Семинар за слънчевата педагогика и паневритмията за деца ще се проведе в София (ПРОГРАМА)

15.03.2019 г. 1 446 Добавена от Таня Борисова
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.

Утре 16-и Март, в София ще се проведе пореден семинар от серията събития посветени на Паневритмията. Акцент този път е здравето и подмладяването. Събитието е подходящо за семейства с деца, тъй като ще бъдат засегнати темите за Слънчевата педагогика, както и практическите занимания. 

Гост лектор на семинара, който ще се проведе традиционно в Клуб на архитекта на ул.Кракра 11, ще бъде Ефросина Ангелова - дългогодишен педагог и учител по паневритмия.

Събитието се организира от Общество Бяло братство - София, а Галина Герсаимова заяви за Портал12:

"С голямо разнообразие на гледни точки, интерпретации, изследвания и упражнения преминават съботите, посветени на Слънчевия танц. На 16 март, от 11 ч. в Дома на архитектите за трети път ще съберем от 11 ч. деца и родители в приказния свят на Паневритмията, а след 14 ч. ще започнем с небесния ключ на астрологията към свещената тройка упражнения "Мисли", "Аум" и "Изгрява Слънцето", ритъм и детайли в движенията и музиката, песен и цвят. С финалните акорди на концерта "Сила, живот, здраве" ще сме готови за първия пролетен ден с първия кръг на Слънчевия танц."

ПРОГРАМА:

Thumbnail Таня Борисова Таня Борисова е създател на онлайн платформата Портал12. Автор на множество текстове и видео материали по темите за личностното израстване, духовното развитие и призванието на човек. "Портал12 е израз на нашата вяра в личната и колективна отговорност за важната роля на България в развитието на нов тип мислене през...

Коментари

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3