Портал12 стартира мобилно приложение за по-бърз и лесен достъп до статии и видео

13.01.2018 г. 4 213 Добавена от Таня Борисова
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.

Приятели на Портал12, с удоволствие ви съобщаваме, че стартирахме мобилно приложение за Android устройства. Инсталирането на приложението във вашия смартфон или таблет ще ви даде бърз достъп до най-новите текстови и видео публикации. Ще можете да избирате бързо по тематични категории, ще можете да следите актуалните събития и новини.

Изказваме изключителната си благодарност към екипа на фирмата за уеб дизайн и програмиране - IvuWorks за вложеният професионализъм и подкрепа. 

Сложете приложението си на десктопа на вашия телефон или таблет за да получавате бърз достъп, без да се налага да ползвате уеб браузър. Очаквайте скоро и версията на приложението за iOS мобилни устройства.

Инсталирайте от тук:  (или напишете в Google Play : портал12 )

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ivuworks.portal12

portal12-app       

 

Thumbnail Таня Борисова Таня Борисова е създател на онлайн платформата Портал12. Автор на множество текстове и видео материали по темите за личностното израстване, духовното развитие и призванието на човек. "Портал12 е израз на нашата вяра в личната и колективна отговорност за важната роля на България в развитието на нов тип мислене през...

Коментари

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3