Проф. Дамян Попхристов: През 2019 г. се отварят портали за смелите!

31.12.2018 г. 47 019 Добавена от Таня Борисова Коментари: 1
Дамян Попхристов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.

Споделяме с вас каква очаква да бъде 2019 г. проф. Дамян Попхристов. Нека неговото наричане, бъде и наричането на Портал12 за вас:

Каква ще бъде според вас 2019 г?

Годината 2019 е тройка, това е Божествена триада, но за мен по-важното и по-интересното е, че годината е единица по древния български календар. Годината е 7525-а година. Догодина се отварят портали, годината единица е година за смели, нови начинания в духовен план. Това за мен е най-интересното и важното за 2019 година. Тя ще бъде възлова в това противопоставяне на материалното с духовното и на големия шанс най-после духовното да пробие и да вземе дължимото му място, което трябва да се случи, защото пропусне ли се този шанс, след това вече ще стане голямото задръстване.

Искате да кажете, че хората следва да се обърнат силно навътре в себе си?

Хората запътили се към Духа, трябва да наблегнат първо на себе си… Да започнат доста по-активно да слушат интуицията си и вътрешния си глас, защото в годината единица, тези вътрешни импулси са много силни и са много важни човек да ги отразява, да се вслушва в тях. Най-важното за тези, които са тръгнали по духовния път ще бъде една по-голяма концентрация, да слушат вътрешния си глас и да започнат колкото се може по-малко да се вдават на материалните неща.

Споделете вашето Наричане за 2019:

Слушайте сърцето си, бъдете верни на интуицията си. Работете за Мъдростта, Истината и Любовта!

 
Thumbnail Таня Борисова Таня Борисова е създател на онлайн платформата Портал12. Автор на множество текстове и видео материали по темите за личностното израстване, духовното развитие и призванието на човек. "Портал12 е израз на нашата вяра в личната и колективна отговорност за важната роля на България в развитието на нов тип мислене през...

Коментари

10.02.2019 г. 12:03 ч. от: Мария Железчева
Слушам с най голямо удоволствие и интерес,лекциите на професор Дамян Попхристов!Той наистина ме въведе през ПОРТАЛА към истината.Благодаря Ви!

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3