Земетресението в Асеновград - Начало на неизбежни промени!

23.02.2018 г. 19 575 Добавена от Таня Борисова Коментари: 10
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.

Земетресението в Асеновград е повече от раздвижване на земните пластове. Затова говорят числата на неговото случване в първите 2 дни и следва да погледнем зад чисто природното явление и посланието, което ни изпращат разумните сили, контролиращи природните сили, чрез кодовете на числата.

Земетресението продължи само 2 секунди, с няколко резки вълни и удара, и бе вертикално. То постави началото на разместването на тектонични пластове между Европейската и Африканската плочи. Тези промени са началото, което ще доведе до нова геомагнитна структура първо в Северното полукълбо и ще предизвика масивни премествания на водите в тези територии.

Сега да се вгледаме в числата:

22. 02. 2018   ( 4-и 2-ки)

1.41  часа - 1+4+1=6 разделено на трите числа е отново 2

2 секунди продължителност на труса

2 км. дълбочина ( според първоначалните данни)

4.7 по Рихтер  - 4+7 =11, неделимо божествено число   (тук сборът също е 2)

23.02.2018

2 ри трус

3.8 по Рихтер - 3+8,=11, неделимо божествено число, но имаме за 2-ри път - числото 11   (тук сборът също е 2)

Калин Кирилов от Асеновград, който се събужда минути преди заметресението от жажда сподели веднага след него:

Една ЖАЖДА може да ви спаси, а жаждата за Истината със Сигурност! Човешкото безлюбие + редовната лъжа в живота, винаги поражда такива резултати. Много "двойки" за човешките отношения днес.

Потърсихме и Спас Мавров за коментар на знаците, които ни праща Вселената. Ето какво каза той за Портал 12:

Всъщност имаме приключване на един цикъл и това не е случайно, като е свързано с 9-ката в тази 2018 г. Приключи процесът на проверката на душите на хората, за който вече говорихме и явно започва процесът на адаптация на Земята към новите енергии в този цикъл от четири години до 2021 -ва година.

Многото двойки в събитието, което бе белязано с това земетресение дава ясен знак. Двойката по принцип бележи началото и осъществяването на бинарния принцип, на раздвояването на 1-цата, на цялото на две. Като знаци те са противоположни, но в същото време са възможност за хармония и единство на две отделни единици. Като носител на бинарния принцип, двойката винаги ще разцепва, тя винаги ще води до процеси, в които ще имаме кризи.

Двойката е именно това - тя разцепва, разделя, умножова, за да може после да събере и да направи равновесие, хармония и единство, но само след като се мине през криза. Тези двойки в събитието са символ на този процес на аномалии, които би следвало да започнат от  2018 година.

Земетресението от 22.02 е в пряка връзка с голямото земетресение, което се случи в Турция преди 10 години. Сега цикълът се повтаря и той е свързан с промяната на структурата на Балканския полуостров, която ще трябва да претърпи много сериозна промяна следващите години. Може би това е началото на този процес или това са “авангардните” случки, които има да се случват в тези настъпващи енергийни процеси.

Балканският полуостров е Железата на времето или Земята на Йон, на Ной, както я наричат Евреите. Тя като такава бележи началото и края на всички цикли на живота на планетата. Тази територия е най-чувствителното геомагнитно място на Земята.

В началото и края на всяка голяма епоха от тук започват и тук приключват енергийните процеси.

Както днес имаме приключване на старата епоха на чисто енергийно ниво и започване на новите енергии на Новата епоха, Балканският полуостров би трябвало да бъде и една от най-чувствителните зони и съответно да откликва на космическите напрежения. Няма как да се направят вибрационните промени, без това да се отрази на цялата природа, на земята, на растенията, на хората - изобщо на тялото на планетата.

Thumbnail Таня Борисова Таня Борисова е създател на онлайн платформата Портал12. Автор на множество текстове и видео материали по темите за личностното израстване, духовното развитие и призванието на човек. "Портал12 е израз на нашата вяра в личната и колективна отговорност за важната роля на България в развитието на нов тип мислене през...

Коментари

23.02.2018 г. 16:32 ч. от: Emilia Eckermann
4.7 по Рихтер - 4+7 = 11
3.8 по Рихтер - 3+8 = 11

As ne moga da napravja talkuvane na tsislata po povod na semetressenieto, samo moga da kaja, tse sam tsela na mnogo mesta, tse tsisloto 11 ne se sabira (HE: 1+1=2) sastoto 11 e tsisloto na Gospod Isus Christos. A tova osnatsava, tse naistina tova semetressenie, tesi dva trussa, sa moje bi natsalo na nesto mnogo vajno po otnoschenie transformatsiata na semjata.

Spored isvestnia Kabalist Heinrich Elijah Benedikt, eto njakoi ot snatsenijata na tsisloto 11:
11 simvolisira Povtornoto Idvane na Gospod Isus Christos sled savarschwane na Evolutsiata.
11 tova e tsisloto na „Mladia Sad“, na pribiraneto na jetvata.
23.02.2018 г. 17:50 ч. от: Anna Boncheva
Емилия, така е 11 не се дели принципно и е цяло число. И така да е , стават две 11-ки. Пак вървим натам.
24.02.2018 г. 03:51 ч. от: Tania Bognja
Четa всичко товa и ми стaвa много интересно.Нумерологиятa винaги ме е интересувaлa ,но могa дa кaжa че ме беше много стрaх ,,,нaй-нaпред зaгaснa токa и aз си знaех че ще последвa земетресение,,,Чaнтите ми сa събрaни вече ,,,Имaм голям респект към земните големи сили,,,но много е лошо дa живеем в постоянен стрaх ,товa ме влудявa !!!!
24.02.2018 г. 03:56 ч. от: Tania Bognja
Кaквото имa дa стaвa ще се стaне но ние грешниците не можем дa променим нищо ,,,Дa имa някaквa логикa в тези числa и дори дa ознaчaвa нещо товa не ми отнемa притеснение и стрaхът от приридните явления ,,,Всичко е в Божиите ръце Aмин и aз не съм спокойнa в очaквaне нa друг трус !!!
24.02.2018 г. 04:05 ч. от: Tania Bognja
И бих искaлa дa знaя кaкво ознaчaвa "В нaчaлото и крaят нa всякa епохa и от тук зaпочвaт и тук приключвaт енергийните процеси "???? Моля някой дa ми го преведе по просто че дa може дa се рaзбере ,,,И ознaчaвa ли товa че филмите който ни ги покaзвaт(или ни предупреждaвaт )Ще се случaт и ще имa зaрaзи и зомбитa и всичко ще се зaличи и унищожи ???
Сaмо негaтивнa нaглaсa ,стрaхове,гaдости ни поднaсят,товa ли е целтa нa крaят нa новото нaчaло или aз се бъркaм ,,
24.02.2018 г. 04:43 ч. от: Tania Bognja
Дa и пaк се чете зa 2-ките ,,,Aномaлии Кризи ,Гaдости и зaпочвaт от тaзи 2018 ,,,,Брaво до когa дa чaкaме и преживявaме неaтивни събития ,,,До когa бе хорa ,,все очaквaме нещото -хубaвото ,нaдявaме се и тaкa животa си минaвa и си умирaме,,??? Политиците ни изпихa мозъците ,взехa ни здрaвето,,,кaто сaмо гaдости им е в глaвите ,,,A сегa и природaтa дa си поигрaе с нaс ,,,че дa умрем мaлко,,,,Е зaщо не се нaкaжaт сaмо Виновните зa този хaус които се прaвят и нa Богове ,,,,a пaк ние трябвa дa си стрaдaме ,,,,Не е спрaведливо тaкa !!!
И некa тези Кризи от 2-те дa рaзберaт и те нещо от товa !!!
24.02.2018 г. 10:47 ч. от: Emilia Eckermann
Propusnach da dobavja:
Dvata trussa po Richter 4,7 + 3,8 ili 11 + 11 = 22, a tova e tsassat, v koito e stanalo semetressenieto.
Nie snaem, tse njama nisto slutsaino…

Utsitelja kasva sa tsisloto 22 mejdu drugoto:
„Evreiskata asbuka se sastoi ot 22 saglasni bukvi. Dvoikata predstavja maikata, s dvoina petsalba…kato saberete dvete dvoiki, polutsavate tsetiri. Ako ne gi saberete, ste stane skandal. Otkakto e sasdaden tsoveka, vse nesto isutsava svoistvata na tsisloto 22.
No sadbata na tova tsislo trjabva da se ismeni.”

Kakvo e imal v predvid Utsitelja sas poslednoto isretsenie, ne snam. No moje bi sega sapotsva da se ismenja sadbata na tsisloto 22 i to v polojitelen smissal sa tsovetsestvoto.

As litsno sam dalboko ubedena, tse sled kato stane tova, koeto ima da stane saglasno Bojijat Plan, tsovetsestvoto ste ima prekrasno budeste. I sam ubedena, tse tova koeto trjabva da stane, Gospod Isus Christoa ste smektsi do kolkoto e vasmojno i dokolkoto Bojestvenite sakoni posvoljavat, taka tse da njama globalni prirodni kataklismi, da njama globalni srivove na ikonomikata i da njama jadrena voina. I as vjarvam na prorotseskite dumi na Utsitelja P. Danov, koito e kasal sa Bulgaria, tse tja ste bude opasena.
24.02.2018 г. 22:50 ч. от: Николай Николов
Уважаема Емилия,
ако нямате кирилица на компютъра си моля Ви да си инсталирате. Ужасно грозно и признак на не уважение към почитателите на Портал12 е писането с латински букви на български език , не зависимо от това че тези букви са взаимствани от уникалната ни азбука. Не приемай с лоши чувства тази забележка
25.02.2018 г. 19:16 ч. от: Emilia Eckermann
Uvajaemi Nikolai,
Blagodarja vi mnogo sa sabelejkata, prav ste i molja potsiatelite na Portal 12 sa isvinenie.
17.08.2018 г. 08:10 ч. от: Yordan Petkov
Едно мое виждане за предстоящите промени може да се прочете на личната ми страница, но то е много негативно и затова няма да го споделя тук. От 2011 наблюдавам промените, които стават на Земята.Първо ги виждам в енергиен план, след това за тях чета коментари в публичното пространство.Разликата е няколко месеца,малка е. България има голям потенциал и това са хората, но не се използва. Какво ще се случи зависи само от нас, от нашето разбиране за текущите процеси. Ако продължаваме да слизаме надолу в ....огледайте се, няма да влизам в негативен коментар, ще се сбъднат всякакви апокалептични прогнози. От март насам енергията, която ни заобикаля е само разрушителна, тя помага на разпада на всичко сега съществуващо. Нямам притеснения от природните сили защото виждам колко интелигентно и с каква прецизност действат. Това ме убеждава за пореден път, че идеята е не да се срути нашият свят, а ни намекват,че трябва да се променим. От март насам в мен се прокрадва едно усещане,че ще ни се размине апокалипсиса защото преобладаващият сега начин на мислене ще си отиде с хората, които са негови носители. Идва коренно различно поколение, трябват му още десет години за да навлезе по-осезаемо в обществото. Ако родителите на тези деца /поколението на родителите/ внесат и те своя дял, скоро ще се усети новото време. Време разделно е,ще има много нещастия защото въпреки,че ни се дава уникална възможност за промяна, ние я изпускаме. Не съм чел, може и да не съм разбрал, но до сега е слизала по една инкарнация за да помогне да се промени света. В момента сред нас са едновременно седем, за всяко ниво по един обединителен център.

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3