Търси

Д-р Светла Балтова: Слънцето излъчи мощна енергия за духовна защита на Земята

Още по темата ...
Елеазар

Елеазар: Когато влезем в Любовта постигаме Единство с Бога (ВИДЕО+ПЪЛЕН ТЕКСТ)

Виж повече
Николай Райнов

Николай Райнов: България като Огнена Птица ще се възражда из собствената пепел

Виж повече
Червеното небе на северното сияние

Червеното небе на северното сияние показва, че Промяната ще бъде много силна

Виж повече
 Мистичната Светлина

Елеазар Хараш: Само Божествената Любов може да те извиси до Мистичната Светлина

Виж повече
13.05.2024 г.
4937
Добавена от: Таня Борисова
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Посланието към Земята  -  материалния ни дом, дойде от Небето, и не просто от Небето, а от Слънцето. 

Огромното слънчево петно, каквото по големина е имало преди около 150 години задейства отделянето на огромна слънчева енергия. Последва корнална ерупция на плазма, която предизвика на Земята мощна магнитна буря. 

Слънчевите петна, според Учителя са израз на защита от нападение, с която си служат Слънчевите жители и ликвидиране на опасност. Т.е. това, което се случи и се случва, е блокиране на атака от страна на - да го наречем - "тъмното слънце" ( бел.ред.Черното братство)

Посланието за Земята се изрази в краски и светлина и накара хората най-после да вдигнат очи към небето. И да благодарят или поне с благоговение да наблюдават светлината, която за разлика от предишното сияние с червеният марсов цвят, сега обагри небето в лилаво - цветът на духовността! '

Посланието е :

"Светлината винаги побеждава!" 


Но на човешки план винаги има поляризация. Сега , т.е. в идните месеци ще я наблюдаваме още повече. Една част от хората, който държат съзнанието си на високи вибрации, ще усещат светлината и силата за изява. Друга част за съжаление ще изпадат в безумни състояния и действия. 

С  тъмнината и злото, както Учителя казва не трябва да се борим, а да се издигаме в по-висшите светове.

“Низшите, тъмните духове не влизат в Божия прам. Щом те ти говорят, това показва, че си вън от храма. Когато човек влезе в Божия храм, тъмните духове ще чакат отвън и ще си кажат: “Много стои, много се моли, омръзна ни, да чакаме.”

"Всичко изпитвайте, доброто дръжте." - казва Ап. Павел. Доброто сега е ключът. 

А днес енергията се вдига допълнително със съвпада на Уран със Слънцето.

Д-р Светла Балтова

снимка на сиянието в лилаво, от Ирландия, изпратена до Портал12:
Таня Борисова
Таня Борисова
Таня Борисова е създател на сайта Портал12. Има дългогодишна практика като журналист и мениджър на медийна група в периода 2007-2016. Работи активно по утвърждаването на Портал12 като алтернативна медия с изконни принципи, ценности и цели за себепознание и чисто духовно развитие.

За запитвания и предложения за заснемане на интервюта с личности, отразяване на семинари, лекции и събития в сферата на себепоизнанието, здравето и духовното развитие, можете да пишете на: tanya@bgmedia.bg 
Д-р Светла Балтова
Д-р Светла Балтова
Д-р Светла Балтова е холистичен терапевт, астролог и отдаден изследовател на учението на Петър Дънов. Тя е учител по паневритмия и един от забележителните автори на книги свързани с Учението на Бялото братство в България.

След като дълги години е практикувала в сферата на  конвенционалната медицина, тя се отдава на алтернативна медицина.
Светла Балтова владее метода за лечение с цветните есенции на д-р Бах, антропософска и холистична медицина, астропсихология и медицинска астрология.
Преподава паневритмия като провежда ежегодно курсове от 1997 г. в България, а от 2000г. в чужбина: в Австрия, Холандия, Финландия, Германия, Щвейцария, Италия, Гърция, Бразилия, САЩ, Израел.

 

"Душата е нещо, което не се вижда и много хора се питат дали има душа...но тя се проявява чрез мислите, чувствата и действията ни. Ако душата не се вижда, то пък тялото е нещо много осезаемо, и то показва какво става в душата ни. То е нашият най-добър съветник. Защото когато ние се завкостеняваме и влизаме в някакви модели - мисловни или емоционални, съответно точно определена част от тялото ни започва да дава сигнали (чрез болести), че нещо не е наред. "

 

"Учителят казва, че ако ние с волята си не можем да овладеем тялото, то просто нямаме воля. Тялото според духовната наука е създадено от душата и от Духът ни. По тялото, което сега имаме, можем да съдим каква работа сме извършили преди, в предишните си прераждания.", споделя д-р Балтова."Науката за неделимостта на душата и тялото, или за неделимостта на мислите и чувствата и физическото им проявление - това е много древна наука. Тя е била забравена в епохата на материализма, когато е било отделено физическото от духовното; осезаемото от неосезаемото. Сега тази наука се възвръща, нарича се психобиология. Тя показва как определени органи и системи от тялото как точно реагират при определени мисловни или емоционални модели. Това е развито и в антропософската медицина на Рудолф Щайнер. Към тези неща многократно насочва вниманието ни и Учителя Беинса Дуно, който говори за това кои части на тялото с какви процеси или с какви добродетели са свързани."'Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12