Търси

Здравей Здраве 2022 ще се проведе в Габрово на 5-и и 6-и Февруари (ПРОГРАМА)

Още по темата ...
Елеазар Хараш

Елеазар Хараш: Любовта към Истината е здравословие. Здравето е състояние на Любовта

Виж повече
Елеазар Хараш: Здравето изисква да се грижиш много за своя невидим свят (ВИДЕО)

Елеазар Хараш: Здравето изисква да се грижиш много за своя невидим свят (ВИДЕО)

Виж повече
27.01.2022 г.
2206
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
И тази година ще се проведе фестивалът "Здравей, здраве", който има за цел да популяризира здравословния начин на живот във всички негови аспекти. Лекциите, практиките и демонстрациите ще се проведат на 5 и 6 февруари в зала "Възраждане", Габрово и ще дадат трибуна на лектори и специалисти, споделящи практики, свързани с физическото, менталното и емоционалното здраве на човека. Във фоайето на зала "Възраждане" ще се намира и техника за здравна диагностика.

По традиция гости на фестивала ще бъдат и производители на здравословни био продукти, козметика и натурални изделия, чиито продукти при избор посетителите могат да занесат вкъщи.

Събитието ще се проведе в съответствие с всички необходими противоепидемични мерки, а на 5 февруари от 10:00 до 11:30 часа на входа на залата посетителите без зелен сертификат ще имат възможност срещу заплащане да направят бърз COVID тест от лаборатория Рамус, за да посетят събитието.

Домакин на фестивала "Здравей, здраве" и тази година е Община Габрово. Организира се от клуб Озарение, Йога център Габрово, в партньорство с фондация "ОТ БГ" и Билкария Елмазови.

Концепцията на събитието, което се реализира за седми път в Габрово, стартирало преди десет години в Пловдив и случващо се ежегодно в двадесет града на България, е доброволна, безплатна и споделена.

На всички лекции, практики и концерти входът е свободен, а за желаещите да станат част от случващото се от домовете си, могат да го гледат през двата фестивални дни онлайн на страницата на фестивал "Здравей, здраве" във Фейсбук или на портал Vcentara.com.

За интересните лектори и практики ще продължим да Ви споделим повече другата седмица, преди фестивала, но ако сме провокирали Вашето любопитство, повече информация можете да намерите на страницата "Здравей, Здраве - гр. Габрово".

Фестивал "Здравей, здраве" се реализира с медийната подкрепа на Портал 12.

Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12