Търси

Войната е не само срещу Русия, а срещу Духовната вълна на славянските народи (+ВИДЕО с акад.Антон Дончев)

Още по темата ...
Шипка

Учителя - за Свободата, Русия, жертвеността и бъдещето на славянския род

Виж повече
Кармически връзки в историята на България показват защо днес сме под духовно робство

Каква е кармичната връзка на Русия с България по отношение на Свободата?

Виж повече
Мир

Днес мирът в обществото е само привиден. Мирът не е между човек и човек. Мирът е между човека и Бога.

Виж повече
Елеазар Хараш - Народите, войните

Елеазар Хараш - Народите, войните, разделението и милостта на Бог (ИНТЕРВЮ)

Виж повече
03.03.2022 г.
15254
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Срещу Русия се води война. Русия дълги години търпя. Срещу редица страни в целият свят също се водят войни вече години наред, никъде случайни. На места тези войни са конвенционални - с оръжия, жертви и разрушения. Повсеместно обаче войната е за съзнанието на хората. Войната днес е и медийна, и пропагандна...Води се война преди всичко срещу Истината. И с всички инструменти на пропагандата се насаждат съмнения, омраза, страх и разделение...Така винаги е работило Черното братство, така работи и сега.

Русия днес се бори срещу тихо привнесеното зло вътре в самата Украйна, което вече над 8 години осъществява геноцид срещу част от собственото си население. Не случайно близките на жертвите на този дълъг геноцид посрещат руските войски като освободители. Жертви на това зло в настоящата братоубийствена война обаче са всички, поради злоупотреба с времето, свободата, нехилизъм през годините и потъпкване на изконни ценности и принципи. Целта на това зло обаче не е самата Украйна. Външно изглежда така, но има и друга: по-голяма цел. 
Целта е разцепването на славянските народи като цяло. Това трябва да се запомни много добре. Целта е разрушението на духовно-историческото присъствие, от което ще се зароди истинското Освобождение след години - в многопластов смисъл. 

Съществува една група хора, която дава тон на развитието на човечеството днес – тези хора желаят да управляват Земята, като използват движението на капиталистическите икономически импулси. Цялото човечество е вплетено във властовата структура, която тази ложа е способна да подчини и да използва (да организира) за своите собствени цели посредством икономически инструменти. Най-същественото тук е, че тази ложа е наясно с факта, че на територията на Pycия и всички по-малки славянски държави има души, чрез които назряват импулсите за едно предстоящо духовно-обществено развитие, основано на ценности, в които злото няма да може да вирее, а тяхното съществуване е обречено. Това ново духовно обединено човечество ще назрява и ще се множи постепенно, като то ще бъде абсолютен стожер в глобален мащаб след случването на големите природни катаклизми, за които всички пророци са ни предупредили...

...Целта е разцепването на славянските народи. Това трябва да се запомни много добре.

Будност!

Укрепване в Божието Слово.
Укрепване в Божествените Принципи.
Безусловно пълно Доверие в Божия замисъл.

Любов. Мъдрост. Истина.

Учителя:
Ще въздигне и въдвори Правдата Си, Любовта Му ще роди Истината. Господ ще се укрепи като силен за бран. Всякой угнетен ще бъде подкрепен, огорчений духом ще бъде утешен. И както майка милва своите си, така и Господ ще помилва онези, които Го чакат. Отсега нататък с думи няма да ви забавлявам, но с дела благи, с дела велики. Ще ви нахраня и няма да огладнеете, и ще ви напоя и няма да ожаднеете, защото хлябът и водата, с които ще ви нахраня и напоя, ще бъдат присъщен Живот – Мизраимъ, Мизраимъ, Халелъ ве бихаръ Хашамаимъ, Хенени, Хени, Фенахъ Фенимъ, Хаберимъ кошетъ ви Хадони

Защото Бог на силите е вече, който изпълнява Своята вехтозаветна Воля. Той е крепкият Господен, синът Давидов, който иде да вземе Своето царство със Сила. И ето Той от дълго време е тук, новороден в Сила и Слава, да поеме юздите на Царството Божие и да управлява с Правда, Святост и Истина. Бог е, който го въздига, и не ще закъснее да се яви овреме. Но пази се, бъди скромен, смирен и чистосърдечен, понеже Бог е, който върши, а ти си, който изпълняваш.

Спонсори на Портал 12