Търси

Дон Мигел Руис: Виждам свят на справедливост. Духът ни подтиква да променим своя сън и съня на планетата

Още по темата ...
Елеазар астрология

Елеазар: Няма нито една строго предопределена съдба от звездите. Всеки може да се пробуди за един нов, Духовен живот

Виж повече
благодарността

Елеазар: Благодарността е метод за разширение на съзнанието. Само онзи може да се събуди, който е благодарен за всичко

Виж повече
Елеазар

Елеазар: Тези, които не са в Бога, винаги са във фалшивото развитие. Това е войната и разкола. Той се случва в ума (ИНТЕРВЮ)

Виж повече
30.03.2022 г.
7205
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Раждането на Шестото Слънце предизвика еволюция на човечеството. Нашият ум се променя. Осъзнаваме, че сънуваме и че ние определяме своя сън. На вътрешен план ние отхвърляме едно качество на светлината и приемаме друго. По този начин променяме и обновяваме връзката си със Слънцето. Това се случва с лекота и в естествен поток на енергиите...

Всички изменения водят началото си от Слънцето, защото то притежава върховен разум. В Древен Египет са боготворели Ра - Бога на Слънцето. Тогава са знаели, че Слънцето управлява Земята, а също, че на определени периоди животът на нашата планета се променя, когато се променя Слънцето.

Новото Слънце, Шестото Слънце има различни озарения на светлината, с което се трансформира съня на планената Земя. 

Лесно е да се разбере, че емоционалното и физическото страдание на хората е резултат от това, което сами сме сътворили. Когато бях 2 годишен, не виждах света на неправдата. Тогава не знаех, че хората сънуват кошмарен сън. Истинско блаженство е да знаеш без невинността на детството, че този свят е справедлив. Трябва да разберем съня на ада, за да можем да се измъкнем от него възможно най-бързо. 

Всички Учители на Земята се опитват да ни кажат едно и също - в нас има нещо удивително и ние можем да се свържем с него. 

Човек е Бог, който сънува, че не е Бог


Пророците са казали, че когато настъпи Шестото Слънце, Бог ще се събуди. Това означава, че ние сме Бог, който сънува, че не е Бог. Денят, в който сънуващият се пробуди и стане Бог, е равен на възкресение. Но първо трябва да осъзнаем, че спим

Отговорността за стария сън не е изцяло наша, тъй като той е бил тук, когато сме се родили. Въпреки кошмарния сън, ние се опитваме да направим този свят по-добър за нашите деца. Сънят на планетата се е развил в хода на вековете, така че той се променя и сега, като посоката е към нещо по-добро. Задачата ни в този живот е да се избавим от стария сън. 

Сънят на планетата няма да се промени без съпротива, както и ние не можем да променим собствения си сън без да изпитаме съпротива. Началото на новия сън е вече тук и набира скорост, но старият сън упорито се държи за вината, гнева, съденето и жертвата. Човешкият модел на духовно израстване е като вътрешна война, в която се сблъскваме със себе си.

Всеки от нас ще изживее криза на предаването (ще се предаде), но после способността ни да обичаме ще се задълбочи. Тази промяна се случва както в индивида, така и в цялото човечество.

Много други хора ще се опитват продължително да ни върнат в стария сън, като манипулират емоциите ни. Христос ни е показал как да се справяме с изкушенията - с Любов!

Всички пророчески книги описват съпротивата на Съня на планетата в периода на Промяната. Предсказаните ужаси се отнасят за мъчителните тревоги, които страхът от Промяната поражда. През последните 50 години човешкият род правеше опити да се самоунищожи от страх, но не успя. Светът на хората беше в хаос, но старият сън вече е раазрушен и съпротивата отслабва....

В Откровението на Йоан се говори за Седемте печата. По негово време писмата са били запечатвани с восък. Има символика в това, че печатът трябва да бъде счупен, за да се прочете информацията, съдържаща се вътре. Всеки печат, счупен в "Откровението", засилва нашата осъзнатост за измененията, които настъпват на Земята посредством светлината от Слънцето.

Няма причина да се боим от промените. Дори ако тялото ни умре в предсказано бедствие, нямаме причина да се страхуваме. Тялото ни така или иначе ще умре. Смъртта не е нищо друго, освен трансформация. Не слушайте пророците на страха, не позволявайте те да ви управляват. Старият сън на планетата ще се опита да съхрани себе си, като поражда страх. Но Духът ни подтиква сега да променим своя сън и съня на планетата. Когато навлязохме в Шестото Слънце, то ни даде възможност да направим тази промяна в съня. Това е не просто възможност, а Повеля от Слънцето да извършим Промяната.

Дон Мигел Руис

Препоръчани книги:

Спонсори на Портал 12