Търси

Веселин Орешков: Няма друга държава в света, която да граничи със собствените си граници (ВИДЕО)

Още по темата ...

Веселин Орешков: Богат е онзи, който има Бог в себе си (ЛЕКЦИЯ)

Виж повече
Веселин Орешков пробуждане

Веселин Орешков: Днес светът има спешна нужда от пробуждане на съзнанието (ЛЕКЦИЯ - пълен текст)

Виж повече
Веселин Орешков

Веселин Орешков: Бъдете внимателни! Животът трябва да се наблюдава! (ВИДЕО + пълен текст)

Виж повече

РАзговори под Дъба с Веселин Орешков (форум - Портал12 - 2022 - село РАювци)

Виж повече
01.12.2022 г.
5976
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Вижте какво, не случайно за тази територия тука - България на Балканите... - знаете ли колко си точат зъбите? Да ни няма, и тук…те да са. Обаче, още ни държи Небето тука.

Няма друга държава в света, където да граничи със собствените си граници. На нас не ни е дадено да се разширяваме, да се проливаме със собствените си граници. Обаче, Невидимият свят нас ни е сложил на грънчарското колело и като сложиш топката тук отдолу и грънчарят като си намокри ръчичките с водичката…и почва да източва глината. 

Българинът като качество е приспособим към най-невероятни условия, защото е научен да мисли. Туй говоря, за който е истински българин, а не само по лична карта. Личната карта - могат да издадат на толкова…, но зад понятието “българин” трябва да отговарят определени качества, иначе само по паспорта му е написано. 

Има доста неща върху, които да се замислим, с които да сме подготвени да посрещнем натиска, който ще бъде оказан върху нас. Защото ние живеем винаги с едно от най-ниските съзнания - сигурност. Да се подготвим да посрещнем събитията, които сами сме ги докарали до този ред. Във всяко едно отношение - физическо, психическо и емоционално трябва да се подготвим. Защо? На всеки натиск отвън, трябва да има напомпана пружина да издържи.
Всяко действие има противодействие. То е физичен закон. Онова, което ке ни дойде въз главите, ако не можем да издържим ще ни сплещи, а ако можем - ще издържим. 

Спонсори на Портал 12