Практическа лекция за сухия и воден пост ще изнесе Георги Костов във Велико Търново

11.02.2018 г. 3 114 Добавена от Таня Борисова
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.

На 17 февруари ще се проведе поредната лекция организирана от Портал 12 на тема: "Пълното въздържане от храна (класически или воден пост) и от храна и вода ( абсолютен или сух пост) – методи за прочистване, самолечение и духовно развитие".

Лектор ще бъде Георги Костов, създател на групата : „ПроСветление. ПриРодоЛечение чрез сух и воден пост“

Избрахме тази тема за месец февруари не случайно. Влизаме в периода най-подходящ за прочистване на организма след зимата, който би могъл да ни подготви за новата енергия носена ни от пролетта. Лектор ще ни бъде Георги Костов доказан практик в тази област. За нас е важно темите, които дискутираме да подбуждат слушателите към практика.

Учителя казва: Ако искаме да живеем 120 г., 120 дни в годината не трябва да ядем.

Геогри Костов сподели за предстоящата лекция:

Няма да говоря за неща, които хората могат да прочетат от наличната литература по темата. Искам да насоча вниманието им не към готови схеми за пост, а към технологията- как ние да си изградим стратегията и тактиката за пост. Да провокирам анализиране, а не следване. В момента има много противоречива информация по най-различни причини и от противници и от привърженици на въздържането от храна . За да могат хората да се ориентират и направят своите по-точни изводи, искам да разгледам темата под различни ъгли, както за подготвителния период, така също и за периода на поста и за излизането от поста . Да разсъждаваме как да направим това, което е по-добро за самите нас, а не да следваме чужди схеми. Има общовалидни принципи, има закони, но върху законите оказват влияние фактори, които фактори са различни за всеки от нас, а всеки от нас е уникална веселена във вселената и следователно и проявлението на законите ще бъде различно. 

Лекцията ще бъде съпроводена от дискусия върху конкретни казуси от присъстващите.

Събитието отново е с ВХОД СВОБОДЕН и ще се проведе в Изложбени зали Рафаил Михайлов на 17 февруари (събота) от 14.00 ч.

 

Thumbnail Таня Борисова Таня Борисова е създател на онлайн платформата Портал12. Автор на множество текстове и видео материали по темите за личностното израстване, духовното развитие и призванието на човек. "Портал12 е израз на нашата вяра в личната и колективна отговорност за важната роля на България в развитието на нов тип мислене през...

Коментари

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3