Портал12 търси сътрудници и подкрепа за стартиране на английска версия

17.07.2018 г. 3 011 Добавена от Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.

Портал12 търси сътрудници и подкрепа за стартиране на английска версия на сайта. 31 месеца след началото на първият по рода си интернет портал за духовно развитие, алтернативни изследвания, психология, култура и изкуство, получаваме много запитвания за стартиране на сайта на английски език. 

Стартирането на сайта на английски език би отворило възможност за хилядите наши последователи и емигранти от България да споделят Словото с чужденци, които вече са по-отворени към отговорностите на новото време. Също така, Словото на духовните ни Учители би достигнало до повече държави, разнасяйки искрата на чистата духовност, призив за себеосъзнатост, както и би разпространило артефактите от автентичната история на България.

Домейнът за английската версия ще е portal12.org . 

Тъй като сме малък екип, за изпълнението на заданието ни е нужна следната подкрепа:

- хора за превод от български на английски на вече публикувани статии

- хора за смъкване на текстове от видео клипове (интервюта / семинари) и превод на английски ; *** вече имаме видео монтажист, който ще слага субтитри

- финансова подкрепа за събирането на 6500 лв. за ре-дизайн, пре-програмиране и стартиране на сайта

Благодарим на всички, съпричастни в тази инициатива!

С Бога и Истината напред!

Thumbnail Борислав Борисов Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12.  Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса и сигурността, основател на Асоциация на българските села...

Коментари

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3