Търси

Днес 12.12, Портал12 става на 7 години. Благодарим на всички лектори, сътрудници, зрители и читатели! (ВИДЕО поздрав)

Още по темата ...
символи числа 1 - 2

Тайната на числата 1 и 2 - Съществува само една Реалност, но Единицата се поляризира – и всичко останало произтича от това

Виж повече
числата 12 и 21

Какво казва Учителя Беинса Дуно за числата 12 и 21?

Виж повече
12.12.2022 г.
2652
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Днес 12.12 в 12ч.12мин.33 сек. (точен час на първата заявка, регистрирана от сървъра при стартирането на сайта през 2015-а година), Портал12 става на 7 години.

Благодарим от сърце на всички лектори, сътрудници, зрители и читатели, които тръгнаха заедно с нас по пътя на създаването на първата в България онлайн платформа за чисто духовно развитие! 

Числото 7 е свързано с пътя на ученика, докато дойде той до Тайната на числото 7. Това е високият връх, в който ученикът ще извоюва своята свобода, в която той ще бъде зависим само от Бога. Окултната еволюция на цялото човечество и на световете се развива под тайнството на числото 7. В Седмата коренна раса и седмата подраса ще бъде пълният завършек на цикъла на всеобщото развитие. Числото седем – освобождение и Свещено знание. Учителя казва: В числото 7 са съединени два свята. Числото 7 е строго число. То изисква от човека правилно прилагане на основните принципи на живота.

По случай първите 7 ви поздравяваме с малко (смешни) кадри от работния процес:


 

Препоръчани книги:

Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12