Търси

Интуицията на българите разпознава червеното небе като важно знамение

Още по темата ...
Червеното небе на северното сияние

Червеното небе на северното сияние показва, че Промяната ще бъде много силна

Виж повече
Червеното северно сияние в България

Червеното северно сияние - означава начало на Квантовия преход. Възможно е голямо земетресение

Виж повече
Шуманов резонанс

Феноменалният Шуманов резонанс над 72 часа е повлиян от вълни идващи от Слънцето и Дълбокия Космос

Виж повече
06.11.2023 г.
42164
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Интуицията на българите разпознава червеното небе на извънредното северно сияние, което се случи на 5-и Номеври 2023 като важно знамение, а не просто гео-астрономическо събитие. Знамението се отнася за онзи, който разбира законите на природата.

Преди всичко, трябва да помним, че всичко, което идва от Слънцето е за добро. Това са нови слънчеви импулси, които се вливат в Живата планета, в нейната вибрационна и енергийна структура, а оттам и във всичко живо - без изключение. 

Учителят казва: „Новите идеи идват от Слънцето“. И ако човешкият организъм не е префинен, той не може да ги възприеме. Страданието е бич в ръцете на Бога. Страданието лекува много точно безумието на хората.

Учителя добавя: "Теченията от слънцето към центъра на земята са винаги перпендикулярни към съзнанието на човека. Слънцето изпраща посланици - лъчите, а то остава горе."

Всички онези, които послушат своята интуиция и работят усърдно за Промяната в духовен и материален план ще спомогнат за по-плавният Преход, който ще продължи до 2033-а година. Колкото по-голям е броят на душите с молитвен дух, чисто съзнание и прилагане на Божествените Принципи, които всички Велики посветени и Учители са дали от древността до днес, толкова по-голямо ще бъде влиянието им върху този Преход. Техният принос ще бъде ключът към по-голяма хармония, разбирателство, укрепеност в ценностите и духовен растеж на човечеството.

Какво казва Учителя Беинса Дуно за червения цвят в своята беседа "Превръщане на цветовете":
"Червеният цвят е проявление на един висш свят. Той е емблема на Любовта. Той е толкова чист и деликатен, че ако се докоснете до него, ще внесе във вас висши вибрации, висш живот, но колкото повече слиза надолу от една гама в друга, той става все по-гъст, докато във физическия свят този цвят действа възбудително на хората. Червеният цвят не внася нещо благородно в човека, напротив, дразни го и го кара да воюва. Когато човек се зачерви, той има желание да се прояви. Червеният цвят не носи всякога мир за земята. Като се дигне червеното знаме, трябва да се знае, че кръв ще се пролива. Когато червеният цвят избива навън, не е опасно, но когато има вътрешно проявление на червения цвят, тогава е опасно."

Елеазар Хараш посочва:
Червеният цвят е свързан с Марс - цвят на кръвта, борбата и правдата. Връзката с правдата е връзка с висшите духове на Марс. Само Любовта може да те посвети по отношение на правдата.

Мъдростта на Древен Египет казва:
Тъмно червеното сияние е мястото на мъките и проклятията, на несдържания егоизъм и на неудовлетворените страсти. Убийци, хазартни играчи, пияници, лъжци, лакомници - всички те злоупотребяват с даруваната им жизнена сила и оскверняват всичко около себе си със своите развалени мисли. Онези, в които все още е останала похот, ще се окажат скоро в капан, подобно на железни стърготини, привлечени към магнит. 


Интуицията на българите служи не само като духовен компас, но и като мост към по-фините енергии на Прехода, който предстои. Приемайки това събитие като важен знак, хората са призовани да се обърнат навътре и да действат в съзвучие с духовните закони и принципи, които могат да помогнат за формирането на по-светло бъдеще за всички. Подобно разпознаване и прилагане на духовните истини не е просто личен избор, а колективен ангажимент към хармоничното развитие на едно по-осъзнато човечество. 
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12