Само колективните молитви са в състояние да отслабят природните катаклизми

08.09.2017 г. 3 820 Добавена от Борислав Борисов
молитва
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.

Само колективните молитви са в състояние да отслабят природните катаклизми, които са пратени с  цел да ни откъснат от монотонния и успиващ ход на казионното ежедневие. Колективните молитви трябва да са изпълнени с чиста вяра и вътрешен обет за последващи чисти действия.

Съвременните хора не успяват в живота си, понеже не вярват в това, за което се молят. Те нямат опорни точки в живота си, вследствие на което се колебаят и съмняват във всичко. Обаче, който живее с вяра в положителното, той всякога има опорни точки в живота си. Щом има опорни точки, той ще има и добри резултати, казва Учителя и допълва:

Докато не влезе в Божествения свят, човек се намира в бурното море, изложен на бури и ветрове, на земетресения и катаклизми, на тревоги, смущения, лишения и т.н. Ще дойде ден, когато ще излезе от вълните на бурното море и ще стане творец на собствената си съдба: каквото помисли, ще стане; каквото пожелае, ще има.

Работете съзнателно, да станете творци на съдбата си. 

Коментари

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3