Търси

Днес е Екадаши ден - добър повод за ново начало и пречистване

Още по темата ...
Екадаши дни 2022

Екадаши дни 2022 - никаква храна и интензивни молитви за пълно здраве

Виж повече
Белинташ

Геомагнитен пробив в йоносферата над България стимулира древни енергийни центрове (СНИМКИ)

Виж повече
06.09.2022 г.
3268
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Днес е Екадаши ден - добър повод за ново начало и пречистване. От днес 6-и Септември до 17-и септември 2022 са изключително благоприятни за пречистване дни.

В дните Екадаши, освен пост, диета и молитви, следва да се става по-рано сутрин - цели 2 часа преди изгревът на Слънцето, По този начин финните тела в човека могат да почерпят от финните вибрации по времето на Зората.

Спазването на режим, дисциплина и укрепването на волята по времето на дните Екадаши помага за подобряването на психо-емоционалната стабилност, като подобрява нивата на невро-хормоните и намалява тревожността и депресивните състояния. Благодарение на влиянието на Луната по време на дните Екадаши детоксикацията на организма е по-интензивна и се постига пречистването на токсини от кръвта и подобрява функционирането на бъбреците и черния дроб.

Познанията на древната ведическа цивилизация за физическите, емоционалните, енергийните и духовните ползи на дните Екадаши са свързани с принципите, които учениците по пътя на духовното развитие следва да прилагат. Преди всичко тези принципи са олицетворение на волята, натрупването на любов и в най-висшите си степени - самоотричането от Аз-а.

 

Спонсори на Портал 12