Търси

Илиян Бучков: Сфинксът е женски и се нарича Родопе. А Родопа е символ на Богинята майка (ВИДЕО)

Още по темата ...
Учителя за Египет е най-новата книга

Учителя за Египет е най-новата книга от Портал12, която открехва вратите на Древната Слънчева цивилизация

Виж повече
Сфинкс

Учителя Беинса Дуно: Сфинксът - Начало и край на нещата (АКЦЕНТИ)

Виж повече

Елеазар Хараш: Тайната на Сфинкса (11/02/2022)

Виж повече
01.07.2023 г.
40796
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Сега българския език е богат на много чуждици, но това не са чуждици, а думи, които (в древността) ние сме ги дали на другите езици. Това е станало точно когато Авраам, който не е евреин, а пред-египетска личност (тракиец), разпраща Божия народ в трите посоки на света, за да разнесе познанието на всички останали народи. 

Посоката за създаване на цивилизацията на Богинята Майка тръгва от вр.Сютка, минава през центъра на триъгълника - БабЯк, минава през почти цяла Европа, минава през Атлантика и опира в Панама, но преди да опре там, минава през Карибския басейн, където има много подводни пирамиди.

На връх Сютка, в Родопа планина се намира върха на Богинята Майка. Самата Родопа е планината на Богинята - Майка. Не случайно Робърт Дювал, писател, който пише за Египет, определя и доказва, че Сфинксът е женски и се е казвал Родопе. Това е символът на Богинята Майка, защото планината на Богинята Майка е Родопа. 

Повече по темата вижте във видеото:

Препоръчани книги:

Илиян Бучков
Илиян Бучков
Илиян Бучков е краевед и търсач, посветен на алтернативните изследвания на българската и човешката история. Повече от 10 години проучва древните мегалити, олтари и светилища, разположени в района между Рила, Пирин и Родопите, както и в цялята страна, разчитайки наследените послания и тайни в тях.

Бучков е планински инспектор от Национален парк "Рила". Изследовател е на древните езици. Той дава примери за присъствието на ватанския език в много от наименованията на обекти в страната ни. Според Бучков чрез топонимите – имената на местности и селища, може ясно да се проследи пътя на нашия народ, както и функциите на всяко тракийско племе. Според него обетованата земя Израел е криптограма, която се образува от имената на няколко планински върха.
 

Ние сме Божия народ. Ние носим отговорност пред целия свят. Ние сме занесли и сме дали културата и езика на всички останали народи. Не е случайно. Тук е обетована земя.


Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12