Търси

Д-р Тимен Тимев: Никаква промяна няма да има, докато не се върнат Съвестта, Благородството, Състраданието, Саможертвата!

Още по темата ...
© Портал12 - Тимен Тимев

Тимен Тимев: Бог е не само точка Алфа, но и Омегата, към която трябва да се стремим!

Виж повече
Концентрация

Д-р Тимен Тимев: ​Изпразнете своя Аз от чуждата представа за самия него

Виж повече
Асизи Италия

Св.Франциск от Асизи - символ на Гласът на Истината, скрит в смирение (ВИДЕО)

Виж повече
свръхреалност

Тимен Тимев: Материализирането на Истината в света, това е отказът от себе си

Виж повече
13.01.2021 г.
7741
Добавена от: Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
13-и Януари 2021. Д-р Тимен Тимев споделя:

"Никаква промяна няма да има и вие ще продължавате да умирате докато не се премахнат Парите! Парите, които превръщат всяко научно откритие в технологично безчестие! Никаква промяна няма да има докато се позволява на Пощурялото Интелектуално Чудовище в черепа на човека да държи властта над своя генетичен материал, и да експериментира с него, за да угоди на нуждата си от опиянение от своето патологично величие !

Никаква промяна няма да има докато Егоизмът, Садизмът и Демонизмът продължават да впръскват Отровата на Екстаза във вашето наивно сърце!

Това, че днес Смъртта пристига екзалтирана не я прави по-малко смърт ! Никаква промяна няма да има докато вярвате на Обещанието, че ще ви направят Господари на Гибелта, и че всеки от вас подобно на Бог ще може да си играе цинично със съзнанието на Другия ...! Че дълбоко във вас притаено живее и расте могъщото вродено желание да унищожавате боговете си !

Никаква промяна няма да има докато вярвате на лъжата, че е възможен живот без ценности, че всичко е позволено, и че няма Невидим Морален Ред, които да ви наказва.

Никаква промяна няма да има докато не се върнат Съвестта, Честта, Благородството, Милостта, Състраданието, Сърадването, Саможертвата и докато Любовта към Другия не надхвърли любовта към самите вас !

Никаква промяна няма да има докато вие не се изместите в Друга Територия на Мозъка, и в друга Фреквенция Честота на Психиката, в която няма да се раждате програмирани, обезчестени и симулирани от Дигиталната маска на Сатаната!

Такова подобно Изместване в Друга Територия на Мозъка и в Друга Честота на психиката може да ви пренесе единствено Месията на Глобалната Революция, който месия е всеки от вас! Всеки един е месия на глобалната революция, ако от щастлив роб на Машината се превърне в Нещастния Господар на Съзнанието си!

Защото Съзнанието иска и се ражда от вашето сложно Нещастие, а Машината иска и се ражда от вашето елементарно Щастие! Че този който ви подари Познанието ви направи Нещастни, а този който ви отне Познанието ви направи Щастливи! ..; което и върши Машината! Затова учете се да уважавате Дара на Познанието, който ви дава Съзнанието и властта над материята, правейки ви нещастни!"

* Със сълзи на очи и сърце - Д-р Тимен Тимев. 

Препоръчани книги:

Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи новинарски онлайн платформи в България, сега собственост на водещи медийни групи.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса, медиите и сигурността ( анализатор в B2 Security - продоволствена сигурност, противодействие трафика на хора, регионално развитие и политики на Балканите, антитероризъм), основател на Асоциация на българските села.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 

Свързани публикации

Д-р Тимен Тимев: Пазете се от интелектуалците!
01.10.2020 г.
2868

Д-р Тимен Тимев: Пазете се от интелектуалците! Те внасят призракът на властта в духовния живот!

Пазете се от интелектуалците! Интелектуалците днес са новите тирани! Интелектуалците са тези, които внасят призракът на властта в духовния живот!
Виж повече
интернет съзнание
13.07.2020 г.
5005

Д-р Тимен Тимев: В кой ще премине Властта на цивилизацията ако Интернет получи съзнателност? (ВИДЕО)

Представяме ви алтернативно видео за нещо, което в днешно време звучи донякъде като абстракция, но всъщност от години се работи за реализацията му. Става въпрос за колаборирането на всички информационни ресурси на интернет в една взаимосвързана BIG DATA база данни, чрез която интернет може да получи не само изкуствен интелект (AI), който вече е факт, но и известна доза поведение, наподобяващо съзнателност.
Виж повече
Тимен Тимев
05.04.2020 г.
14369

Д-р Тимен Тимев: Изолацията от коронавируса е част от духовната битка за душите (ВИДЕО)

Представяме ви интервю с д-р Тимен Тимев - психиатър, алтернативен учен и писател, по темата за коронавируса и наложената изолация и дистанция между хората. Във видеото д-р Тимев говори за нужната промяна в начина на живот и победа над страха и изкушенията.
Виж повече
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12