В пещера Лепеница са открити послания от древното познание за връзката с Бог (ВИДЕО)

28.10.2017 г. 10 071 Добавена от Борислав Борисов
Овалната форма на входа на пещера Лепеница перфектно съвпада с формата на човешко око
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.

Екипът на Портал12 подготви за вас видео от пещера Лепеница, в което изследователят Кирил Кирилов и проф.Дамян Попхристов говорят за уникални артефакти и послания от древността, оставени за бъдещите поколения. От разбулването на загадките в пещерата става ясно, че предците ни са живеели с активно запазени връзки с духовното и божественото.

Овалната форма на входа на пещера Лепеница перфектно съвпада с формата на човешко око. Лингвистичната структура на самата дума "Лепеница" има различни тълкувания, но всички са свързани с идеята за "наблюдение". 

Най-старите артефакти в пещерата се датират на около 8000 години, което съвпада с твърдението, свързано с пещера Магурата, че преди това тази пещера не я е имало. В околни пещери в близост до Лепеница, са намирани артефакти на 20 000 до 40 000 години, но при нея, ситуацията е съвсем различна. 

Защо и как пещера Лепеница е свързана с траките и Орфей, а по-късно и с богомилите, както и какво значение има уникалният и наскоро открит артефакт с изображение на връзката между човека и Бога, както и обозначването на силата на Пентаграма, вижте в цялото видео по темата:

Thumbnail Борислав Борисов Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12.  Роден в Търговище през 1978-а година, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса и сигурността, основател на Асоциация...

Коментари

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3