Шепот от Тишината на Учителя - един необикновен концерт с маестро Камджалов

17.10.2018 г. 6 404 Добавена от Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.

Вчера в София се състоя един необикновен концерт. Толкова необикновен, че е трудно да се напише. Съчетание между послания, музика и тишина. 

Тишината смути някои от присъстващите на концерта, успокои други, а трети доведе до състояние, в което да се отделят от своето ментално тяло. 

Шепотът на вокалния хор, сякаш създаваше все по-ефирно усещане за задълбочаване на Тишината.

Текстовите послания от Учителя Беинса Дуно, показаха една завършена хармония и в аромата на своята метафора - потопиха в Мекота, всички, отдали се в своята вътрешна устременост по пътя към Любовта, Мъдростта и Истината.

Когато си в свещеното Мълчание можеш да слушаш. Когато си в Тишината се сливаш и изчезваш. Тук се случва дълбокото разтваряне.

 

"Тишината е кулминацията на музиката, това е Алфата и Омегата на музиката. Всичко започва и свършва в тишината. Всичко между полюсите на тези две тишини са подробности." Йордан Камджалов

 

 

Thumbnail Борислав Борисов Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12.  Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса и сигурността, основател на Асоциация на българските села...

Коментари

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3