да протичат естествено. Усетете как дишате без никакво задържане, като един поток.

Насочете вниманието си към центъра на главата си, вашето място на интуиция, и си представете, че можете да виждате във всички посоки.

Почувствайте краката си на земята и бедрата си на стола и почувствайте връзката си с центъра на земята. Признайте връзката между вашата енергия и енергията на земята под вас. Може да се почувствате като корени, които се спускат надолу, или като въже, което ви свързва с това могъщо място. Изтеглете енергията на земята нагоре през краката си и към бедрата и корема като достигнете слънчевия сплит. Оставете го да се завихри там и след това го пуснете обратно в земята, чрез заземяването.

Когато установите това усещане за връзка със земята , позволете на всички мисли или идеи, които идват в ума ви, да бъдат освободени. Пренесете съзнанието си във вашия център, седалището на вашето вътрешно познание. Забележете как съобщенията, които получавате оттам, са много различни от мислите, които идват в ума ви. Когато задълбочите връзката си с мощната енергия, ще започнете да се връщате към собствената си мъдрост.

Нека духовното значение на Вълчата луна и нейната мощна енергия ви насочат обратно към вашата общност и към вашата интуиция.
 

Препоръчани книги:

Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12