Търси

Днес в Рупите бе почетена пророчицата Ванга, която си замина преди 27 години

05.08.2023 г.
11704
Добавена от: Жени Костадинова
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Днес в Рупите бе отбелязана 27-та годишнина от смъртта на Ванга - Пророчицата, която 55 години утешаваше и напътстваше българския народ, обединяваше го с мъдрите си съвети и послания, смиряваше го чрез примера си за достоен живот.

Ванга казваше истината в очите на политиците и не им спестяваше неудобството от фактите, с които ги разобличаваше, когато са постъпвали нечестно и в ущърб на народа си.

Ванга беше съвестта на нацията! Беше и е запалената свещ в умовете и сърцата на стотици хиляди БЪЛГАРИ!

В храма "Света Петка Българска" днес бе отслужена заупокойна молитва и много хора запалиха свещички в памет на Ванга и за успокоението на нейната изтерзана душа.

Пророчицата си замина в знойното лято на 11 август 1996 г. Десетки хиляди поклонници тогава дойдоха да се сбогуват с нея в Рупите. Сред тях беше и тогавашният президент Желю Желев, и председателя на Народното събрание Благовест Сендов, и главния прокурор Иван Татарчев, и десетки други политици и уважавани интелектуалци.

"Да не се делите и да не се карате, а да си помагате и да работите заедно! Само ЕДИНЕНИЕТО ЩЕ ВИ СПАСИ!"


Това бяха ЗАВЕТНИТЕ ДУМИ на мъдрата прорицателка и силата на тези нейни думи, многократно изказвани пред много и различни хора, разбираме все повече СЕГА, когато виждаме колко настоятелно злото се опитва да
разедини българския народ и да го унищожи. Нека си спомним заветите на Ванга и те да разтърсят като Божествена камбана заспалите ни съвести!

Поклон, Пророчице!
Поклон, духовна Майко на България!
Почивай в мир и ни помагай от Небесния свят!


Жени Костадинова
 

Препоръчани книги:

Жени Костадинова
Жени Костадинова
Обичам работата си, защото е творческа и хуманна. Радвам се да давам на хората думите и посланията си, да ги вдъхновявам чрез творчество и красота, чрез опита си и като 25-годишен изследовател на голямата пророчица Ванга. Обожавам книгите и искам да предам и на другите любовта към четенето и творчеството – самата аз правя кукли повече от 20 години.

Дарбата на Ванга - книга на Жени Костадинова

И остави Ванга следа... - Жени Костадинова
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12