Търси

Здравей Здраве 2022 започва първо в Габрово и ще се проведе в още 17 града (ПРОГРАМА)

Още по темата ...
Здравей Здраве 2022

Здравей Здраве 2022 ще се проведе в Габрово на 5-и и 6-и Февруари (ПРОГРАМА)

Виж повече
дълбоко дишане

Дълбокото дишане променя виждането на живота и на окръжаващата среда. Човек започва да вижда цялостно проявите на Бога

Виж повече
Екадаши дни 2022

Екадаши дни 2022 - никаква храна и интензивни молитви за пълно здраве

Виж повече
31.01.2022 г.
2187
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Днес повече от всякога ценим здравето си, затова и пожеланието, характерно за нашите ширини: „Да си здрав като камък!“ е едно от най-хубавите. Неслучайно организаторите на фестивала „Здравей, Здраве!“, чието мото тази година е: „Здраве да е“, са отправили предизвикателство към всички лектори и изложители да донесат по едни камък от родното си място и на сцената на зала „Възраждане“, където ще се състои събитието, всеки ще отстави своя камък. Така заедно ще изградим една пирамида тук, в центъра на България, от където започва „Здравей, Здраве“, за да продължи да се реализира в още 17 града в страната до края на 2022 година.

И тъй като поговорката „Казана дума – хвърлен камък“ е свързана с казаното до тук, сега е ред да споделим какво ще се случи в рамките на фестивала. Началото ще поставим на 5 февруари, в 10.00 с официално откриване. Десет изложители ще очакват гости и посетители пред зала „Възраждане“ и още десет във фоайето. Фестивалът ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки. За тези, които нямат сертификат, а желаят да присъстват в залата, е предвиден пункт за бързи тестове на входа, за което са се погрижили организаторите.


.
На фестивала всичко е доброволно, безплатно и споделенo. Всички лекции и практики са посветени на физическото, ментално и духовно здраве на човека.

Базарът на фестивала и тази година запазва притегателната си сила. При нас ще откриете – фермерски продукти, вино, хранителни добавки, пробиотични и прополисови продукти, натурална козметика, вълшебния мурсалски чай, литература на здравословна и езотерична тематика, бижута от полускъпоценни камъни и още много изненади!
Домакин на събитието е Община Габрово.

Фестивал „Здравей, здраве“ се реализира с медийната подкрепа на Портал 12.

Спонсори на Портал 12