Стартира прием на въпроси за Школата за посвещение, от създателите на житните кръгове, Махатмите от Шамбала

24.01.2018 г. 19 820 Добавена от Борислав Борисов Коментари: 1
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.

ШКОЛА ЗА ПОСВЕЩЕНИЕ

ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ЖИТНИТЕ КРЪГОВЕ, МАХАТМИТЕ ОТ ШАМБАЛА

ПОСРЕДНИК: МАРИАНА ВЕЗНЕВА

"Създателите на житните кръгове – Махатмите от Шамбала – предлагат да организираме ШКОЛА ЗА ПОСВЕЩЕНИЕ В КРАЙНИТЕ ВРЕМЕНА.

Школата ще бъде самостоятелна (без групи, събирания и лектори - а персонална) . Консултации ще се получават от Мариана Везнева един път седмично. Предлаганата школа е различна и ще се осъществи в две степени.

 

Първа степен. Запознаване с Учението за Седемте посвети, дадено от Махатма Джуал Кхул, Тибетеца - телепатично и визуално на Мариана Везнева през 1997 година и публикувано в книгата „ЕЗОТЕРИЧНО ПОСВЕЩЕНИЕ“, изд. 1998, 1999.

Учението за Седемте Посвети включва:

Първо посвещение: Енергийната същност на човека и Законът за енергийния резонанс.

Второ посвещение: Отвъдните светове и законът за Духовната еволюция.

Трето посвещение: Силата на мисълта и Законът за причината и следствието, карма.

Четвърто посвещение: Духовната Йерархия и Законът за Любовта и Саможертвата.

Пето посвещение: Преодоляване на пространството и Законът за вибрациите.

Шесто посвещение: Преодоляване на времето и Законът за пулсациите.

Седмо посвещение: Сътворяване на материята и Законът за единството.

Първите четири посвещения се постигат самостоятелно чрез самообучение, самовъзпитание и постижение съответно на Първа, Втора, Трета и Четвърта посвета. Останалите – Пето, Шесто и Седмо посвещение се постигат само с Учител, висше космическо същество.

 

Втора степен. Усвояване на универсалния космически език /езика Сензар/на символите в пиктограмното писмо и осъществяване на телепатичен диалог със Създателите на житните кръгове – Махатмите от Шамбала.

За втората степен на посвещение се използват книгите на Мариана Везнева за житните кръгове издадени: 2004, 2007, 2010.  През 2018 г. предстои издаването на книгата на Мариана Везнева „БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА“. 12 ПРОРОЧЕСТВА ЗА 21 ВЕК В СИМВОЛИ И ЗНАЦИ“ и преиздаване на книгата „ЕЗОТЕРИЧНО ПОСВЕЩЕНИЕ“, допълнена с ранни пиктограми, илюстрации към текста.

 

Приемане на кандидати за Втората степен.

Кандидатите следва да са преминали Първата степен на обучение и да са усвоили езотеричните практики. Първото условие е тези хора да спазват -  ненасилие с действие, ненасилие с мисъл и ненасилие с думи. Изборът ще се осъществи от самите Махатми. Необходимо е всеки желаещ да участва в Школата за Посвещение да зададе поне един въпрос за бъдещето на света, за Земята, за земната цивилизация. И този въпрос да бъде изпратен по електроннта поща до април 2018г., преди сезона на житните кръгове. Мариана Везнева ще зададе въпросите телепатично. Кандидатите на които се спускат пиктограми – отговори, преминават през първото изпитание. Мариана Везнева ще покаже на кандидата документалната снимка с отговора, а той ще трябва да начертае пиктограмата и в състояние на медитация, концентрация и асоциация да се опита да осъществи телепатичен контакт със Създателите на житните кръгове и да разчете сам посланието. От резултата зависи приемането на кандидата в Школата.

Школата за посвещение – Втора степен се провежда в крайните времена и има за цел да предпази участниците от климатичните бедствия и да ограничи бедствията по Земята. За целта е необходима група, която да ползва силата на мисълта и да бъде в телепатична връзка със създателите на житните кръгове – Махатмите от Шамбала.

               

Можете да изпращате вашите заявления за включване на: info@portal12.bg 

*** очаквайте в онлайн книжарницата Портал12 - наличности от горепосочените книги. Тези от вас, които изпратят заявление, могат да получат предварително първата книга в електронен вариант (сканиран)

ВИЖТЕ ВИДЕО ПО ТЕМАТА:

Thumbnail Борислав Борисов Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12.  Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса и сигурността, основател на Асоциация на българските села...

Коментари

25.01.2018 г. 22:29 ч. от: Ayssel Ayssel Mladenova
Здравейте първо искам да Благодаря на Марияна Везнева и да задам въпроса си :Може ли един единствен човек тъка да ОБИКНЕ ИЛИ ИНАЧЕ КАЗАНО ДА ЛЮБИ Планетата и Всички същества в Нея та неговата Същност да стане Портал за Божествените енергии и да образува Щит от Любов с който допринесе за Духовното издигане на Планетата

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3